A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Titanium Strap

Termékkatalógus
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Titanium Strap
4,5 78 értékelés
Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HUWGTpr46c Termékszám:  55028834 Gyártó honlapja:
Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Titanium Strap 175 690 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

178 640 Ft
Szett megvásárlása
194 080 Ft
Szett megvásárlása

Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Titanium Strap

A designban és funkcióban is kiemelkedő prémium kategóriás okosóra

Tarts lépést az idővel, és szerezz be egy kiváló minőségű, elegáns okosórát, amely tökéletes áttekintést nyújt az eseményekről anélkül, hogy ki kellene venned a mobiltelefonodat a zsebedből. Amikor a Huawei Watch GT 3 Pro okosórát Bluetooth-on keresztül párosítod a telefonoddal, értesítést kapsz az alkalmazásváltozásokról, a bejövő üzenetekről vagy a telefonhívásokról, amelyeket kényelmesen kezelhetsz közvetlenül a csuklódról(ha párosítva vagy a mobiltelefonoddal, és az hatótávolságon belül van) a beépített mikrofon és hangszóró segítségével. Minden információ gond nélkül látható, még közvetlen napfényben is. Erről az 1,42"-es AMOLED kijelző gondoskodik, amelynek felbontása 466 × 466 px. Tartósságának és számos sportmódjának (több mint 100) köszönhetően még az aktív egyének is értékelni fogják, mivel az okosóra pontosan rögzíti az aktivitást.AHuawei Watch GT 3 Pro 5 ATM-ig vízálló. Egy innovatív felügyeleti modul - TruSeen™ 5.0+ - biztosítja az összes kulcsfontosságú egészségügyi mutató pontos érzékelését. Tudni fogod a pulzusszámodat, a vér oxigéntelítettségét, valamint az alvás hosszát és szakaszait. A teljesen pontos helymeghatározás érdekében a készülék egy kétsávos, ötrendszeres GNSS-t használ, amely a GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdrendszerektámogatását integrálja. A Huawei Watch GT 3 Pro méretét és kialakítását tekintve elsősorban férfiaknak készült.

A Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm Titanium Strap okosóra legfontosabb jellemzői

  • Az okosóra 1,42"-es AMOLED kijelzője (466 × 466 px) zafírüveggel védett
  • Több mint 100 sportmód áll a rendelkezésére
  • Titánium ház
  • Vízállóság 5 ATM-ig
  • A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi a telefonálást (Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott telefonon keresztül)
  • A Huawei Watch GT 3 Pro egy érintőképernyővel, egy funkciógombbal és egy praktikus forgó koronával működik
  • Nagyszerű esztétikai design
  • A szabadtér szerelmesei értékelni fogják a beépített barométer jelenlétét
  • A továbbfejlesztett TruSeen™ 5.0+ pulzusmérő modul jobban méri a pulzusszámot, az SpO2-t, a terhelési szintet és hatékonyabban méri az alvás minőségét és időtartamát
  • A GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas támogatás segít az edzés útvonalának és a helyed pontos meghatározásában
  • Az óra képes felmérni a futási indexet, az edzési stresszt, az edzésterhelést, a regenerációs pulzusszámot és a regenerációs szintet
  • A Huawei Watch GT 3 Pro a zenelejátszás vezérlésére használható
  • A HUAWEI AppGallery számos alkalmazással vár

Prémium minőségű anyagokból készült elegáns okosóra

Élvezd az elegáns, 46 mm-es zafírüveges számlap látványát, amely alatt az 1,42"-es, 466 × 466 px felbontású AMOLED kijelző biztonságban helyezkedik el. A csuklód megmozdításával a Huawei Watch GT 3 Pro kijelzője feléled, és még közvetlen napfényben is láthatod rajta az összes szükséges információt. A Huawei Watch GT okosóra lünetta forgó koronával rendelkezik. Segítségével könnyen és gyorsanzoomolhatsz a menüben lévő alkalmazásokra, és gyorsan oda juthatsz, ahová menned kell. Még ha nedves is a kezed, a Huawei Watch GT 3 Pro forgó koronája segítségével gyorsan és egyszerűen beállíthatod a hangerőt és az ébresztés aktiválási idejét. A hátsó tok egy nagy áteresztőképességű mesterséges zafírkristályt is takar, amely pontosabbá teszi az érzékelő mérését.

A Huawei Watch GT 3 Pro a nappalhoz és az éjszakához igazított órafelületekkel rendelkezik

Szépítsd meg a Huawei Watch GT 3 Pro kijelzőjét speciális fluoreszkáló számlapokkal, amelyek éjszaka is gyönyörűen világítanak. Csak emeld fel a csuklódat, és minden szükséges információt láthatsz az élő Always on Display kijelzőn. Az óra képes megjeleníteni az időt a képernyő kikapcsolása után is, saját arculati megjelenést készíthetsz a telefon galériájából származó fotókkal és még sok mással. A Huawei Watch GT 3 Pro számárakészült további óralapok a Watch AppGallery-ben találhatók.

A Huawei Watch okosan figyeli a pulzusszámot

A még pontosabb mérések érdekében a Huawei Watch GT 3 Pro okosóra továbbfejlesztett TruSeen™ 5.0+ pulzusszám-modullal rendelkezik. Nyolc fotodióda kör alakban elhelyezve, két fényforrással. Mindent ívelt üveglencse borít, amely kényelmes viseletet tesz lehetővé, és jelentősen csökkenti a környezeti fény zavaró hatását. A Huawei pulzusszám-modul algoritmusa mostantól jobban kiszűri a zajos jeleket, így a pulzusszám figyelése még megerőltető edzés közben is pontosabbá válik.

A Watch GT 3 Pro okosóra vigyáz rád

Csak egy kis időbe telik, és máris átfogó képet kaphatsz egészségedről és energiádról. A Huawei Watch GT 3 Pro okosóra nagyszámú fontos mérőszámot rögzít.  Tudni fogod a pulzusszámodat, az SpO2-t (vér oxigéntelítettségét) vagy a stresszszintedet. Magas stressz esetén a Huawei Watch GT légzőgyakorlatokat ajánl, hogy segítsen megtalálni az elveszett nyugalmat. 

Pontos helymeghatározás a kétsávos, ötrendszeres GNSS segítségével

A Huawei Watch GT 3 Pro navigáció pontos helymeghatározással és távolságtartással rendelkezik, köszönhetően a következő funkciók támogatásának GPS, Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS műholdas rendszerek. Érdekes funkció az offline navigáció és az Útvonal vissza funkció. Visszavezeti Önt, ha eltévedt. Az edzés után az óra által rögzített útvonal elérhető lesz a Huawei Health alkalmazásban. Onnan gyorsan megoszthatja és megmutathatja barátainak.

Huawei Watch GT 3 Pro okosóra

Az alvás pontos nyomon követése

Az alvás életünk egyik legfontosabb eleme, ezért fontos, hogy tudjuk, mennyi ideig alszunk, és mennyire jó az alvásunk. Optikai érzékelő HUAWEI algoritmussal TruSleep™ 2.0 pontosan méri az alvást és annak egyes szakaszait. A Huawei Watch GT 3 Pro segít az ideális alvási rutin kialakításában, hogy minden nap energikusnak és kipihentnek érezd magad.

Huawei Watch GT 3 Pro okosóra

A stresszszintek nyomon követése

Csak egy kis időbe telik, és máris átfogó képet kaphatsz egészségedről és energiádról. A Huawei Watch GT 3 Pro okosóra nagyszámú fontos mérőszámot rögzít.  Tudni fogod a pulzusszámodat, az SpO2-t (vér oxigéntelítettségét) vagy a stresszszintedet. Magas stressz esetén a Huawei Watch GT légzőgyakorlatokat ajánl, hogy segítsen megtalálni az elveszett nyugalmat. 

Huawei Watch GT 3 Pro okosóra

Egészségügyi ellenőrzési feladatok

Érd el a céljaidat, és légy igazán elégedett magaddal. Győződj meg arról, hogy fizikailag és mentálisan is jól vagy. 

A Huawei Watch GT 3 Pro búvárkodásra is alkalmas

Az IP68-as és 5 ATM vízállóságnak köszönhetően a Huawei órával akár 30 méter mélységig szabadon merülhetsz, így elkezdheted a víz alatti világ felfedezését.

  • Valós idejű adatmegjelenítés - az óra kijelzőjén a megjelenített merülési hossz, mélység és a sebesség látható.
  • Biztonsági beállítások - A Huawei óra figyelmeztet, ha túl sokáig vagy túl mélyre ereszkedsz. 
  • Apnoe trénin mód - ez a speciális üzemmód rögzíti a pulzusszámot, a légzés visszatartási idejét és a rekeszizom összehúzódásának kezdetének idejét. Ez lehetővé teszi, hogy növeld a légzés visszatartásának időtartamát. 

Jellemzők golfozók számára

A Huawei Watch GT 3 Pro okosóra mostantól képes rögzíteni a professzionális lengésadatokat. Így tudni fogod a sebességedet, a tempódat, a lendítési idődet visszafelé és lefelé, és az eszköz még egy Driving range módot is biztosít, amely tökéletes részletességgel követi a lendítésedet. Nézz praktikus bemutatókat, valamint tippeket és trükköket, hogy golfjátékodat a következő szintre emeld. 

A Huawei Watch GT 3 Pro több, mint száz edzésmóddal rendelkezik

Az okosórádon található több mint 100 sportolási móddal biztosan megtalálod a számodra megfelelőt. Használhatod például a futás, kerékpározás, túrázás, síugrás, síelés, evező edzés vagy úszás módokat. Az úszók értékelni fogják az 5 ATM vízállóságot, amely megkönnyíti a medencében való úszást és a teljesítmény mérését a Huawei Watch GT 3 Pro órával. A mobiltelefonoddalpárosítva az óra kijelzőjén láthatod a napfelkelte és napnyugta idejét, a holdfázist, és még a valós idejű dagályváltozásokat is. A Huawei Watch GT 3 Pro rendelkezik beépített magassági barométerrel az aktuális légnyomás figyelésére. Ezt a funkciót elsősorban szabadtéri tevékenységek során fogod értékelni. 

Óra nagy akkumulátor-üzemidővel

A nagy kapacitású akkumulátor mellett a Huawei Watch GT 3 Pro a gyorstöltéssel is kitűnik, így bármikor készen áll, amikor csak szükséged van rá. Mindössze 10 perc töltés után az energia körülbelül 25%-a áll helyre, és 85 perc alatt teljesen feltöltődnek. Egy teljes akkumulátorral akár 14 napig is használhatod a készüléket normál üzemmódban. 

A Watch AppGallery számos alkalmazást kínál majd

Mostantól számos harmadik féltől származó alkalmazás* lesz elérhető a Watch AppGallery-ben, így mindig letölthetőek lesznek. Így a Huawei Watch GT 3 Pro okosórában mindig kéznél lesz minden, amire szükséged van.

*A harmadik féltől származó alkalmazásokat a Huawei Health alkalmazásban található Watch AppGallery-ből kell letölteni. Ez a funkció nem támogatott iOS-eszközökön. 

Bejövő hívások kezelése a Huawei Watch órával

Ha Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül párosítod okostelefonodat a Huawei Watch GT 3 Pro készülékkel, számos előnyt élvezhetsz. A beépített hangszóró és mikrofon segítségével például fogadhatod a bejövő hívásokat, és a Huawei Watch segítségével közvetlenül a csuklódról válaszolhat rájuk. * Saját gyors válaszokat is küldhetsz, és megtekintheted a hívásnaplókat. 

*A Huawei Watch GT 3 Pro-t párosítani kell egy okostelefonnal és annak hatótávolságán belül kell lennie.

Hallgass zenét, bárhol is vagy

A Huawei Watch GT 3 Pro okosóra képes lejátszási listákat* szinkronizálni a telefonodról és önállóan lejátszani a dalokat. Csak vedd fel a vezeték nélküli fejhallgatót, párosítsd a Huawei óráddal, és élvezd kedvenc zenéidet, podcastjaidat és egyebeket.

*Az óra nem tud zenét importálni iOS-eszközökről.

Párosítsd Huawei okosórádat okoseszközökkel

A Huawei Watch GT 3 Pro órát bátran párosíthatod más iOS, Android és egyéb HUAWEI okoseszközökkel.

Zökkenőmentes csatlakozás telefonhoz

Töltsd le a HUAWEI Health alkalmazást, amely Android és iOS rendszerekkel is kompatibilis. Átfogó áttekintést ad minden tevékenységedről, és lehetővé teszi, hogy kényelmesen testre szabd a Huawei Watch GT 3 Pro okosórád megjelenését. 


Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Uniszex Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, iOS 9, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
46 mm Kész!
Tok anyaga
Titán Kész!
Tok színe
Szürke Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
54 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Barométer, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Környezeti hőmérséklet mérő, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Kalóriaszámítás, Sebesség, Magasságmérő, Pulzus zónák, Diéta alkalmazás támogatása, Intervallum edzés, Tempó, A test regenerálódásának szintje, Virtuális tréner Kész!
Egészségügyi funkció
EKG, Véroxigénszint mérés, Alvásfigyelés , Figyelmeztet a szívproblémára, Stressz-szint mérése, Testhőmérséklet mérése, Rendszeres folyadékbevitel, Intelligens ébresztés, Légző gyakorlatok, Menstruációs ciklus nyomon követése, Mozgás emlékeztető Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Always On Display, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Játék, Vezeték nélküli töltés, Ébresztőóra, Dátum, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!
Speciális tevékenység funkció
Búvár funkció Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Harmony OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar, Francia Kész!

Szíj

Szíj színe
Ezüst Kész!
Szíj anyaga
Titánium Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
14 cm Kész!
Csukló max. kerülete
21 cm Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
336 óra (14 nap) Kész!
Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
4 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Huawei okosórák"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Titanium Strap termékhez:

Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Gray Leather

Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, véroxigénszint és EKG mérés, alvásfigyelés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
Infó
138 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Black Strap

Okosóra - uniszex, Android és iOS kompatibilis, 1,43" AMOLED kijelző, Bluetooth, GPS, híváskezdeményezés az óráról Bluetooth párosított telefonon keresztül, lépésszámláló, EKG mérés, pulzusszám mérés, 50 m (5 ATM) vízállóság, max. akkumulátor üzemidő 336 óra, magyar nyelvű vezérlés
Kosárba
130 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza! Szeretnék érdeklődni, hogy Huawei okosórákból van-e a bemutatóteremben, megtekinthetőek-e? A Huawei GT Pro széria érdekelne. Köszönettel, Bogdán Márió

Kedves

Kérdések és válaszok: Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Titanium Strap
Kiegészítők: Huawei Watch GT 3 Pro 46mm Titanium Strap Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm Titanium Strap. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm Titanium Strap. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm Titanium Strap. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Huawei Watch GT 3 Pro 46 mm Titanium Strap.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ