Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Huawei Watch GT 3 46mm Elite Stainless Steel

Termékkatalógus
Huawei Watch GT 3 46mm Elite Stainless Steel
4,5 70 értékelés
Okosóra - férfi, magyar nyelvű vezérlés, AMOLED kijelző, GPS, telefonálás módja az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusmérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, barométer, mobil keresése, zenelejátszó az órában, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód, alkalmazásbolt, egyedi számlapok, navigáció és always On Display, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, vízállóság 50 m (5 ATM), max. akkumulátor üzemidő 336 óra, tok anyaga rozsdamentes acél
Kód:  HUWGT36c Termékszám:  55026957 Gyártó honlapja:

Huawei Watch GT 3 46mm Elite Stainless Steel

Prémium kategóriás okosóra rengeteg funkcióval és elegáns megjelenéssel

Tarts lépést az idővel, és szerezz be egy kiváló minőségű, elegáns okosórát, amely tökéletes áttekintést nyújt az eseményekről anélkül, hogy ki kellene venned a mobiltelefonodat a zsebedből! Amikor a Huawei Watch GT 3 okosórát Bluetooth-on keresztül párosítod a telefonoddal, értesítést kapsz az alkalmazásoktól, a bejövő üzenetekről vagy a telefonhívásokról. Ezeket mostantól közvetlenül a csuklódon is hatékonyan kezelheted, mivel a Huawei órák beépített hangszóróval és mikrofonnal is rendelkeznek. A TODAY hangalapú asszisztens is a rendelkezésedre áll, így sokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a jegyzetelés, az ébresztések beállítása és sok más dolog. Minden információ gond nélkül látható, még közvetlen napfényben is. Erről az 1,43"-es AMOLED kijelző gondoskodik, amelynek felbontása 466 × 466 px. Ám ez az okosóra ennél sokkal többet tud! Még az aktív sportolók is szeretni fogják, köszönhetően az akkumulátornak, amely akár 14 napig is üzemben tartja az órát. A Huawei Watch GT 3 több mint 100 sportmóddal rendelkezik, az úszók pedig bevihetik a medencébe, és rögzíthetik teljesítményüket. Az óra 5 ATM-ig vízálló. Egy innovatív felügyeleti modul, a TruSeen™ 5.0+ biztosítja az összes kulcsfontosságú egészségügyi mutató pontos érzékelését. A GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas rendszerek támogatottak a teljesen pontos helymeghatározás érdekében.

A Huawei Watch GT 3 Elite Stainless Steel 46 mm okosóra főbb jellemzői

  • Az akkumulátor üzemideje akár 14 nap egyetlen töltéssel
  • Vezeték nélküli töltés támogatása, így fordított töltésű telefont vagy kompatibilis powerbankot is használhatsz
  • Az okosóra 1,43"-es AMOLED kijelzővel rendelkezik (466×466 px), amelyet 3D lekerekített üveg véd.
  • Több mint 100 sportmód áll a rendelkezésedre
  • Vízállóság 5 ATM-ig
  • A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a telefonálást (Bluetooth-on át csatlakoztatott telefonon keresztül) vagy a TODAY hangasszisztens használatát
  • A Huawei Watch GT 3 egy érintőképernyővel, egy funkciógombbal és egy praktikus forgó koronával működik
  • A kültéri sportok szerelmesei értékelni fogják a beépített barométer jelenlétét
  • A továbbfejlesztett TruSeen™ 5.0+ pulzusmérő modul pontosabban méri a pulzusszámot, a SpO2-t, a terhelési szintet és hatékonyabban méri az alvás minőségét és időtartamát
  • A GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas támogatás segít az edzés útvonalának és helyének pontos meghatározásában
  • Az óra képes értékelni a futóindexet, az edzésterhelést, a regenerációs pulzusszámot és a regenerációs szintet
  • A Bluetooth-nak köszönhetően órádat más sporteszközökkel is párosíthatod
  • A Huawei Watch GT 3 zenelejátszás vezérlésére is használható
  • A HUAWEI AppGallery számos alkalmazással vár

A Huawei Watch GT 3 okosóra ragyogó kijelzővel és nagyszerű akkumulátor üzemidővel

Élvezd a látványt a karcsú, 46 mm-es, 3D ívelt üveggel ellátott számlapon, amely alatt a 466×466 px felbontású 1,43" AMOLED kijelző biztonságosan helyezkedik el!  A csuklód elforgatására a Huawei Watch GT 3 kijelzője világítani kezd, és még közvetlen napfényben is láthatod az összes szükséges információt. A Huawei okosórák a feldolgozás és az intelligens funkciók mellett nagyszerű akkumulátorral és vezeték nélküli töltéssel is rendelkeznek. Ha van a telefonodon fordított töltés, az áramellátását megoszthatod  az óráddal. Teljesen feltöltve a 46 mm-es Huawei Watch GT 3 akár 14 napig is üzemképes. *

*30 perc Bluetooth-hívás hetente, 30 perc zenelejátszás hetente, pulzusmérés bekapcsolva, HUAWEI TruSleep™ alváshoz bekapcsolva, 90 perc edzés hetente (GPS bekapcsolva), üzenetértesítések bekapcsolva (50 SMS, 6 hívás és 3 riasztás naponta), képernyő bekapcsolva naponta 200 alkalommal.

Intuitív vezérlés forgatható koronával

A Huawei Watch GT okosóra számlapja forgó koronával rendelkezik. Segítségével könnyen és gyorsan zoomolhatsz a menüben lévő alkalmazásokra, és gyorsan oda juthatsz, ahová szeretnél.  Még ha nedves is a kezed, a Huawei Watch GT 3 forgatható koronája segítségével gyorsan és egyszerűen beállíthatod a hangerőt és az ébresztés aktiválási idejét.

Az órát minden lelkes sportoló és kalandor értékelni fogja

A Huawei Watch GT 3 okosóra elegáns megjelenése és prémium kivitelezése nemcsak a látszat kedvéért készült. Az órában számos technikai funkció található, amely kiváló választás sportolók és más kalandvágyó természetű egyének számára. Mobiltelefonnal párosítva az óra kijelzőjén láthatod a napfelkelte és a napnyugta idejét, láthatod a holdfázisokat, sőt, valós idejű információkat kaphatsz az árapály-változásokról is. A Huawei Watch GT 3 beépített magassági barométerrel is rendelkezik az aktuális légnyomás figyelésére. Ezt a funkciót elsősorban szabadtéri tevékenységek során fogod értékelni.

A Huawei Watch GT 3 készülékkel nem fogsz eltévedni

A Huawei Watch GT 3 okosóra képes megítélni a sportolási képességek szintjét a korábbi futási adatok alapján. Ezután gondosan összeállított futótervet kínál a napi futáshoz vagy a következő versenyre való felkészüléshez. A megfigyelési mutatók alapján az óra értékeli a futási indexet, az edzésstresszt, az edzésterhelést, a regenerációs pulzusszámot és a regenerációs szintet. Ezután szakmai edzési tanácsokat kapsz, hogy megtervezhesd az edzés intenzitását és időtartamát, hogy folyamatosan a lehető legtöbbet fejlődhess. Természetesen a Huawei Watch GT 3 navigációval és pontos helymeghatározással és távolságméréssel is rendelkezik a GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas rendszerek támogatásának köszönhetően. Érdekes jellemző az offline navigáció és a Route Back funkció. Visszavezet, ha eltévednél. Az edzés után az óra által rögzített útvonal elérhető lesz a Huawei Health alkalmazásban. Onnan gyorsan megoszthatod és megmutathatod barátaidnak.

A Huawei óra nagyszerű csatlakozási lehetősége sportkiegészítőkhöz

Több mint 100 sportmód vár rád az okosórádon, így biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. Használhatod például a futás, kerékpározás, túrázás, síugrás, síelés, evező edzés vagy úszás módokat. Az úszók értékelni fogják az 5 ATM-ig terjedő vízállóságot, amely teljesen problémamentessé teszi a medencében való úszást és a teljesítmény mérését a Huawei Watch GT 3 készülékkel. A Bluetooth-kapcsolat segítségével az intelligens kapcsolatnak köszönhetően az óra könnyen csatlakoztatható más sporteszközökhöz vagy alkalmazásokhoz. Így az olyan adatok, mint a pulzusszám és egyéb adatok könnyen szinkronizálhatók más eszközökkel - futópadokkal, elliptikus trénerekkel, stb. A HUAWEI Health App-on keresztül szinkronizálhatod az adatokat a főbb harmadik féltől származó sportalkalmazásokkal.

Továbbfejlesztett optikai érzékelő nyolc fotodiódával

A még pontosabb mérések érdekében a Huawei Watch GT 3 okosóra továbbfejlesztett TruSeen™ 5.0+ pulzusszám-modullal rendelkezik. Ez most nyolc fotodiódából áll, amelyek kör alakban vannak elrendezve, két fényforrással. Mindegyik ívelt üveglencsével van lefedve, hogy lehetővé tegye a kényelmes viseletet és jelentősen csökkentse a környezeti fény zavaró hatását. A Huawei pulzusszám-modul algoritmusa mostantól jobban kiszűri a zajos jeleket, így a pulzusszám monitorozása és ellenőrzése pontosabb még megerőltető edzés közben is.

A Huawei Watch GT 3 átfogó képet ad az egészségi állapotodról

Csak egy kis időbe telik, és máris átfogó képet kaphatsz egészségedről és energiádról. A Huawei Watch GT 3 okosóra számos fontos mérőszámot rögzít. Tudni fogod a pulzusszámodat, a SpO2 (vér oxigéntelítettség) vagy a stresszszintet. Magas stressz esetén a Huawei Watch GT légzőgyakorlatokat ajánl, hogy segítsen megtalálni az elveszett nyugalmat.

A Huawei okosóra méri az alvás hosszát és minőségét

Az alvás életünk egyik legfontosabb eleme, ezért fontos, hogy tudjuk, mennyi ideig alszunk, és mennyire jó az alvásunk. Az optikai érzékelő pontosan méri az alvást és annak egyes szakaszait. A Huawei Watch GT 3 segít az ideális alvási rutin kialakításában, hogy minden nap energikusnak és kipihentnek érezd magad.

Telefonálj kényelmesen a csuklódról

Valaki hív, de nem akarod kivenni a telefonodat a zsebedből, mert szabad kezekre van szükséged? Ha Huawei órát párosítottad a telefonoddal, akkor azt hívások fogadására és indítására is használhatod. A Huawei Watch GT 3 beépített mikrofonnal és hangszóróval rendelkezik, így a másokkal való kommunikáció gyors és kényelmes.

A zenelejátszás vezérlése a Huawei Watch GT-vel

Felejtsd el a monotonitást az edzéseid során, játszd le kedvenc zenéidet és irányítsd a lejátszást a csuklódról a Huawei Watch GT 3 okosórával!

Huawei Watch GT 3 46 mm Elite Stainless Steel okosóra

Egy sor praktikus alkalmazást használhatsz az órádon

Az órához tartozó HUAWEI AppGallery-ben rengeteg alkalmazást találsz, amelyeket zökkenőmentesen használhatsz. Minden felhasználó megtalálja a kedvére valót, és kiválaszthatja a számára legfontosabbakat.

Huawei Watch GT 3 46 mm Elite Stainless Steel okosóra

A Huawei Watch GT 3 segítségével használhatod a hangalapú asszisztenst

Könnyítsd meg az órád és a telefonod használatát a TODAY hangalapú asszisztens segítségével, amely természetesen a Huawei Watch GT 3-on is engedélyezve van. Egyszerűen állíts be ébresztést, indítsd el a párosított telefonod keresését, aktiváld a sportmódokat, állíts be naptári emlékeztetőket és így tovább.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Síelés, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
46 mm Kész!
Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
42,6 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Síelés, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Strap colour
Ezüst Kész!
Szíj anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
14 cm Kész!
Csukló max. kerülete
21 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Huawei okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Cím! Lehet felületesen olvastam, de nem derült ki számomra, hogy van-e lehetőség vezetéknélküli töltésre? Köszönettel: Ottó

Tisztelt címzett Érdekelne hogy lehet e használni bankkártyás fizetésre az új Gt3 órát?

Kérdések és válaszok: Huawei Watch GT 3 46mm Elite Stainless Steel
Kiegészítők: Huawei Watch GT 3 46mm Elite Stainless Steel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Watch GT 3 46 mm Elite Stainless Steel. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei Watch GT 3 46 mm Elite Stainless Steel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Watch GT 3 46 mm Elite Stainless Steel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Watch GT 3 46 mm Elite Stainless Steel.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ