Doručení zdarma Alzaboxy

Hyper BOBOVR Z4

Termékkatalógus
Hyper BOBOVR Z4
4,0 6 értékelés
VR szemüveg - beépített fejhallgató, 4-6 inches telefonokhoz
12 670 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EAMI111 Termékszám:  HY-77303000 Gyártó honlapja:
Hyper BOBOVR Z4 12 670 Ft Felbontott raktáron

Hyper BOBOVR Z4

Hyper BOBOVR Z4 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Vess egy pillantást a jövőbe és juss el olyan helyekre, ahová normál esetben nem jutnál. Az új Bobovr Z4 szemüvegnek köszönhetően pillanatok alatt felfedezheted a világot. A Bobovr Z4 számos egyedi funkcióval rendelkezik, amibe rögtön bele fogsz szeretni. Ilyen például a valósághű 3D alkalmazások és 360°?-os videók lejátszásának lehetősége, de megemlítendő a páratlan 120 fokos látómező is, amely szinte megegyezik az ember látómezejével. A beépített hangszórók a 3D térhatású hangzással együtt egy csodálatos, minden érzékre ható világba fog téged elröpíteni, ahonnan nem akarsz majd visszatérni. Ahhoz, hogy ezt megtapasztald, mindössze egy 4 és 6 inch közötti kijelzővel és megfelelő hardverrel rendelkező telefonra van szükséged.

Legfontosabb jellemzők

  • 4 és 6 inch közötti kijelzővel rendelkező telefonokhoz
  • Lenyűgöző 3D alkalmazások és 3D térhatású hangminőség
  • 360°-os videók
  • 120°-os látómező, mely megközelíti az emberi látőmező nagyságát
  • Integrált fejhallgató
  • Egyenletes súlyelosztás
  • 3,5 mm-es jack csatlakozó mikrofon és fejhallgató csatlakoztatásához
  • Kompatibilis az összes Google Cardboard alkalmazással
  • Áttetsző borítás a kiterjesztett valósághoz
  • Tartalmaz egy mikroszálas törlőkendőt

Könnyű használat, tökéletes funkcionalitás

Egyszerűen behelyezheted a telefonodat az áttetsző tokba a fedőlap 35 fokos megdöntésével. A megfelelő helyzetről a gumírozott hátlap és a két darab, állítható oldalsó panel felel, biztosan helyén tartva a telefont. Egy kifinomult szellőzőrendszer gondoskodik a túlmelegedés megakadályozásáról. A szemüvegen megtalálható gombok segítségével navigálhatsz az alkalmazásojon belül, állíthatod a hangerőt, valamint hívásokat is fogadhatsz anélkül, hogy levennéd a szemüveget.

Személyre szabható

A Hyper Bobovr Z4 mindenki számára tökéletes. A kiemelkedő kényelemről a speciális szellőzőrendszer, a puha bőrborítás, valamint a légáteresztő memóriahab gondoskodik. Ezenfelül a masszív kialakítás és a külső fény teljes kizárása is fokozza a kényelmet. Az oldalsó gombokkal beállíthatod a megvilágítást és a telefon és a lencsék közötti távolságot, a fekete szélek elkerülése érdekében. Az szemüveg alsó részén található gomb segítségével egyszerűen állíthatod a hangerőt, fogadhatsz hívást vagy akár átugorhatsz vagy leállíthatsz egy számot zenehallgatás közben. A szíjak hossza és a telefon távolsága is állítható.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hyper BOBOVR Z4
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ