Akvizice ApF HU ApF HU

WHOOSH! Screen Shine Duo képernyőtisztító - 100 + 8 ml

Termékkatalógus
WHOOSH! Screen Shine Duo képernyőtisztító - 100 + 8 ml
4,6 68 értékelés
Képernyő tisztító - a mindig tiszta, ujjlenyomatok nélküli kijelzőért, a baktériumok és a vírusok ellen, 100%-ban természetes, nem mérgező, alkoholmentes, a csomag része egy antibakteriális kendő
6 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAWH001c Termékszám:  WH-1FG108ENFR Gyártó honlapja:
WHOOSH! Screen Shine Duo képernyőtisztító - 100 + 8 ml 6 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

WHOOSH! Screen Shine Duo képernyőtisztító - 100 + 8 ml

Fontos számára az állandó tisztaság, és rendszeresen takarít otthonában? Ne feledkezzen meg elektronikai készülékei képernyőiről sem! Ez a hatékony képernyő tisztító 100%-osan természetes összetevőkből készült, nem mérgező, és alkoholmentes. Képes tökéletesen megszabadítani a képernyőt nem csak az ujjlenyomatoktól, és szennyeződésektől, hanem a veszélyes vírusoktól, és baktériumoktól is. A folyadék vékony nanoréteget képez a képernyő felületén, amely biztosítja az ujjlenyomatokkal szembeni ellenállását, ezen túl gondoskodik a kellemes tapintású felületről is. Tisztítás után a képernyő új, tiszta, és szinte ragyogó kinézetűvé válik! Szappant a kezeire, Whoosh! terméket a képernyőjére használjon! A Screen Shine Duo csomaga most praktikus, kis és nagy kiszerelésű folyadékkal érkezik, és tartalmaz egy antimikrobiális és antibakteriális kendőt is.

Tulajdonságok

  • Ujjlenyomatok, por és egyéb szennyeződések tökéletes eltávolítására
  • Teljesen elpusztítja a baktériumokat és a vírusokat a kijelzőn
  • 100%-ig természetes anyagokból, nem mérgező, és alkoholmentes
  • Jó siklást biztosít a képernyőn, és ellenáll az ujjlenyomatoknak
  • A kijelző tisztítás után új, tiszta és fényes kinézetűvé válik

Biztonságos tisztítás

A tisztító minden típusú képernyőn, tokon és tartón biztonságosan használható. 100%-ig természetes összetétele biztosítja a problémamentes használatot akár gyermekek által is, sőt, az anyag még véletlen lenyelés esetén is teljesen biztonságos. A tartozékként érkező antimikrobiális és antibakteriális kendő PROTX2® technológiával rendelkezik. A 8 ml-es kiszerelésnek köszönhetően a folyadék mindig kéznél lehet, hiszen ez a mennyiség még a szigorú légi előírásoknak is megfelel. Tisztítsa meg képernyőjét minél gyakrabban, hogy az minél ellenállóbb legyen a szennyeződésekkel szemben! A képernyőtisztítás sosem volt még ennél hatásosabb és biztonságosabb is egyben!

Tudta?

Manapság az érintőképernyők minden háztartásban megtalálhatóak. De azt tudta, hogy a vírusok mintegy 30%-a képes ezeken a felületeken szaporodni? És azt gondolta volna, hogy egy átlagos mobiltelefon képernyője tízszer koszosabb, mint egy WC-ülőke? Azok a szennyeződések, amelyektől a mindennapokban félünk, egyszerűen megragadhatnak telefonunk képernyőjén, és már meg is történt a baj. A statisztika azt mutatja, hogy a képernyők 18%-a fertőzött a Staphylococcus vírussal, 16%-a pedig különböző, a beleinket megfertőző betegség melegágya. Ezen fertőzések megelőzése csak akkor lehetséges, ha rendszeresen, hatékony anyagokkal tisztítjuk meg képernyőnket. Ezért is ajánljuk Önnek a WHOOSH!Screen Shine Duo tisztítót, amellyel telefonja és egyéb kijelzői újra csillogni fognak a tisztaságtól!

A csomag tartalma:
2x képernyő tisztító folyadék
1x antimikrobiális és antibakteriális tőrlő

Kiszerelés:
8 ml + 100 ml

 
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WHOOSH! Screen Shine Duo čistič obrazovek - 100 + 8 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WHOOSH! Screen Shine Duo čistič obrazovek – 100 + 8 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WHOOSH! Screen Shine Duo Bildschirmreiniger - 100 + 8 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WHOOSH! Screen Shine Duo Bildschirmreiniger - 100 + 8 ml.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ