Antikámen Alza tavaszi TOP ajánlatok

Végre megérkezett a fenséges Huawei Watch GT 3 Pro

Termékkatalógus

Cikk

Aktualizálva

A Huawei Watch GT 3 Pro a rendkívül népszerű GT 3 sorozat luxusváltozataként robbant be a piacra. Az óra elsősorban a minőségi anyagfelhasználással büszkélkedhet - a 46 mm-es változat titánium testtel és zafírüveggel, a 43 mm-es változat pedig kerámia testtel és szintén tartós zafírüveggel készült.

i

A Huawei Watch GT 3 Pro okosórák 2022. május 20-tól 2022. június 30-ig az előrendelés keretében ráadás Huawei FreeBuds 4i Ceramic White vezeték nélküli fülhallgatóval együtt kaphatók.

Huawei Watch GT 3 Pro; Huawei; smartwatch; okosóra; wearables;

Végre megérkezett a fenséges Huawei Watch GT 3 Pro – TARTALOM

  1. Luxus a Huawei-től? Bizony ám
  2. Lélegzetelállító dizájn és két kijelzőméret
  3. Kezdj el aktív életet élni
  4. Funkciók a mindennapokra
  5. Huawei Watch GT 3 Pro - változatok, elérhetőség és ár

Luxus a Huawei-től? Bizony ám

Minden okostelefon nagyjából ugyanazt tudja, a különbség csupán abban rejlik, hogy azt mennyire jól tudja. Az okosórák ennél sokkal különbözőbbek, mindegyik saját karakterrel rendelkezik: az ár, a dizájn, a funkciók és az akkumulátor üzemidejének egyedi kombinációja. A spektrum egyik oldalán ott vannak az olcsó okosórák, amelynek akkumulátora akár egy hónapig is kibírja, de a kijelzőjük kicsi és nem tudnak túl sokat. A másik oldalon ott áll a drága Apple Watch, amely mindent meg tud mérni, több ezer alkalmazást telepíthetsz fel rá, de a magasabb ár mellett pocsék akkumulátor-üzemidővel rendelkezik.

Ezzel szemben a Huawei Watch GT 3 Pro kerámia és titán okosórák valahol középen helyezkednek el. Kerek kijelzőjüknek köszönhetően egy klasszikus óra benyomását keltik, emellett nagy (1,32" és 1,43") AMOLED érintőképernyővel rendelkeznek, részletes felbontással (466×466 pixel) és gyönyörű színekkel, de csak bizonyos alkalmazásokat telepíthetsz fel rájuk. Meg kell elégedned azokkal, amelyeket a gyártó biztosít. Ugyanakkor van belőlük bőven. Azonban extra hosszú akkumulátor-üzemidővel kárpótol, amely a 46 mm-es változat esetében akár 14 napos használatot is jelenthet.

Lélegzetelállító dizájn és két kijelzőméret

A Huawei Watch GT 3 Pro okosóra 43 mm-es és 46 mm-es méretben kapható. Még a nagyobb változat esetében is ésszerű méretekre kell számítani: 46,6 mm × 46,6 mm × 10,9 mm, 54 grammos súly mellett (szíj nélkül).

Huawei Watch GT 3 Pro; Huawei; smartwatch; okosóra; wearables; Huawei Watch GT 3 Pro; Huawei; smartwatch; okosóra; wearables; Huawei Watch GT 3 Pro; Huawei; smartwatch; okosóra; wearables;
Watch GT 3 Pro 46 mm-es óra titán tokkal és szilikon szíjjal.

Ami az anyagfelhasználást illeti, a gyártónak kijár a dicséret. A 43 mm-es változat tokja fehér kerámia, amely tartósságával és antiallergén tulajdonságaival tűnik ki a tömegből. Mivel a 43 mm-es változatot női csuklóra tervezték, kétféle szíjkialakítás közül választhatsz - kerámia vagy bőr. Természetesen kiegészítő tartozékként további különböző anyag- és színváltozatok is kaphatók.

A 46 mm-es Huawei Watch GT 3 Pro esetében tartós titánium testre számíthatsz, amelyet háromféle szíj - titán, szilikon vagy bőr - egészít ki.

Huawei Watch GT 3 Pro; Huawei; smartwatch; okosóra; wearables; Huawei Watch GT 3 Pro; Huawei; smartwatch; okosóra; wearables;
Huawei Watch GT 3 Pro 43 mm-es óra kerámia szíjjal és tokkal.

Néhány konkurens modellel ellentétben a Huawei Watch GT 3 Pro nem hagy maga után kívánnivalót a képminőség tekintetében sem. Erről az AMOLED panel gondoskodik, amely a lehető legjobb paraméterekkel rendelkezik, beleértve a 466 × 466 pixeles nagy felbontást is. A képernyő mérete is nagyobb a szabványosnál, az 1,43 hüvelyk (46 mm-es változat) vagy 1,32 hüvelyk (43 mm-es változat) méretű kijelzőn könnyedén és átláthatóan tekinthetsz meg egyszerre minden szükséges információt.

Kezdj el aktív életet élni

Amíg a Huawei Watch GT 3 Pro okosórát a csuklódon viseled, nem számít, milyen sportot űzöl éppen. Az új Huawei okosóra több mint 100 sportmód rögzítését támogatja. Rendkívül pontos kettős GPS-szel rendelkezik, amely a legfontosabb navigációs rendszereket használja: GPS, Beidou, GLONASS, GALILEO és QZSS. A funkciók listáját figyelembe véve pedig meglepően hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik.

A minőségi kivitelezésnek köszönhetően a Huawei Watch GT 3 Pro akár búvárkodáshoz is használható. Megfelel a búvárfelszerelésekre vonatkozó EN13319 műszaki szabvány követelményeinek, ami azt jelenti, hogy 30 méteres mélységig szabadon merülhetsz vele. A szabvány szerint az óra a sós vízzel szemben is ellenálló, illetve kibírja a hőmérséklet-ingadozásokat is. Új mélységbarométerrel is büszkélkedhet, amely támogatja a legfontosabb búvárinformációk valós idejű megjelenítését. A szabad merülés üzemmódban megjelenített szakmai adatok közé tartozik az emelkedési sebesség, az aktuális mélység, a maximális mélység, a merülési idő, a felszíni pihenőidő és a merülések száma.

Huawei; Huawei Watch GT Runner; smartwatch; okosóra; wearables;
A Huawei Watch GT 3 Pro okosóra számos fejlett sportfunkciót kínál.

Szintén hasznos funkciónak tekinthető a futóedző, ahogy a Huawei az edzésterveket nevezi. A nem, az életkor, a testsúly és egyéb egyéni adottságok alapján további edzéseket tartalmazó ütemtervet készíthetünk, amely minden héten automatikusan módosul a teljesítményünk vagy a kihagyott gyakorlatok alapján. Természetesen az aktuális fejlődési szintünket is értékeli, arról szöveges leírást és számszerű statisztikát ad. Ráadásul a Huawei tudományos ismeretekre építette az edzőjét, így az edzésterveket megbízható útmutatásnak szánja a tökéletesen szisztematikus edzésekhez, amelyek segítségével maximális eredményeket érhetünk el.

De ez még nem minden, a regenerálódási időkre és az edzések mennyiségére és intenzitására vonatkozó ajánlásokat is kapunk, miközben a teljes edzésterhelés is minden héten felmérésre kerül, így elkerülhetjük a felesleges túledzettséget és az ezzel járó kockázatokat. Magát a futást hangjelzések kísérik az aktuális pulzusszámról, tempóról és egyéb adatokról, így közben rá sem kell nézni az órára.

Funkciók a mindennapokra

Természetesen a Huawei Watch GT 3 Pro okosórát nemcsak edzés közben használhatod. Bár egy viszonylag speciális sportóráról van szó, számos funkció áll rendelkezésre, köztük ébresztőóra, stopperóra, időjárás-előrejelzés és egyéb, a mindennapokat megkönnyítő képességek. Ugyanilyen fontos lehet például a Bluetooth-hívás is, amely lehetővé teszi, hogy a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően telefonhívásokat bonyolíthass le.

Huawei alkalmazás - képernyőfotók
Képernyőfelvételek a Huawei okosórához tartozó mobilalkalmazásról.

Okostelefon segítségével az órán nemcsak az éppen lejátszott zenét, hanem például a fényképezőgép zárját is vezérelheted. A többi harmadik generációs modellhez hasonlóan az új HarmonyOS környezet tárul eléd, amely egyszerre letisztult és intuitív. Természetesen elérhető a Huawei AppGallery alkalmazásbolt is, amelyen keresztül további funkciók telepíthetők fel, bár a kínálat a konkurenciához képest meglehetősen szegényes.

A Huawei Watch GT 3 Pro részletes egészségügyi állapotfigyelést is végez, legyen szó rendellenes szívverésről szóló riasztásokról, a véroxigénszint megfigyeléséről, alváselemzésről vagy a női ciklus kezeléséről. Normál használat mellett akár 14 napos akkumulátor-üzemidőre is számíthatsz, míg a 43 mm-es változat esetében ez 7 nap. Minden bizonnyal értékelni fogod a mágneses rögzítésű töltőt és az okostelefonon keresztül történő vezeték nélküli töltés lehetőségét is. A Huawei Watch GT 3 Pro okosóra működtetéséhez legalább Android 6.0 vagy iOS 9.0 operációs rendszert futtató okostelefonra van szükség. Felhívjuk figyelmedet, hogy egyes funkciók nem érhetők el iOS-környezetben (AppGaléria, menstruációs ciklus, zenevezérlés, offline zenetárolás és NFC-hozzáférés).

Huawei Watch GT 3 Pro - változatok, elérhetőség és ár

A Huawei Watch GT 3 Pro okosórák két méretben és két különböző anyagfelhasználású tokkal kaphatók. A szíj típusát is kiválaszthatod. A Huawei Watch GT 3 Pro okosórák 2022. május 20-tól 2022. június 30-ig az előrendelés keretében ráadás Huawei FreeBuds 4i Ceramic White vezeték nélküli fülhallgatóval együtt kaphatók.

Modell Huawei Watch GT 3 Pro Ceramic
Huawei Watch GT 3 Pro Titanium
Tokméret 42,9 × 42,9 × 10,5 mm 46,6 × 46,6 × 10,9 mm
Tömeg (szíj nélkül) 50 gramm 54 gramm
Vízállóság IP68, 5 ATM, EN13319 IP68, 5 ATM, EN13319
Kijelző 1,32", érintős, AMOLED 1,43", érintős, AMOLED
Helymeghatározás GPS, Beidou, GLONASS, GALILEO, QZSS GPS, Beidou, GLONASS, GALILEO, QZSS
Sporttevékenységek több mint 100 több mint 100
Egészségügyi funkciók szívritmus, stresszszint, véroxigénszint, menstruációs ciklus nyomon követése szívritmus, stresszszint, véroxigénszint, menstruációs ciklus nyomon követése
Cserélhető szíj igen, szélesség 20 mm, hossz 130-190 mm igen, szélesség 22 mm, hossz 140-210 mm
Akkumulátor 292 mAh 530 mAh
Üzemidő akár 7 nap akár 14 nap
Ár 159 990 Ft-tól 139 990 Ft-tól
i Ezek is érdekelhetnek:

Ha olyan okosórát keresel, amely első pillantásra is luxushatást kelt, akkor megtaláltad. A Huawei Watch GT 3 Pro fejlett sportfunkciókkal és gazdag felszereltséggel rendelkezik, nem mellesleg lenyűgöző akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet.

Nyomtatás
P-DC1-WEB33
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ