30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

HyperX Cloud II fülhallgató fehér-rózsaszín

Termékkatalógus
HyperX Cloud II fülhallgató fehér-rózsaszín
5 3 értékelés
Fej-/fülhallgató Game 7.1, a csatlakozás lehetősége USB hangkártya keresztül vagy csatlakozó, zárt átalakítók 53 mm, 15 Hz a 25000Hz, kompatibilis a PS4 és Xbox ONE, levehető mikrofon, 3,5 mm-es jack, USB, Limited Edition
Kód:  DS992d2 Termékszám:  KHX-HSCP-PK

HyperX Cloud II fülhallgató fehér-rózsaszín

Kingston Technology szükségtelen természetesen semmiképpen sem minősül egy hosszú és bonyolult. Részt vesz a piacon számítástechnikai és alkatrészek beleesett a tudatalatti sok elégedett vásárló sok országban. Tehát ma büszkén dicsekszik egy minőségi termék, amely megkeresi használni különösen a vaskalapos játékosok. Élvezze a sok órás folyamatos gőzölés a minőségi hangot pedig fejhallgatón HyperX Cloud II. Ezzel a termékkel, akkor nem kap a kezét csak nagy design illesztésű rendkívüli tulajdonságokkal, hanem egy érzés, hogy van a pénz tette igazán jól.

Cloud II és az új felhő modell Revolver, az első audio berendezések már igazolt viszály.

Viszály a leggyorsabban növekvő hang és szöveges chat alkalmazás a játékosok és ingyenes és biztonságos szolgáltatás haladéktalanul kommunikálni több játékos játszik asztali vagy mobil eszközök. App most használja 5000000 felhasználók. 

Fejhallgató célja a játékosok

Tapasztalja tökéletesen ép kalandjáték fejhallgató HyperX Cloud 2. Ez az utódja a legendás játék fúró HyperX Cloud. Ez a modell teljes mértékben optimalizált profi játék, így fogja tolni után is sok-sok órányi zenehallgatást. Kényelem biztosítja lágyan steppelt fejpánt, fülpárnák készült memória hab és szárnyak varrott műbőr.

Élvezzük a komfortot

Ez a fejhallgató javítja a térbeli tájékozódás, kivéve, ha játszik szolgálnak és minőségi zenehallgatáshoz. USB hangkártya is díszít a hangminőséget a maximumot, akkor is, ha a saját egyetlen integrált hangkártya.
Természetesen a minőség hangkártya lépés zenei élmény még magasabb szintre. Emellett a hangminőség és a kényelem, nagy hangsúlyt fektetve a praktikum. Kábeleket a fejhallgató, a hangkártya és hangerőszabályzó erős és ellenálló šmodrchání.

Hi-Fi közvetlenül a feje

A hangminőség ellátás rendkívül nagy inverter méretei 53 mm. Valamint egy USB hangkártyát, ami van hangolva a játékosok képesek megszerezni a legjobb minőségű 7.1 térhatású hangot. Játékokhoz nyilvánvalóan szükség van egy mikrofon. Az u HyperX Cloud 2 biztosítják nagyon tiszta hangátvitelt kommunikáció során csapattársak. Továbbá, kivehető és rugalmas.

gazdag kiegészítők

  • Praktikus hordtáska
  • Suede borítók párnák
  • levehető mikrofon
  • Külső hangkártya az USB
  • hitelesítése viszály

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Platform
PC, PlayStation 4, Xbox One Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 4, Xbox One Kész!
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HyperX Cloud II fülhallgató fehér-rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud II Headset bílo-růžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HyperX Cloud II Headset bielo-ružová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Cloud II Headset weiß-rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Cloud II Headset weiß-rosa.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ