30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HUAWEI Y5 II White

Termékkatalógus
HUAWEI Y5 II White
4,5 101 értékelés
Mobiltelefon - 5,0" IPS 1280x720 kijelző, MediaTek MT6735P Quad Core 64bit processzor, 1GB RAm, 8GB belső memória, akár 128GB microSDXC, 8 MP + 2 megapixeles kamera, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G/LTE, microUSB, Dual SIM (2x Micro SIM), 2200mAh akkumulátor, Android 5.1 operációs rendszer
Kód:  HU1502d2c Termékszám:  SP-Y5IIDSWOM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HUAWEI Y5 II White

telefon funkciók

le
HUAWEI Y5 II
le
HUAWEI Y5 II
Úhlopříčka displeje

5.0

átlós kijelző

Typ operačního systému

Android 5.1 típusú

 operációs rendszer

Výdrž baterie

2200 mAh

akkumulátor kapacitása

MicroSim

Micro SIM

SIM-kártya típus

Rozměry

72 × 143,8 × 8,9 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

8 gigabájt

belső memória

Typ kamerau

8 MPx

kamera

Připojení

4G LTE

leggyorsabb internet

SD karta

Micro SD

memóriakártya-nyílás

Váha

135 g

telefon súly

Huawei Y5 II smart phone egy jól felszerelt okos telefon egy nagy 5 "-os kijelzővel és nagyon versenyképes áron. Stabil teljesítmény, sok modern technológia és a barátságos kezelhetőség miatt ez a telefon a megfelelő jelölt az igényes felhasználók számára, akiknek megfelelő alapot nyújt a munka és a multimédiás szórakozás terén.

Főbb jellemzők:

  • 5 színben választható
  • 4G LTE támogatás
  • Android 5.1 operációs rendszer egy szuper Huawei EMUI3.1-vel
  • Fő kamera f2.0 fényességű

Tekintetet vonzó kijelző

Huawei Y5II egy gyönyörű  5 hüvelykes LCD kijelzővel büszkélkedhet, kellemes vizuális élményt biztosít  a finom részletek és az élénk színek vonatkozásában, amelyek valóban szemet gyönyörködtetőek. A kijelző alatt - belül - egy vékony testben a MediaTek core processzor lüktet, ügyesen játssza a szerepét, egy képzeletbeli szív telefont. Elegendő számítási kapacitás bőven áll rendelkezésre és az egyidejű, párhuzamos feldolgozás sem okoz neki semmilyen poblémát.

Ő nem fél a homálytól

 Szégyen lenne feladni a képeken az élénk részletek megjelenítését a gyenge fényviszonyok miatt. A kettős LED flash vakuval, még gyenge fényben és sötétségben is jó minőségű képekre számíthat. 8 megapixeles kamera az  f2.0 nyílással  olyan fényképeket készít, amelyek profi foto benyomást keltenek. Auto-Enhance portrék mellett egy 2 megapixeles elülső kamerával  tökéletes szelfit lehet közvetíteni. Az adattárolásra 8 gigabájt belső memória áll rendelkezésre, bővíthető microSD kártyával.

végtelen szórakozás

A telefon lehetőséget biztosít vezeték nélküli internet-hozzáféréshez WiFi-n és az LTE hálózaton keresztül és a fájlok továbbítását Bluetooth kapcsolaton keresztül lehet megoldani. Az Android 1.5 amellett, hogy ellátja az alapvető funkciókat, hozzáférést biztosít a Google Play-hez, amely az alkalmazások feneketlen kútja, a közösségi hálózatokhoz, híroldalak és így tovább. Az Android 3.1 EMUI lite felépítmény magas szinten kifejlesztett lehetőségeket ad a telefon könnyű és zökkenőmentes működéséhez és sok hasznos funkcióval is el van látva. Könnyen testreszabható a környezet a kívánságaik szerint számos grafikai sablon, háttérkép segítségével. A telefon egész felhasználói környezete  nyilván magyarra lokalizált .

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2 Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor frekvencia
1,3 GHz (1 300 MHz) Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Elsődleges SIM kártya típusa
Micro SIM Kész!
Másodlagos SIM kártya típus
Micro SIM Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók
Jack (3.5mm), Micro USB Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 5.1 Lollipop Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI Y5 II White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Y5 II White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI Y5 II White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Y5 II, weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Y5 II, weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ