A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AlzaBoxy Q1

WHIRLPOOL hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiaosztály
C
(1)
D
(9)
E
(21)
F
(7)
Modell típusa
Szabadonálló
(19)
Beépíthető
(19)
Funkciók
Szín
Fehér
(14)
Fekete
(1)
Inox
(7)
Nincs
(10)
Whirlpool hűtőszekrények

Whirlpool hűtőszekrények: Mindig friss élelmiszerek

A Whirlpool hűtőszekrények vezető szerepet játszanak a friss élelmiszerek tárolásában, és tökéletes funkcionalitást, a legújabb technológiát, valamint elegáns, időtlen formatervezést kínálnak mindenkinek. Legfőbb előnyük az alacsony energiafogyasztás, a nagyon csendes működés és az egyszerű, intuitív vezérlés.

Whirlpool hűtőszekrények 6. érzékkel

Whirlpool hűtőszekrények 6. ÉRZÉK technológiával

A forradalmi 6. ÉRZÉK FreshControl technológia biztosítja a hűtőszekrényen belüli automatikus hőmérséklet- és páratartalom-ellenőrzést és annak folyamatos szabályozását. Ezáltal az ételek többszörösen tovább őrzik meg frissességüket, és akár több hétig is ízletesek maradnak.

FreshBox+ a legjobb minőségű élelmiszerekért

A speciális FreshBox+ tárolórekesz biztosítja az élelmiszerek hosszú eltarthatóságát és minőségét, különösen a gyümölcsök és zöldségekét, amelyek hosszabb ideig maradnak frissek. A fiók páratartalma könnyen szabályozható, így az ételek mindig ízletesek és vitaminokban gazdagok maradnak.

Whirlpool Beépíthető hűtőszekrények
    Whirlpool kombinált hűtők

    Stop Frost technológia az egyszerű leolvasztásért

    Az egyedülálló Stop Frost technológia tökéletes megoldás a Whirlpool hűtőszekrények leolvasztására. A megfagyott jégréteg csak a fém gyűjtőlemezen képződik, amely könnyedén eltávolítható és hideg víz alatt leöblíthető, ha a fagy felhalmozódott.

    3 ok, amiért ne habozz egy percig sem a Whirlpool hűtőszekrény megvásárlásával

    A Whirlpool a nagyméretű háztartási gépek, háztartási kisgépek és a lakberendezési cikkek egyik piacvezető márkája. Ezek a segédeszközök megkönnyítik a mindennapjaidat. Miért ideális választás egy hűtőszekrény éppen ettől a márkától?

    1. A Whirlpool hűtőszekrények az egyedülálló 6. ÉRZÉK FreshControl technológiával vannak felszerelve, amely automatikusan szabályozza a hűtőszekrény belső hőmérsékletét és páratartalmát, így az élelmiszerek többszörösen tovább maradnak frissek.
    2. Antibakteriális hatású szűrő, amely megakadályozza a szennyeződések, a kellemetlen szagok és a penész kialakulását. Összességében ez biztosítja a tiszta és higiénikus környezetet a hűtőszekrény belsejében.
    3. Biztosan értékelni fogod a hőmérséklet igény szerinti beállításának lehetőségét, a nagyon csendes működést és az igazán egyszerű, intuitív vezérlést is. A hangsúlyt az elegáns és időtálló formatervezésre is helyezik, beleértve az egyszerű vonalakat.

    Beépített, kombinált vagy amerikai Whirlpool hűtőszekrényt szeretnél?

    Kínálatunkban találhatsz kombinált, amerikai vagy monoklimatikus hűtőszekrényeket is. Miben különböznek az egyes típusok egymástól?

    • A kombinált hűtőszekrények a leggyakrabban használt típusok. Különösen népszerűek, mivel külön ajtóval rendelkeznek - külön hűtő- és fagyasztórekeszük van. Ezenkívül kiválaszthatod, hogy a fagyasztó alulra vagy felülre kerüljön.
    • A fagyasztó nélküli hűtőszekrények legnagyobb előnye a nagy kihasználható térfogat. Ha külön fagyasztóval is rendelkezel, vagy ha a családod többtagú, akkor ez a monoklímás hűtőszekrény valóban kézenfekvő választás számodra.
    • Az amerikai hűtőszekrények nagy térfogatukkal és áttekinthető belső elrendezésükkel kápráztatnak el mindenkit. Ez egy dizájnos konyhai elem, amely négyajtós vagy akár fiókos változatban is megvásárolható.
    • Az italhűtők ideálisak az ételek és italok bemutatására, miközben optimális tárolási körülményeket biztosítanak. A hűtőszekrény tartalma jól áttekinthető és anélkül is belelátsz, hogy ki kellene nyitnod.
    • A kisméretű (mini) hűtők tökéletesen alkalmasak kisebb helyiségekbe, például kollégiumokba, irodákba vagy nyaralókba. Egyes típusok még egy kisebb fagyasztórekeszt is kínálnak. Beépített vagy szabadon álló változatban is kaphatók.
    • A beépíthető hűtőszekrény optimális választás a modern konyhákhoz, mivel nem zavarják meg az általános formatervezést, és tökéletesen beleolvadnak a konyhába. Választáskor fordíts különös figyelmet a szabad tér paramétereire és méreteire.

    Fontos paraméterek a Whirlpool hűtőszekrények kiválasztásához

    Ha már kiválasztottad a hűtőszekrény típusát, további fontos paramétereket kell figyelembe venned.

    • A kihasználható térfogatnak körülbelül 70 liter hűtő- és 25 liter fagyasztótérnek kell lennie személyenként.
    • A hűtőszekrény zajszintje 35 dB és 60 dB között mozog. A magasabb értékek zavaróak lehetnek.
    • Az akkumulációs idő megvédi az élelmiszereket áramkimaradás esetén. Akár több órán keresztül is frissek maradnak.
    • A fagyasztási kapacitás határozza meg, hogy a fagyasztó mennyi élelmiszert képes lefagyasztani egy nap alatt, a fagyasztási teljesítmény pedig azt, hogy milyen erősen fagyasztja le az ételeket.

    A polcok vagy rekeszek növelhetik a hűtőszekrény kihasználható térfogatát

    Szeretnél mindent rendezetten tartani, miközben növelnéd a hűtőszekrényed térfogatát? A fagyasztó polcai és rekeszei általában a saját igényeidhez igazíthatók. A hűtőben tehát pillanatok alatt megtalálod, amit keresel.

    i

    Szeretnél részletesebb információkat kapni a legjobb hűtőszekrények kiválasztásáról? Olvasd el következő útmutatónkat: Milyen hűtőt vegyek?

    A Whirlpool hűtőszekrények energiafelhasználása: az A osztály a leggazdaságosabb közé tartozik

    Mivel a hűtőszekrényt állandóan használjuk, meg kell vizsgálnunk az éves energiafogyasztást – ezt az energiaosztály jelzi. Az A energiaosztályba tartozó hűtőszekrényekkel takaríthatsz meg a legtöbb pénzt, a B, C, D, E és F osztályba tartozó hűtőszekrényekkel viszont már valamivel többet kell költened évente.

    i

    Figyelembe veszed más ügyfelek véleményét és tapasztalatait a választás során? Akkor nézd meg a legjobb értékelésű Whirlpool hűtőszekrényeket.

    A kijelzővel vagy önleolvasztással rendelkező Whirlpool hűtőszekrények megkönnyítik az életedet

    Ha a lehető leginkább szeretnéd megkönnyíteni az életedet, akkor vedd figyelembe a kínált funkciókat. Például egy kijelzővel ellátott hűtőszekrény nagyon egyszerűvé és a lehető legkényelmesebbé teszi a kezelést. Milyen egyéb funkciók közül választhatsz még?

    • A zéró zóna gyümölcsök vagy zöldségek tárolására szolgál. Alacsonyabb hőmérsékletű, és a hűtőszekrény alatt helyezkedik el.
    • A szuperfagyasztás és -hűtés gyorsan és rövid időre csökkenti a hőmérsékletet a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban, amikor az élelmiszereket beteszed.
    • A LessFrost funkció csökkenti a fagyasztó belső falának befagyását.
    • A LED-es világítás nemcsak jól néz ki, de segít csökkenteni az energiafogyasztást is.
    • A szellőzés biztosítja az optimális hőeloszlást és az ideális páratartalmat az egész hűtőszekrényben.
    • A PerfectFresh ideális körülményeket biztosít a friss élelmiszerek – különösen a húsok, a halak és a tejtermékek – számára.

    A Whirlpool hűtőszekrény az ajtónyitás megváltoztatásának lehetőségét is kínálja

    A bal oldali paraméterszűrő menüben kiválaszthatod, hogy a Whirlpool hűtőszekrény ajtónyílásának módosítására van-e lehetőség. Felújítás, költözés vagy bútorok áthelyezése esetén igazán hasznos lehet ez a lehetőség.

    Whirlpool hűtőszekrények formatervezése

    Az első dolog, ami szemet szúr mindenkinek az nem más, mint a hűtőszekrény időtálló formatervezése. A fehér, fekete, bronz és rozsdamentes acél felületek, valamint az egyszerű vonalak hangsúlyozzák az eleganciát. Ráadásul a különböző színárnyalatoknak köszönhetően mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

    Whirlpool hűtőszekrény fehér 
    Fehér hűtőszekrények

    Whirlpool hűtőszekrény fekete
    Fekete hűtőszekrények

    Whirlpool hűtőszekrény rozsdamentes acél
    Rozsdamentes acél hűtőszekrények

    i

    Whirlpool hűtő alkatrészre van szükséged? A pótalkatrészek megoldják a problémát

    Ha Whirlpool hűtőszekrényednek egy alkatrészét ki kell cserélned, akkor a pótalkatrészek jelentik a megoldást. A leggyakoribb meghibásodások közé tartozik, hogy a fagyasztóban véletlenül megrepedtek a polcok, fiókok vagy rekeszek. Az egyes elemek a hivatalos szervizeken keresztül könnyedén beszerezhetők.

    Hasznosnak találtad ezt az információt?
    Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
    Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
    Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

    Legtöbbet eladott

    1.
    WHIRLPOOL ART 9811 SF2 Szállításra kész > 5 db
    Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 227 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, szuper hűtés, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 193,5 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
    216 290 Ft

    2.
    WHIRLPOOL ART 66102 Szállításra kész > 5 db
    Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 194 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 1 hűtőkör, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
    200 000 Ft

    3.
    WHIRLPOOL W5 921E W Szállításra kész 3 db
    Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 261 l, fagyasztó kapacitás 111 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, szuper hűtés, 6, érzék, méretek 201,3 × 59,5 × 65,5 cm (H×Sz×Mé)
    176 990 Ft

    Még több
    39 termék
    4,3
    WHIRLPOOL W55RM 1110
    Kis hűtő - fagyasztó nélküli, energiaosztály F, klímaosztály SN-T, hűtőtér tárolókapacitása 135 l, jobb oldali zsanéros, 3 polc, 1 hűtőkör, fehér kivitel, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 83,8 × 54 × 59,6 cm (Ma×Sz×Mé)
    119 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL045
    2,5
    WHIRLPOOL ART 66102
    Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 194 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 1 hűtőkör, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
    200 000 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL098
    4,6 31×
    WHIRLPOOL W5 921E OX 2
    Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 261 l, fagyasztó kapacitás 111 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, 6, érzék, méretek 201,3 × 59,5 × 65,5 cm (H×Sz×Mé)
    214 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL083
    WHIRLPOOL WHC18 T574 P - Beépíthető hűtő Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,8
    WHIRLPOOL WHC18 T574 P
    Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály C, hűtőtér tárolókapacitása 182 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, no Frost, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, szellőzés, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
    364 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL133
    4,1
    WHIRLPOOL SP40 800 EU 1
    Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 299 l, fagyasztótér tárolókapacitása 101 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, szuper hűtés, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 193,5 × 69 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
    289 830 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL093
    WHIRLPOOL WHC18 T573 - Beépíthető hűtő Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    4,2 17×
    WHIRLPOOL WHC18 T573
    Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 182 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper fagyasztás, szellőzés, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
    Szuper ár
    300 000 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL118
    3,7
    WHIRLPOOL ART 9811 SF2
    Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 227 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, szuper hűtés, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 193,5 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
    216 290 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL094
    WHIRLPOOL WHC20 T593 - Beépíthető hűtő Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    3,9
    WHIRLPOOL WHC20 T593
    Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 212 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, szellőzés, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, nyaralási mód, méretek 194 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
    423 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL116
    4,3 12×
    WHIRLPOOL ART 96101
    Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 227 l, fagyasztótér tárolókapacitása 79 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 193,5 × 54 × 55 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
    249 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL097
    4,3 17×
    WHIRLPOOL W55TM 4110 W 1
    Hűtőszekrény - felülfagyasztós, F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 171 l, fagyasztó kapacitás 41 l, választható nyitási irány, 4 polc, 2 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 144 × 54 × 57 cm (H×Sz×Mé)
    110 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL087
    3,0
    WHIRLPOOL WHC20 T352
    Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 212 l, fagyasztótér tárolókapacitása 68 l, választható nyitási irány, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szellőzés, Multi-AirFlow, 6, érzék, méretek 194 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
    Leárazás -5 %
    274 900 Ft 289 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL117
    4,4 10×
    WHIRLPOOL W5 811E OX 1
    Hűtőszekrény - alulfagyasztós, F energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 228 l, fagyasztó kapacitás 111 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, 6, érzék, méretek 188,9 × 59,5 × 65,5 cm (H×Sz×Mé)
    169 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL085
    4,8 11×
    WHIRLPOOL W7X 93T OX H
    Hűtőszekrény - alulfagyasztós, D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 263 l, fagyasztó kapacitás 104 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, méretek 202,7 × 59,6 × 67,8 cm (H×Sz×Mé)
    Leárazás -13 %
    224 790 Ft 258 990 Ft
    Szállításra kész 2 db
    Termékkód: WHCHL137
    5,0
    WHIRLPOOL WB70E 972 X
    Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 309 l, fagyasztó kapacitás 153 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, automatikus leolvasztás, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 195,5 × 70 × 75,5 cm (H×Sz×Mé)
    255 000 Ft
    Szállításra kész 4 db
    Termékkód: WHCHL121
    4,6 11×
    WHIRLPOOL W55VM 1110 W 1
    Kis hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály F, klímaosztály SN-T, hűtőtér tárolókapacitása 105 l, fagyasztótér tárolókapacitása 17 l, választható nyitási irány, 2 polc, 1 hűtőkör, fehér kivitel, automatikus leolvasztás, párásító, kézi hőmérséklet-szabályozás, méretek 83,8 × 54 × 59,5 cm (Ma×Sz×Mé)
    93 890 Ft
    Utolsó termék a raktáron
    Termékkód: WHCHL090
    WHIRLPOOL SP40 801 EU 1 - Beépíthető hűtő Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    1,2
    WHIRLPOOL SP40 801 EU 1
    Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 299 l, fagyasztótér tárolókapacitása 101 l, választható nyitási irány, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, szuper hűtés, szellőzés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, 6, érzék, méretek 193,5 × 69 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
    314 790 Ft
    Utolsó termék a raktáron
    Termékkód: WHCHL092
    WHIRLPOOL W5 921E W
    Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 261 l, fagyasztó kapacitás 111 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, szuper hűtés, 6, érzék, méretek 201,3 × 59,5 × 65,5 cm (H×Sz×Mé)
    176 990 Ft
    Szállításra kész 3 db
    Termékkód: WHCHL144
    4,3
    WHIRLPOOL W7X 83T KS 2
    Hűtőszekrény - alulfagyasztós, D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 231 l, fagyasztó kapacitás 104 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, total No Frost, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, 6, érzék, Biofresh, hőmérséklet riasztás, méretek 191,2 × 59,6 × 67,8 cm (H×Sz×Mé)
    250 000 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL136
    4,5
    WHIRLPOOL W7X 83T MX
    Hűtőszekrény - alulfagyasztós, D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 231 l, fagyasztó kapacitás 104 l, választható nyitási irány, 3 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, total No Frost, méretek 191,2 × 59,6 × 67,8 cm (H×Sz×Mé)
    259 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL135
    WHIRLPOOL W5 822E OX
    Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 228 l, fagyasztó kapacitás 111 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, szuper hűtés, 6, érzék, méretek 188,9 × 59,5 × 65,5 cm (H×Sz×Mé)
    168 790 Ft
    Szállításra kész > 5 db
    Termékkód: WHCHL142
    WHIRLPOOL WFNF 82E OX
    Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 223 l, fagyasztó kapacitás 97 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, no Frost, automatikus leolvasztás, LED világítás, szuper hűtés, szellőzés, 6, érzék, méretek 188,9 × 59,5 × 65,5 cm (H×Sz×Mé)
    204 790 Ft
    Szállításra kész 2 db
    Termékkód: WHCHL145
    WHIRPOOL W7 921I OX
    Hűtőszekrény - alulfagyasztós, E energiaosztály, SN-T klímaosztály, hűtőszekrény kapacitás 260 l, fagyasztó kapacitás 104 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, inox kivitel, total No Frost, zero zone, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, Multi-AirFlow, méretek 201 × 59,6 × 67,7 cm (H×Sz×Mé)
    169 190 Ft
    Használt raktáron
    Termékkód: WHCHL130
    WHIRLPOOL ART 3802
    Beépíthető hűtő - felülfagyasztós, energiaosztály E, hűtőtér tárolókapacitása 178 l, fagyasztótér tárolókapacitása 40 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 1 hűtőkör, LED világítás, méretek 144,1 × 54 × 54,5 cm (Ma×Sz×Mé)
    176 890 Ft
    Felbontott raktáron
    Termékkód: WHCHL148
    Whirlpool WH SP70 T122 - Beépíthető hűtő Ingyenes
    szállítás boltjainkba
    5,0
    Whirlpool WH SP70 T122
    Beépíthető hűtő - alulfagyasztós, energiaosztály D, hűtőtér tárolókapacitása 295 l, fagyasztótér tárolókapacitása 99 l, jobb oldali zsanéros, 6 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, automatikus leolvasztás, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés, nyaralási mód, 6, érzék, méretek 193,5 × 69 × 55,1 cm (Ma×Sz×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
    370 790 Ft
    Felbontott raktáron
    Termékkód: WHCHL140

    WHIRLPOOL hűtő

    Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó WHIRLPOOL hűtő WHIRLPOOL Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább WHIRLPOOL hűtő WHIRLPOOL
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ