Akvizice ApF HU Shop roku

Huawei Watch FIT

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka/modell
Márkák
HUAWEI
(11)
Rendeltetés
Női
(1)
Uniszex
(10)
Operációs rendszer kompatibilitás
Android
(6)
IOS
(11)
Android GMS-el
(5)
Tok anyaga
Műanyag
(10)
Alumínium
(1)
Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth
(11)
GPS
(11)
Sporttevékenységek
Futás
(11)
Kerékpározás
(11)
Fitnesz
(11)
Séta
(11)
Outdoor
(11)
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló
(11)
Pulzusfrekvencia
(11)
Távolság
(11)
Kalóriaszámítás
(11)
Sebesség
(11)
Strap colour
Fekete
(5)
Fehér
(1)
Rózsaszín
(3)
Zöld
(2)
Szíj anyaga
Szilikon
(10)
Bőr
(1)
Szűrés

A mai egyre dinamikusabb és magasabb igényű életmódban az emberek olyan kiegészítőket keresnek, amelyek lépést tartanak velük. A Huawei Watch Fit okosóra egy ilyen eszköz - egyszerre testesíti meg az elegáns dizájnt és a funkcionalitást, legyen szó egy munkanapról vagy az edzési rutinodról. Lássuk, mit kínál ez a kivételes óra, hogyan érdemes kiválasztani a megfelelő Huawei Watch Fit modellt.

Tovább

Mitől különleges a Huawei Watch Fit?

A Huawei Watch Fit mindenkinek örömet okoz, aki egy olyan dizájnos kiegészítőt szeretne, amely számos sporttevékenységet is nyomon tud követni. A készülék számos okos-, sport- és egészségügyi funkciót kínál, és a bejövő hívásokról és üzenetekről is képes értesíteni, az újabb modellek pedig lehetővé teszik, hogy üzeneteket küldj és fogadj az órádon keresztül. Kellemes bónusz az akkumulátor hosszú élettartama is.

Válaszd ki a megfelelő Huawei Watch Fit modellt

A Huawei Watch Fit kiválasztásakor fontos figyelembe venni néhány kulcsfontosságú tényezőt. Ügyelj például arra, hogy az óra kompatibilis-e a telefon operációs rendszerével. Emellett ellenőrizd az egészségügyi és sportfunkciókat is, amelyek a mindennapi asszisztenseid lehetnek a fizikai aktivitás, az egészség és a jólét nyomon követéséhez. Ne feledkezz meg az akkumulátor élettartamáról sem, és fontold meg, milyen típusú értesítésekre lesz szükséged az okosórán.


Huawei Watch Fit 2 Active Midnight_Black
Huawei Watch Fit 2 fekete

Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White
Huawei Watch Fit bőrszíjjal

Huawei Watch Fit SE Forest Green
Huawei Watch Fit kék színben

Ne feledkezz meg a Huawei Watch Fit szíj kialakításáról és anyagáról sem - válassz olyat, amely nemcsak jól néz ki, hanem hosszú ideig kényelmes viseletet biztosít.

A Huawei Watch Fit és a telefon csatlakoztatása

A csatlakoztathatóság korában a Huawei Watch Fit Active készüléket úgy tervezték, hogy könnyen integrálódjon a digitális életedbe. Kompatibilis az iOS és Android operációs rendszerekkel is, biztosítva a zökkenőmentes szinkronizációt az okostelefonoddal. A Huawei Watch Fit a gyártó saját operációs rendszerével, a Harmony OS rendszerrel működik, stabil és zökkenőmentes felhasználói élményt kínálva számos személyre szabott funkcióval és beállítással.

i

Kövesd nyomon sporttevékenységeidet a Huawei Watch Fit készülékkel

A Huawei Watch Fit Active ideális társ azok számára, akik különböző sporttevékenységeket végeznek, és megbízható eszközt keresnek ezek nyomon követéséhez. Ezzel az okosórával számos sportágban, köztük futásban, kerékpározásban és fitneszben is nyomon követheted a fejlődésedet. Az olyan speciális tevékenységeket is mérheted, mint az úszás, evezés, triatlon, jóga, hegymászás és túrázás.

Huawei Watch Fit – partner az egészségért

A Huawei Watch Fit segítségével számos egészségügyi funkciót használhatsz, amelyek mind fontos szerepet játszanak az egészséged javításában és fenntartásában. A készülék a fizikai és mentális egészségedre is figyel, holisztikus megközelítést nyújtva.

  • Alvásfigyelés: ez a funkció figyeli az alvás minőségét, beleértve az alvás mélységét és időtartamát, segít azonosítani és javítani az esetleges alvásproblémákat a jobb éjszakai pihenés érdekében.
  • Véroxigénszint mérése: a funkció pontos adatokat szolgáltat a véroxigénszintedről, ami az általános egészségi állapot kritikus mutatója, különösen fizikai tevékenységek és magaslati tevékenységek során.
  • Stresszint mérése: a Huawei Watch Fit áttekintést nyújt az aktuális stresszhelyzetedről, és lehetővé teszi, hogy megnyugtasd elmédet és csökkents a stresszt, így támogatva mentális egészségedet. használhatod az óra által kínált légzőgyakorlatokat.
  • Mozgás emlékeztető: ez a funkció emlékeztet a rendszeres mozgásra és nyújtásra, ami segíthet megelőzni a hosszas ülés negatív hatásait, és támogatja az általános fizikai aktivitást.
  • Menstruációs ciklus megfigyelése: lehetővé teszi a nők számára, hogy nyomon kövessék menstruációs ciklusukat és termékeny napjaikat, értékes információkat nyújtva a tervezéshez és a testük jobb megértéséhez.
  • Figyelmeztetés a szívproblémákra: a Huawei Watch Fit figyeli a szívritmust, és szokatlan vagy szabálytalan szívritmus esetén figyelmeztet. Ez kulcsfontosságú lehet az esetleges szívproblémák korai felismerésében.
  • Légzőgyakorlatok: ez a funkció segít javítani a légzést és megnyugtatni az elmét az irányított légzőgyakorlatok használatával, így fenntartja az egészséges légzési ritmust és csökkenteni a stressz-szintet.
  • Ivási rendszer: a szervezet optimális hidratáltságának fenntartását segíti a nap folyamán azáltal, hogy rendszeresen emlékeztet, mikor van itt az ideje egy pohár víznek. Ez a funkció javíthatja az általános egészségi állapotot és jólétet.
  • Intelligens ébresztés: az intelligens ébresztőrendszer alvásfigyeléssel elemzi alvási ciklusodat, és az optimális alvási szakaszban ébreszt. Biztosítja, hogy felfrissülve ébredj és készen állj a napra.

Mit mér a Huaweit Watch Fit a sporttevékenységek során?

A Huawei Watch Fit egy átfogó eszköz a fittségi állapotod nyomon követésére és javítására. Az eszköz a sporttevékenység követő funkciók gazdag választékát kínálja, beleértve az intervallum edzést, a lépéskövetést, a sebesség és a tempó figyelését, valamint a részletes pulzusszám-elemzést. A felhasználók értékelni fogják a virtuális edző funkciót is, amely személyre szabott edzésterveket kínál, vagy az automatikus tevékenységindítás-érzékelést is. Ezenkívül az okosóra adatokat szolgáltat az elégetett kalóriákról, a megtett távolságról és a szintemelkedésről is.

Huawei Fit Watch

A Huawei Watch Fit többféle színben és szíjjal választható.

Mindezen funkcióknak köszönhetően a Huawei Watch Fit ideális partner mindazok számára, akik egészséges és aktív életmódot szeretnének folytatni.

Milyen funkciókat és szenzorokat kínál a Huawei Watch Fit?

A Huawei Watch Fit számos érzékelővel van felszerelve, amelyek az egészség és a fizikai aktivitás különböző aspektusait figyelik. Képesek a helymeghatározásra is, pontosan elemzik az útvonal hosszát és a szintemelkedést is, így részletes információkat kaphatsz a fejlődésedről.

  • Fényerősség és iránytű: Segít az óra kijelzőjét az aktuális megvilágításhoz igazítani, valamint navigációt biztosít a kültéri tevékenységek során.
  • Véroxigénszint-mérő: figyeli a vér oxigénszintjét, ami létfontosságú funkció az általános egészségi állapot nyomon követéséhez.
  • Gyorsulásmérő: méri a mozgás intenzitását és aktivitását, ideális a fitneszprogram nyomon követéséhez.
  • Gyroszkóp: Segít az óra tájolásában és forgásának beállítására, pontosabb adatokat szolgáltat a mozgásodról.
  • Mikrofon és hangszóró: lehetővé teszik a hangvezérlést és az értesítéseket, így javítva a felhasználói élményt.
  • GPS: pontos helymeghatározást kínál, ideális a szabadtéri tevékenységekhez.

i

Huawei Watch Fit mindenkinek

A Huawei Watch Fit készüléket úgy tervezték, hogy nemtől függetlenül mindenkinek megfeleljen. Női és uniszex változatban is elérhető. Ez az óra olyan funkciókat kínál, amelyek figyelembe veszik az egyéni igényeket és a felhasználói preferenciákat. A Huawei Watch Fit egy olyan szövetségest jelent számodra, amely kiegészíti a stílusodat és támogatja a mindennapi tevékenységeidet is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black Szállításra kész > 5 db
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
-7 %
45 990 Ft
42 990 Ft

2.
Huawei Watch Fit 2 Active Sakura Pink Szállításra kész > 5 db
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
-7 %
45 990 Ft
42 990 Ft

3.
Huawei Watch Fit SE Forest Green Szállításra kész > 5 db
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, műanyag tok
32 690 Ft

Még több
11 termék
Huawei Watch Fit 2 Active Sakura Pink - Okosóra
Típusok
4,7 108×
Huawei Watch Fit 2 Active Sakura Pink
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -7 %
42 990 Ft 45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b2
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White - Okosóra
Típusok
4,7 108×
Huawei Watch Fit 2 Classic Moon White
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
57 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b3
Huawei Watch Fit SE Forest Green - Okoskarkötő
Típusok
4,2
Huawei Watch Fit SE Forest Green
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, műanyag tok
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU8057s3
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black - Okosóra
Típusok
4,7 108×
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
Leárazás -7 %
42 990 Ft 45 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU80582b1
Huawei Watch Fit SE Starry Black - Okoskarkötő Típusok
4,2
Huawei Watch Fit SE Starry Black
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, műanyag tok
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU8057s1
Huawei Watch Fit SE Nebula Pink - Okoskarkötő Típusok
4,2
Huawei Watch Fit SE Nebula Pink
Okoskarkötő - női magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, műanyag tok
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HU8057s2
4,7 108×
Huawei Watch Fit 2 Active Midnight Black
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
40 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HU80582b1
4,7 108×
Huawei Watch Fit 2 Active Sakura Pink
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,74" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 240 óra, magyar nyelvű vezérlés
40 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HU80582b2
4,2
Huawei Watch Fit SE Forest Green
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, műanyag tok
30 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HU8057s3
4,2
Huawei Watch Fit SE Starry Black
Okoskarkötő - uniszex magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusszám mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, egyedi számlapok, időjárás előrejelzés, always On Display, alvás / Ne zavarjanak mód, ébresztőóra, dátum és stopper, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 216 óra, műanyag tok
31 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HU8057s1
4,7 35×
Huawei Watch Fit New Graphite Black
Okosóra - Android és iOS kompatibilis, 1,64" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, lépésszámláló, véroxigénszint mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 216 óra, magyar nyelvű vezérlés
26 390 Ft
Használt raktáron
Termékkód: HU8057sp02
wearablesHuawei Watch GT 3 (BEMUTATÓ) - a fitness órák visszatértek egyenesen Ázsiából A méltán népszerű Huawei Watch GT 3 fitness óra harmadik generációja érdekes alternatívaként jelent meg a zászlóshajó modellek mellett, mivel az eddiginél fejlettebb sportfunkciókat, jobb navigációt és többszörös akkumulátor-üzemidőt kínál. Cikkünkből mindent...
A legjobb sportfunkciók, lenyűgöző AMOLED-kijelző és 16 napos akkumulátor-üzemidő. A Garmin Epix úgy tűnik, hogy mindent tud, amit egy sportimádó csak kívánhat.

Huawei Watch FIT

A Huawei Watch FIT kategóriában összesen 11 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó huawei Watch FIT A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb huawei Watch FIT A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: huawei Watch FIT vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ