Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

HUAWEI Y6 Prime (2018)

Termékkatalógus
HUAWEI Y6 Prime (2018)
4,8 137 értékelés
Mobiltelefon - 5,7", 1440 × 720 felbontású IPS, 4 magos Qualcomm Snapdragon 425 processzor, 3 GB RAM, akár 256 GB kapacitású Micro SDXC, 13 Mpx felbontású hátsó kamera, 8 Mpx felbontású elülső kamera, GPS, Glonass, LTE, Jack (3,5mm) és Micro USB, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM + kártya, kártyafüggetlen, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 8.0 Oreo
Kód:  HU3125 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HUAWEI Y6 Prime (2018)

A(z) HUAWEI Y6 Prime (2018) készülék esetében azonnal nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Azért fejlesztették ki, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat, de Egyebek mellett akár játszhatsz is rajta. Kijelzőjének képátlója 5,7", így inkább az átlagos mobilok osztályába sorolható. Ez a verzió 4 magos Qualcomm Snapdragon 425 mikrochipet kapott. Memóriakapacitása 3 GB. Teljesítménye szempontjából igényesebb appok futtatására ajánlott. A(z) HUAWEI Y6 Prime (2018) mobilt 3000 mAh teljesítményű akksi tartja működésben. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és Micro USB konnektorral is ellátták.

A(z) HUAWEI Y6 Prime (2018) okostelefon legfontosabb sajátosságai

  • A(z) HUAWEI Y6 Prime (2018) 5,7" méretű IPS kijelzővel rendelkezik, melynek maximális felbontása 1440 × 720 px
  • Qualcomm Snapdragon 425 processzor és 3 GB RAM
  • A GPU típusa: Adreno 308
  • SIM konfiguráció: dual sim + kártya
  • A hátsó kamera felbontása: 13 Mpx
  • Telefon feloldása arcfelismerés funkción keresztül

A(z) HUAWEI Y6 Prime (2018) telefon kijelzője és kamerája

Ez a közepes 5,7" átmérőjű kijelző HD felbontással rendelkezik. Bármilyen tartalmat képes hibátlanul ábrázolni. Hatalmas pozitívuma, hogy az ún. IPS technológiára épül, amely kiváló színeket és jó betekintési szöget garantál. Videókat és fényképeket készítenél? A(z) HUAWEI Y6 Prime (2018) mobil hátulsó kamerájával, melynek felbontása 13 Mpx fölöttébb elégedett leszel. Mindenekelőtt csúcsminőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. Egy kis LED dióda szükség esetén plusz fényt biztosít. A szelfik lelkes rajongói fölöttébb elégedettek leszelnek a 8 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) HUAWEI Y6 Prime (2018) további funkciói

Ebbe a telefonba egyszerre kettő SIM kártya is beilleszthető, ráadásul mindegyik saját slotba kerül. A belső memória mérete könnyen bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) HUAWEI Y6 Prime (2018) telefon adatainak biztonságáról egy modern ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A különleges arcfelismerő funkció lehetővé teszi az okostelefon azonnali feloldását bármilyen jelszó vagy minta nélkül. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásával külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A villámgyors WiFi kapcsolat és az alkalmazások működéséhez fontos érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HUAWEI Y6 Prime (2018) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUAWEI Y6 Prime (2018). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HUAWEI Y6 Prime (2018). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HUAWEI Y6 Prime (2018). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HUAWEI Y6 Prime (2018).
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ