Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AMD processzor hűtők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hűtő típusa
Ventilátor
(148)
Vízhűtés
(205)
AMD foglalat
AM4
(316)
AM5
(275)
TR4
(73)
AM3
(69)
AM3+
(69)
Intel foglalat
1700
(316)
1200
(288)
1150
(284)
1151
(284)
1155
(284)
Világítás színe
Megvilágítás nélkül
(154)
Fehér
(2)
RGB
(195)
Szűrés

Dobd fel a játékélményed és védd meg a processzort egy csúcsminőségű AMD processzor hűtő segítségével! Ismerd meg a legújabb AMD CPU hűtő típusokat, amelyeket nálunk is megtalálhatsz. Akár a zajmentes működést, a kiemelkedő hűtési teljesítményt, vagy a lenyűgöző dizájnt keresed, nálunk megtalálod. Olvass tovább, és az alábbi sorokból kiderül, hogy miként válassz az AMD processzor hűtő típusok számtalan változata közül.

Tovább

Mi is az AMD processzor hűtő?

Az AMD processzor hűtő elengedhetetlen a számítógép hőmérsékletének szabályozásához és a processzor optimális teljesítményének biztosításához. Széles választékban elérhetőek, különböző funkciókkal és árkategóriákban, így megtalálhatod az igényeinek és költségvetésednek megfelelő hűtőt.

Milyen típusú AMD CPU hűtő változatok kaphatóak?

Az AMD processzor hűtő típusok két kategóriára, mégpedig léghűtéses és folyadékhűtéses típusokra oszthatóak fel. Mindkettőnek megvannak a speciális sajátosságai.

  • Léghűtés: A léghűtés a leggyakoribb típusú processzorhűtés. Ventilátorokat használ a hő eltávolítására a processzorról és a környező levegőbe juttatására. A léghűtők általában olcsóbbak, mint a folyadékhűtők, és könnyen telepíthetők. Azonban nem feltétlenül hatékonyak a nagy teljesítményű processzorok hűtésében.
  • Folyadékhűtés: A folyadékhűtők hatékonyabbak a processzorok hűtésében, mint a léghűtők. Folyadékot használnak a hő eltávolítására a processzorról és egy radiátoron keresztül a környező levegőbe juttatására. A folyadékhűtők drágábbak, mint a léghűtők, és bonyolultabb a telepítésük. Azonban csendesebb működést és jobb hűtési teljesítményt biztosítanak.

A folyadékhűtéses vagy a léghűtéses AMD processzor hűtő a jobb?

Mindkét AMD processzor hűtő típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, a választás pedig az egyéni igényeiktől és preferenciáktól függ.

Léghűtés

  • Olcsóbb
  • Egyszerűen telepíthető
  • Kevesebb karbantartást igényel
  • Csendes
  • Kevésbé hatékony
  • Korlátozott méretekkel rendelkezik
  • Zajos lehet

Folyadékhűtés

  • Hatékonyabb
  • Csendes
  • Nagyobb méretekkel rendelkezik
  • Esztétikus
  • Drágább
  • Nehezebben telepíthető
  • Több karbantartást igényel
  • Fennáll a szivárgásveszély esélye

Figyeld a processzor hőmérsékletét. Ha a processzor forró, akkor egy hatékonyabb hűtőre lesz szükséged.

Az AMD processzor hűtő típusok fontos paramétere a foglalat verziója

Az AMD processzor hűtő foglalata az a mechanizmus, amely a hűtőt a processzorhoz rögzíti. Fontos, hogy a megfelelő foglalattal rendelkező hűtőt válaszd a processzorhoz, hogy biztosítsd a megfelelő illeszkedést és a hatékony hűtést. Az AMD processzor hűtő leggyakoribb foglalatai:

  1. AM4: Ez a legújabb és legelterjedtebb AMD processzor hűtő foglalat. 2017-ben vezették be, és az összes Ryzen processzorral, valamint a legtöbb újabb Threadripper processzorral kompatibilis.
  2. TR4: Ez a foglalat a nagy teljesítményű Threadripper processzorokhoz készült. Nagyobb, mint az AM4 foglalat, és több tápcsatlakozóval rendelkezik.
  3. AM3+: Ez a foglalat a régebbi AMD processzor hűtő típusokhoz készült, mint például a Ryzen 1000 sorozat és a Threadripper 1000 sorozat. Nem kompatibilis az újabb AMD processzorokkal.
  4. AM2+: Ez a foglalat még régebbi AMD processzorokhoz készült, mint például a Bulldozer és a Piledriver sorozat. Nem kompatibilis az újabb AMD processzorokkal.
  5. AM5: Az AM5 az AMD legújabb processzor hűtő foglalata, amelyet 2022-ben vezettek be a Ryzen 7000 sorozat processzorokhoz. Ez a foglalat új hűtőmegoldást igényel, nem kompatibilis a régebbi AM4 hűtőkkel. A rögzítő mechanizmus és a pine layout jelentősen eltér az AM4-től.
  6. FM2: Az FM2 és az FM2+ foglalatokat az AMD néhány régebbi generációs processzorához, például a Kabini és Richland sorozathoz használták. Ezek a foglalatok nem kompatibilisek az újabb Ryzen processzorokkal.
  7. FM1: Az FM1 egy korábbi AMD processzor hűtő foglalat, amelyet 2011 és 2014 között használtak az AMD A-széria APU-k (Accelerated Processing Unit) processzoraihoz. Ezek a processzorok integrált grafikával rendelkeztek, így népszerű választást jelentettek költséghatékony asztali számítógépekhez. Az FM1 foglalat nem kompatibilis az újabb AMD processzorokkal, mint például a Ryzen vagy a Threadripper sorozat.

Ha csendes számítógépet szeretnél, akkor válassz alacsony zajszintű AMD processzor hűtő változatot.

Az AMD processzor hűtő teljesítménye

Az AMDC processzor hűtő teljesítménye az a hőmennyiség, amit a hűtő képes elvezetni a processzorról egy adott idő alatt. Ez wattban (W) mért érték. Minél nagyobb a hűtési teljesítmény, annál hatékonyabb a hűtő a processzor hűtésében. A processzor hűtési teljesítménye fontos tényező a számítógép stabilitása és teljesítménye szempontjából. Ha a processzor túlmelegszik, az lelassulhat, sőt le is állhat, ami adatvesztéshez vagy hardverkárosodáshoz vezethet.

i

A hűtőpaszta fontossága

A hűtőpaszta egy hővezető anyag, amely a processzor és a hűtő között helyezkedik el. A jó minőségű hűtőpaszta javíthatja a hőátadást és a hűtési teljesítményt.

Fontos tényező az AMD processzor hűtő zajszintje

Az AMD processzor hűtő zajszintje fontos szempont a számítógép kiválasztásakor, különösen ha csendes működést szeretnél elérni. A zajszintet decibelben (dB) mérik. Minél alacsonyabb a decibelérték, annál csendesebb a hűtő.

Az AMD processzor hűtő zajszintjét befolyásoló tényezők:

A hűtő típusa: A léghűtők általában zajosabbak, mint a folyadékhűtők, mivel ventilátorokat használnak a levegő keringetésére. A folyadékhűtők pumpákat használnak a folyadék keringetésére, ami csendesebb működést eredményez.

A ventilátor típusa: A különböző ventilátorok eltérő zajszinttel rendelkeznek. A nagyobb ventilátorok általában csendesebbek, mint a kisebb ventilátorok, de lassabban is forognak, ami kevésbé hatékony hűtést eredményezhet.

A ventilátor fordulatszáma: A ventilátor fordulatszáma (RPM) befolyásolja a zajszintet és a hűtési teljesítményt. Minél gyorsabban forog a ventilátor, annál zajosabb lesz, de hatékonyabb hűtést is biztosít.

A hűtőbordák mérete és kialakítása: A nagyobb hűtőbordák általában csendesebbek, mivel hatékonyabban vezetik el a hőt a ventilátorok forgatása nélkül. A bordák kialakítása is befolyásolhatja a zajszintet.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő AMD processzor hűtő típusát?

Az AMD processzor hűtő kiválasztása kulcsfontosságú a számítógép stabilitása és teljesítménye szempontjából. Az AMD processzorokhoz számos hűtőtípus létezik, mindegyiknek eltérő előnyei és hátrányai vannak. A választás meghozatalakor fontos figyelembe venni a processzor hőtermelését, a költségvetést, a kívánt zajszintet és a számítógép házában rendelkezésre álló helyet.

Első lépésként meg kell határozni a processzor hőtermelését. Minél nagyobb a hőtermelés, annál hatékonyabb hűtőre van szükség.

Ha csendes működést szeretnél elérni, akkor fontos a hűtő zajszintjének figyelembe vétele. A zajszintet decibelben (dB) mérik. Minél alacsonyabb a decibelérték, annál csendesebb a hűtő. 

Győződj meg róla, hogy a választott AMD processzor hűtő elfér-e a számítógép házában. Ellenőrizd a hűtő méreteit, és hasonlítsd össze a PC házban rendelkezésre álló hellyel.

Válaszd ki a számodra megfelelő AMD processzor hűtő típust (folyadék vagy léghűtés) a fenti leírás alapján.

A nagyobb hűtőbordák hatékonyabban vezetik el a hőt, így a ventilátornak nem kell olyan gyorsan forognia. A bordák kialakítása is befolyásolhatja a zajszintet. A nagyobb ventilátorok általában csendesebbek, de lassabban is forognak, ami kevésbé hatékony hűtést eredményezhet. 

i

Ha továbbra sem sikerült döntened

A vásárlói vélemények jó támpontot adhatnak az AMD processzor hűtő vásárlásod előtt, és segíthetnek a megfelelő döntés meghozatalában.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
371 termék
4,6 51×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Endorfy Fera 5 Dual Fan
Processzor hűtő - AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2, FM2+ és AM5 AMD foglalat, illetve 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 Intel foglalat, 220 W, 2x120mm átmérőjű ventilátor, 4× heatpipe, max. sebesség 1800RPM, 155 mm magas, PWM
14 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ENDf5d
4,5 93×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Endorphs Fera 5
Processzor hűtő - AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2, FM2+ és AM5 AMD foglalat, illetve 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 Intel foglalat, 220 W, 1x120mm átmérőjű ventilátor, 4× heatpipe, max. sebesség 1800RPM, 155 mm magas, PWM
10 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ENDf5
4,2 92×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ARCTIC Freezer 7 X
Processzor hűtő - AM5 AMD foglalat, illetve 1700 Intel foglalat, 1x92mm átmérőjű ventilátor, 2× heatpipe, 22,5 dB max. zajszint, max. sebesség 2000RPM, 132,5 mm magas,
7 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CB127f5a
4,4 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG CORELIQUID 240R V2
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 és FM2+, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 2x120mm ARGB-es ventilátor, 34,3 dB max. zajszint, 2000 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 274mm × 120mm × 27mm
44 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EFmcl240rv2
4,7 19×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ARCTIC Freezer i13 X
Processzor hűtő - 1150, 1151, 1155, 1156 és 1200 Intel foglalat, 150 W, 1x100mm átmérőjű ventilátor, 3× heatpipe, 24,5 dB max. zajszint, max. sebesség 2000RPM, 137 mm magas,
Leárazás -3 %
9 390 Ft 9 690 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CB129a2c
4,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ARCTIC Freezer i35 A-RGB
Processzor hűtő - 1150, 1151, 1155, 1200, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 Intel foglalat, 1x120mm ARGB átmérőjű ventilátor, 4× heatpipe, 23 dB max. zajszint, max. sebesség 1700RPM, 158,5 mm magas, ARGB háttérvilágítás (5V) és PWM
12 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CBfi35a
4,9 15×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ARCTIC Alpine 23
Processzor hűtő - AM4 és AM5 AMD foglalat, 22,5 dB max. zajszint, max. sebesség 2000RPM, 65 mm magas, PWM
3 090 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CBa23
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Noctua NA-FK1 redux
PC ventilátor - 120 × 25 mm, 450 RPM - 1700 RPM, maximális zajszint 25,1 dB, 4pin PWM, PWM
8 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CT255r4a1
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Cooler Master HYPER 212 BLACK X DUO
Processzor hűtő - AM4 és AM5 AMD foglalat, illetve 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 Intel foglalat, 2x120mm átmérőjű ventilátor, 4× heatpipe, 32,8 dB max. zajszint, max. sebesség 2500RPM, 152 mm magas, PWM
16 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CAh212bxd
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ARCTIC Liquid Freezer III 280 Black
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1700 foglalat, 2x140mm-es ventilátor, 1900 RPM max. sebesség, mérete (ho x szé x ma): 317mm × 138mm × 38mm
35 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CBlf3a06
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG CORELIQUID 360R V2
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2, FM2+, TR4, SP3 és TRX4, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 3x120mm ARGB-es ventilátor, 34,3 dB max. zajszint, 2000 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 394mm × 120mm × 27mm
46 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EFmcl360rv2
4,7 326×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ARCTIC Freezer 34 eSports DUO White
Processzor hűtő - AM4 és AM5 AMD foglalat, illetve 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1700, 2011-3 és 2066 Intel foglalat, 210 W, 2x120mm átmérőjű ventilátor, 4× heatpipe, 24,4 dB max. zajszint, max. sebesség 2100RPM, 157 mm magas,
17 090 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CB129b2a
4,4
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DeepCool LS720 SE
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 3x120mm-es ventilátor, 32,9 dB max. zajszint, 2250 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 402mm × 120mm × 27mm
36 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DECOlt720s
4,7
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
GIGABYTE AORUS WATERFORCE 280
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4 és TRX4, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1366, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 foglalat, 2x140mm ARGB-es ventilátor, 36,5 dB max. zajszint, 2150 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 312mm × 140mm × 27mm
57 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AGw280
4,8 49×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT KRAKEN 360
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4, TRX4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 3x120mm-es ventilátor, 31 dB max. zajszint, 1800 RPM max. sebesség, mérete (ho x szé x ma): 394mm × 121mm × 27mm
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CTk360
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
MSI MAG CORELIQUID E240 White
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 2x120mm-es ventilátor, 32,5 dB max. zajszint, 1800 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 277mm × 119,2mm × 27mm
Leárazás -21 %
33 990 Ft 43 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EFmcle240w
4,8 49×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT Kraken 240 RGB
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4, TRX4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 2x120mm-es ventilátor, 30,6 dB max. zajszint, 1800 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 275mm × 123mm × 30mm
59 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CTk240r
4,9 30×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Noctua NH-U12A chromax.black
Processzor hűtő - AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2, FM2+ és AM5 AMD foglalat, illetve 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1700, 2011 és 2066 Intel foglalat, 2x120mm átmérőjű ventilátor, 7× heatpipe, 22,6 dB max. zajszint, max. sebesség 2000RPM, 158 mm magas, PWM
52 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CT255q3c1
4,5 35×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
DeepCool AK620
Processzor hűtő - AM4 és AM5 AMD foglalat, illetve 1150, 1151, 1155, 1200, 1700, 2011, 2011-3 és 2066 Intel foglalat, 2x120mm átmérőjű ventilátor, 6× heatpipe, 28 dB max. zajszint, max. sebesség 1850RPM, 160 mm magas, PWM
25 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DECOak620
4,8 14×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Noctua NH-D12L
Processzor hűtő - AM4 és AM5 AMD foglalat, illetve 1150, 1151, 1155, 1156, 1200, 1700, 2011 és 2066 Intel foglalat, 5× heatpipe, 22,6 dB max. zajszint, max. sebesség 2000RPM, 145 mm magas, PWM
Leárazás -4 %
46 690 Ft 48 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CTnhd12l
4,9 20×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT KRAKEN ELITE 240 RGB
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4, TRX4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 2x120mm-es ventilátor, 30,6 dB max. zajszint, 1800 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 275mm × 123mm × 30mm
94 890 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CTke240r
5,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB Black
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4 és AM5, 1700 foglalat, 2x140mm-es ventilátor, 1900 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 317mm × 138mm × 38mm
39 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CBlf3a04
4,8 49×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT Kraken 360 RGB
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4, TRX4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 3x120mm-es ventilátor, 30,6 dB max. zajszint, 1800 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 394mm × 121mm × 27mm
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CTk360r
4,0
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
NZXT KRAKEN 280 RGB Matte White
Vízhűtés - komplett zárt készlet, AM4, TR4, TRX4 és AM5, 1150, 1151, 1155, 1156, 1200 és 1700 foglalat, 2x140mm ARGB-es ventilátor, 34,48 dB max. zajszint, 1500 RPM max. sebesség, RGB világítás, mérete (ho x szé x ma): 315mm × 143mm × 30mm
77 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CTk280rw

AMD processzor hűtők

AMD processzor hűtők

A AMD processzor hűtők kategóriában összesen 371 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó AMD processzor hűtők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb AMD processzor hűtők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: AMD processzor hűtők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ