A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Samsung MB

Huawei Watch GT 2 42 mm Black

Termékkatalógus
Huawei Watch GT 2 42 mm Black
4,5 2 értékelés
Okosóra - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, GPS, barométer, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, fényerősség érzékelő, véroxigénszint mérő, kapcsolódás: Bluetooth, töltöttségi szint kijelzése, zenelejátszó, értesítés a mobilról, mobiltelefon keresése, vízállóság: 50 m (5 ATM), Android és iOS kompatibilis, tárhely kapacitása: 4000 MB, tok anyaga: fém, szíj anyaga: szilikon
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  HU4692b5 Termékszám:  55025064 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Huawei Watch GT 2 42 mm Black


Tapasztalj meg többet a Huawei Watch GT 2 órával

A Huawei Watch GT 2 Black okosóra lenyűgöz forradalmi teljesítményével és hosszú akkumulátor élettartamával, amelyeket a Huawei saját fejlesztésű Kirin A1 lapkakészletének köszönhet. A Kirin A1 chip-et kimondottan a magas teljesítményhez tervezték az alacsony energiafogyasztás szem előtt tartásával. A Watch GT 2 42 mm Black óra automatikusan optimalizálja az energiafelhasználást és akár egy héttel meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát egyetlen töltéssel. Bekapcsolt GPS-szel végzett testmozgással és az óra maximális teljesítményen történő felhasználásával is nagyszerű, 15 órás üzemidőt nyújt.


Huawei Watch GT 2 42 mm-es intelligens óra minimalista dizájnnal

A tervezők a Huawei Watch GT 2 óra esetében a minimalista stílusból illetve a klasszikus és innovatív elemek ötvözetéből merítettek inspirációt. A készülék szembeötlő funkciója a lenyűgöző keret nélküli számlap övezte rendkívül vékony háza, amelyet prémium minőségű 3D ívelt üveg véd. Az okosóra minden egyes részletére jellemző a tökéletes feldolgozás. Az üveg megmunkálása a drágakövekéhez hasonló, ellenállása a porral és a vízzel szemben igazán magas. Az óra kényelmes szilikon szíjjal érkezik.


A Huawei Watch GT 2 kijelzője tökéletes

Az ellenálló üveg védi a magával ragadó 1,2"-es AMOLED kijelzőt, amely egyedülálló vizuális élményt nyújt és nagyon gyorsan reagál az érintésre. Természetesen többféle testre szabható számlap áll a rendelkezésedre.


A Huawei Watch GT 2 42 mm Black okosóra legfontosabb jellemzői

  • Csúcsminőségű 1,2" AMOLED kijelző
  • Okosóra mutatós kialakítással
  • Huawei Watch GT 2 keret nélküli számlappal
  • Akár 7 napos üzemidő egy töltéssel
  • 3D ívelt üveg
  • A 42 mm-es Huawei Watch GT 2 méri a SWOLF értéket
  • Optikai pulzusmérővel
  • Kényelmes szilikon szíjjal
  • 5 ATM-ig vízálló


Véroxigén telítettség

Az alacsony SpO2 szint olyan komoly tüneteket okozhat, mint az alacsony energiaszint, a fáradtság vagy a szédülés. A Huawei Watch GT 2 óra támogatja az SpO2 érték egyszeri mérését, amely segít a véroxigénszint meghatározásában bárhol és bármikor.

Profi sportedző

A fizikai tevékenységek nyomon követése még soha nem volt ilyen egyszerű. A Huawei Watch GT 2 42 mm óra a tökéletes társ a beltéri és a szabadtéri sporttevékenységekhez. Az éjjel és nappal is pontos pulzusmérésről a még pontosabb és hatékonyabb TruSeen 3.5 technológia gondoskodik az AI algoritmussal. Ezt egészíti ki a pontos helymeghatározás a GPS-szel és a GLONASS támogatással, amelynek hála az óra tökéletesen nyomon követi az útvonaladat. Továbbá a Huawei Watch GT 2 okosórát használhatod az úszáshoz is mivel vízálló, további előnyei közé sorolható pedig, hogy méri a SWOLF értéket, csak úgy, mint a távolságot, az elégetett kalóriát és a sebességet.


Javíts az edzésen a Huawei Watch GT 2 42 mm-el

Az okosóra az egy hétig végzett megfigyelés alapján képes kiszámolni az edzés intenzitását illetve meghatározhatja az aktuálisan végzett testmozgás hatékonyságát, és ez alapján tanácsokat is adhat a további testmozgásra. A nagy intenzitású gyakorlatok végzése közben a Huawei Watch GT 2 óra tájékoztat arról, hogy az általad végzett mozgás aerob vagy anaerob. Több mint 10 futó móddal előtelepítve érkezik. Aktiválhatod a hangutasításokat is edzés közben, hogy könnyebben elérd a céljaidat. A Huawei Watch GT 2 okosóra lehetővé teszi a VO2 Max érték mérését is.


Huawei Watch GT 2 - társ minden napra

Csatlakoztathatod a Huawei Watch GT 2 okosórát a mobiltelefonokhoz a Bluetooth segítségével, ezáltal megtekintheted az értesítéseket vagy lejátszhatod a zeneszámokat. Körülbelül 500 zeneszámot (2 GB) tárolhatsz a Huawei Watch GT 2 okosórán a még változatosabb edzésekhez - ehhez párosítsd az órát vezeték nélküli fejhallgatóval. A Huawei TruSleep 2.0 megfigyeli az alvásodat és képes felismerni a hat leggyakoribb alvászavart. A TruRelay gondoskodik az egész napos jólétről - enyhíti a stresszt és légzőgyakorlatokat ajánl.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
42 mm Kész!
Tok anyaga
Egyéb fémek Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
29 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Oximéter, Barométer, Rezgés, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Jóga, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
168 óra (7 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További Huawei okosórák"
» További vérnyomásmérős okosórák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Huawei Watch GT 2 42 mm Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Watch GT 2 42 mm Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei Watch GT 2 42 mm Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Watch GT 2 42mm Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Watch GT 2 42mm Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ