30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Sport Night Black

Termékkatalógus
Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Sport Night Black
4,5 68 értékelés
Okosóra - férfi, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, zenelejátszó az órában, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmazásbolt, egyedi számlapok és játék, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, golfhoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM) , max. akkumulátor üzemidő 336 óra, tok anyaga titán
Kód:  HU8056sn Termékszám:  55025791 Gyártó honlapja:

Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Sport Night Black

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosórát az aktív életmódhoz tervezték

Az új generációs HUAWEI WATCH GT 2 Pro sorozat intelligens fitnesz karórái tetszetős kivitelezésben készültek titán tokkal, továbbá számos intelligens funkciót és érzékelőt kínálnak, amelyek tökéletesek az aktív életmódhoz. Az óra TruSeen 3.5 és a TruRelax technológiákkal, vérben található oxigén érzékelővel és az edzésmódok széles skálájával rendelkezik. Természetesen vízálló konstrukció jellemzi és a Huawei Watch GT 2 Pro számos praktikus funkciója megkönnyíti a mindennapokat, például mobilértesítések fogadása, telefonos funkciók, integrált zenelejátszó 4 GB-os tárhellyel stb.

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro Classic Sport Night Black 46 mm-es okosóra legfontosabb jellemzői

  • A HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosóra titán-kerámia testtel és zafírkristály üveggel rendelkezik
  • Cserélhető bőrszíj, szélessége 22 mm
  • 1,39” AMOLED kijelző 454 × 454 px felbontással
  • Megbízható Kirin A1 processzor
  • 5 ATM vízállóság 
  • Bluetooth 5.1 vezeték nélküli interfész, NFC
  • GPS, magasságmérő, giroszkóp, iránytű, barométer
  • Pulzusmérés, SpO2 mérés, alvásfigyelés
  • Beépített hangszóró és mikrofon (telefonos funkció)
  • Hosszú üzemidejű, akár 14 napig is kitartó akkumulátor
  • A HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosórát gyorsan, vezeték nélküli töltheted
  • Zenelejátszó (4 GB tárhely)
  • HUAWEI Health mobilalkalmazás (Android, iOS)


A HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosóra tervezése és technológiája között tökéletes egyensúly van

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro intelligens óra prémium megjelenését egy erős és könnyű titán tok, valamint egy kopásálló zafírüveg biztosítja. A fényes kerámia hátlap és a kiváló minőségű fekete bőrszíj nem irritálja a bőrt, és a HUAWEI WATCH GT 2 Pro karóra kényelmes mindennapi viselését biztosítja. Megjelenését finomhangolhatod, hiszen több, mint 200 különböző számlap közül választhatsz, amelyek tökéletesen kiemelik stílusod.

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro személyes asszisztensed lesz síeléskor és snowboardozáskor

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro átfogó adatokat és tevékenység figyelést nyújt a síelés és a snowboardozás kedvelőinek. Funkciói mérik a pulzusszámot, az átlagsebességet és képesek figyelni a pálya típusát, az útvonalat és a távolságot sífutás, klasszikus síelés és snowboardozás során. Ezenkívül hang figyelmeztetéseket is fogadhatsz a HUAWEI WATCH GT2 Pro karórán keresztül, ha az egyes adatok meghaladják a beállított határértékeket.

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro több, mint 100 előre beállított edzésmódot kínál

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro intelligens sportóra lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérd és értékeld aktivitásod a 100 előre beállított edzésmódnak köszönhetően, amelyek 17 professzionális módot tartalmaznak a szokásos mozgástevékenységekből, továbbá 85 egyedi mód is rendelkezésedre áll. Mindezen felül 10 futási edzés módot is kínál hangkísérettel, amelyek hasznos javaslatokat nyújtanak az edzéstechnika és az erőnlét javítására. A HUAWEI WATCH GT 2 Pro karóra automatikus mozgásérzékeléssel rendelkezik a járás, futás vagy evezés közben is.


HUAWEI WATCH GT 2 Pro

HUAWEI WATCH GT 2 Pro asszisztens a futáshoz

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro több, mint 10 futás edzéstervet kínál, amelyek valós időben reagálnak a pulzusra, továbbá különböző szintekhez és fitnesz célokhoz lettek igazítva, beleértve a tempó beállítását, a fogyást vagy épp az állóképességet is.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

HUAWEI WATCH GT 2 Pro méri a VO2max értéket

A VO2Max érték az oxigénfelvétel maximális sebességét mutatja, amelyet egy hosszú edzés során egységnyi idő alatt mérnek. A magasabb VO2Max értékek magasabb kardiovaszkuláris állóképességet jelentenek - ezt pedig tökéletesen követheted a Huawei Watch GT 2 Pro óráddal.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Aerob és anaerob edzés

Az aerob vagy anaerob edzés hatása az edzés egészségre gyakorolt hatását méri. A hosszabb aerob testmozgás fokozott erőnléthez vezet, míg az enyhe anaerob testgyakorlás a fittséget támogatja. A HUAWEI WATCH GT 2 Pro intelligens óra ezen értékeket is képes mérni.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Felépülési idő

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro lehetővé teszi, hogy megismerd, mennyi idő szükséges az edzésből történő teljes felépüléséhez, amely segít a maximális edzéshatékonyság elérésében anélkül, hogy a testet felesleges stressznek tennéd ki.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Edzés intenzitás

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosóra adatokat gyűjt a heti edzésmennyiségről, és ezek alapján kiszámolja az ajánlott edzésterheléseket

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro figyeli az alvásodat

A HUAWEI TruSleep 2.0 segít megfigyelni és diagnosztizálni 6 általános típusú alvási problémát, miközben javaslatokat nyújt a pihenés javítására.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro egész nap méri a pulzusodat

A HUAWEI TruSeen 4.0+ érzékelő pontos pulzusmérést biztosít és figyelmeztet, ha a pulzus meghaladja a normál szintet. A HUAWEI WATCH GT 2 Pro óra figyeli pulzusod edzés vagy alvás közben, és időben észleli a rendellenességeket, hogy egész napos védelmet nyújtson számodra.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro véroxigénszintet is mér

Az alacsony SpO2 véroxigénszint komoly tüneteket okozhat, például energiahiányt, fáradtságot és szédülést. A HUAWEI WATCH GT 2 Pro támogatja az egyszeri SpO2 mérést, amely segít felismerni a vér oxigénszintjét, amikor és ahol csak szükséged van rá.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

A stressz mérése és enyhítése

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro intelligens óra HUAWEI TruRelax funkcióval rendelkezik a stressz szintjének egész napos megfigyeléséhez. A légzőgyakorlatok enyhítik a stresszt és az aktuális stresszes állapotot optimális idő alatt enyhítik.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro gyors vezeték nélküli töltéssel

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro okos fitneszóra akár 2 hét folyamatos teljesítményt nyújt egyetlen töltéssel. Gyorstöltési funkció is rendelkezésedre áll, amelynek során a töltőben mindössze 5 perc elteltével további 10 órás használatot érhetsz el. Vezeték nélküli töltéshez használhatod a mellékelt tokot, a standrad Qi vezeték nélküli töltőt vagy egy vezeték nélküli fordított töltéssel ellátott telefont is.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro megmutatja a visszautat

Ez a praktikus szolgáltatás GPS-jelet használ a pontosabb helyzetmeghatározáshoz és az útvonal valós idejű rögzítéséhez, így a HUAWEI WATCH GT 2 Pro segítségével könnyedén megtalálod az utat akkor is, ha a jel elveszik.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

A HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosórával nem maradsz le a rossz időjárásról érkező információkról

A beépített magasság barométer valós időben képes észlelni a légnyomás változását, és időben figyelmeztet a kedvezőtlen időjárásra. Ennek köszönhetően a HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosórával mindig felkészülhetsz a kirándulásokra vagy egyéb szabadtéri kalandokra.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Telefonálás funkció

Az integrált mikrofon és hangszóró lehetővé teszi, hogy a HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosórával kényelmesen fogadhass, elutasíthass vagy elnémíts telefonhívásokat, illetve előzetesen ellenőrizd az előzményeket közvetlenül a kijelzőn, miután a telefonnal párosítottad.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

HUAWEI WATCH GT 2 Pro zenelejátszóval

A belső 4 GB-os tárhelynek köszönhetően akár 500 zeneszámot is feltölthetsz a HUAWEI WATCH GT 2 Pro okosórára, és párosított Bluetooth fejhallgatóval élvezheted a vezeték nélküli zenehallgatást. Hallgasd kedvenc zenéid futás, jóga vagy edzés közben, és ne korlátozzon semmi sem.

HUAWEI WATCH GT 2 Pro

Távoli exponálás

Most csodálatos képeket készíthetsz nagyobb távolságból, ha egyszerűen megérinted az okosóra képernyőjét. Csak párosítsd digitális fényképezőgéped vagy telefonod a HUAWEI WATCH GT 2 Pro órával Bluetooth vezeték nélküli interfészen keresztül.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
46 mm Kész!
Tok anyaga
Titán Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
52 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Játék, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Fekete Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
14 cm Kész!
Csukló max. kerülete
21 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Huawei okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Jó napot kívánok! Nem látom az adatlapon a garancia feltételeit. Gyári garancia van az órára? Mennyi idő a garancia?

Megrendeltem az órát, előrendelésben szeptemberben. Akciózták : Ha előrendeled akkor kapsz ajándékba egy fülest is !! Szuper : megrendelem 113.000 huf-ért Októberben megjött az óra, jött az értesítés. Majd a számok nem stimmeltek : 152.000 huf ???!! Mi van ? Valami tévedés lesz . Nem közözte az ügyfélszolgálaton lévő. Joguk van nem azon az áron adni, megváltoztatni mint amin megrendeltem. Oké ezzel "nincs gond" (ezt sem érzem túl korrektnek) , de +40.000 ft???!!

Kérdések és válaszok: Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Sport Night Black
Kiegészítők: Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Sport Night Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Sport Night Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Sport Night Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Sport Night Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Watch GT 2 Pro 46 mm Sport Night Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ