Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

HyperX Cloud Core 7.1

Termékkatalógus
HyperX Cloud Core 7.1
4,8 55 értékelés
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, kompatibilitás: PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series, 7.1-es térhangzás, hangerőszabályzós, 15 Hz-25000 Hz frekvenciatartomány, 98 dB/mW érzékenység, 60 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 2 m-es kábel,
Kód:  DS992d4 Termékszám:  HX-HSCC-2-BK/WW

HyperX Cloud Core 7.1

Minden gamer egyetért abban, hogy nemcsak a grafikai kidolgozottságon van a hangsúly, de a tiszta hangzás is fontos. Ez a(z) HyperX Cloud Core 7.1 gaming fejhallgató a kivitele révén rendkívül komfortos. Zárt rendszere szavatolja a külső zajok teljes kizárását. Más fejhallgatóktól eltérően szokatlanul hosszú, 2 m-es kábellel büszkélkedik, ami a fejhallgató egyik kagylójához csatlakozik. Ezt a terméket 3,5 mm-es jack konnektorral látták el. A(z) 15 Hz és 25000 Hz közti frekvenciasáv révén biztos lehetsz abban, hogy kedvenc számod minden apró részletét hallani fogod. Ezenfelül egy hasznos mikrofonnal úgyszintén kiegészítették. Az integrált vezérlő segítségével szabályozhatod a lejátszott zenék vagy videók hangerejét. A jelentős pozitívumai közé tartozik, hogy a 7.1-es térhangzást szintén képes reprodukálni. A fülpárnák könnyedén kicserélhetők. Ezt a(z) HyperX gamer fejhallgatót PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series platformhoz készítették.

A(z) HyperX Cloud Core 7.1 gaming fejhallgató fontos előnyei

  • A(z) HyperX gaming fejhallgató tömege: 309 g
  • Elegáns, fekete színű
  • Nagyon jó zajcsökkentés a tiszta hangzásért
  • Integrált hangerő gombok
  • A kábel hossza: 2 m
  • Ezt a fejhallgatót 3,5 mm-es jack csatlakozóval szerelték fel
  • A kábel egy oldalon csatlakozik a fejhallgatóhoz
  • A tökéletes 7.1-es térhangzás kitűnő minőségű hangélményt szavatol
  • Zárt kivitelezésű
  • PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One és Xbox Series platformhoz gyártották

A(z) HyperX gaming fejhallgató a mikrofonjával is felkelti a figyelmet

Nemcsak a játékfanatikusok, hanem más felhasználók is bizonyára értékelni fogják a praktikus mikrofont. A(z) HyperX gaming fejhallgató mikrofonja szavatolja a kifogásolhatatlan kapcsolatot a játékostársaiddal, a barátaiddal vagy a családtagjaiddal. Összecsukható kialakítása semmiképp nem gátol zenehallgatás közben. Levehető konstrukciója semmiképp nem zavar zenehallgatás közben. A szűk irányjellemzőjű mikrofonok kategóriájába tartozik, remekül elnyomja a környezeti a zajokat és így a(z) HyperX Cloud Core 7.1 gamer fejhallgató tökéletes választás a zajosabb eseményekhez is. Az alkalmazott mikrofon érzékenysége -42,6 dB. 100 Hz és 12000 Hz közötti frekvenciatartományt tud kezelni. A mikrofon képes elnyomni a zajokat, ezáltal a másik fél tisztán fog hallani. Mindemellett mikrofonnémítási funkció is rendelkezésre áll.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack Kész!
Kábel hossza
2 m Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!
Levehető kábel
Nem Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
15 Hz Kész!
Max. frekvencia
25 000 Hz Kész!
Érzékenység
98 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
53 mm Kész!
Impedancia
60 Ohm Kész!

Mikrofon jellemzők

Tömeg

Tömeg
309 g Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Hölgyem/Uram! Vettem az oldalról 2021.06.12.-én egy Hyper Cloud Core 7.1 fejhallgatót. Rendelésszámom: 441065496 Balszerencsémre elhagytam a csatlakoztatható mikrofont, így a főképp használt célra nem tudom használni, tehát hogy játék közben megfelelően tudjak kommunikálni másokkal. A kérdésem az lenne, hogy van valamilyen mód ennek pótlására, újbóli megvételére? Esetleg ha az Alzáról nem is kapható, meg tudnák nekem érdeklődni a gyártótól, hogy kapható-e? A jótállás ugye még aktív, de mivel ez az én hibámból történt, érthető módon nem érvényes, ugyanakkor mégis szükségem van a segítségükre és természetesen kifizetném a mikrofon árát. Köszönettel és üdvözlettel: Pataki Zoltán

Kérdések és válaszok: HyperX Cloud Core 7.1
Kiegészítők: HyperX Cloud Core 7.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud Core 7.1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HyperX Cloud Core 7.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Cloud Core 7.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Cloud Core 7.1.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ