Shop roku 30 dnů na vrácení

HyperX Cloud III Wireless - Red

Termékkatalógus
HyperX Cloud III Wireless - Red
4,4 34 értékelés
Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, USB-C, PC és PlayStation 5 konzolhoz, hangerőszabályzás, 10-21000 Hz frekvenciatartomány, 111,94 dB/mW érzékenység, 64 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, 120 óra akkumulátor üzemidő
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DS993l6 Termékszám:  77Z46AA
HyperX Cloud III Wireless - Red 59 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

HyperX Cloud III Wireless - Red

HyperX Cloud III vezeték nélküli gamer fejhallgató térhatású hangzással és akár 120 órás akkumulátor-üzemidővel

A HyperX Cloud III Wireless egy professzionális vezeték nélküli fejhallgató olyan igényes játékosok számára, akik kényelemre, könnyedségre, tartósságra, kiváló hangminőségre, hosszú akkumulátor-üzemidőre és egyéb fejlett funkciókra vágynak. A HyperX Cloud III Core vezeték nélküli fejhallgató puha párnázottságával maximális kényelmet garantál még hosszú ideig tartó viselés esetén is. A továbbfejlesztett 10 mm-es mikrofon kristálytiszta kommunikációt tesz lehetővé amikor parancsokat adsz le az egységnek, barátaiddal csevegsz vagy hívásokat fogadsz épp. A headset fülhallgatóján található egyszerű hangvezérlővel gyorsan és közvetlenül elérheted a mikrofon némítását vagy a hangerő beállítását. Kompatibilis PC-vel, PS5-tel, Nintendo Switch-csel és mobileszközökkel, így ideális vezeték nélküli fejhallgató a kényelmes gamer hangzáshoz, függetlenül attól, min játszol.

Kényelmes gaming fejhallgató

A Cloud III Core fejhallgató a HyperX márkától megszokott kényelemmel rendelkezik: prémium memóriahab, meghosszabbított fejpánt és puhább, rugalmasabb műbőr jellemzi, miközben az acélváz hosszú élettartamot biztosít.

Prémium Sound HyperX Cloud III Wireless fülhallgató

A HyperX Cloud III Wireless kifinomult zárt kialakítása hatékonyan kiküszöböli a zavaró környezeti hangokat, míg az erős 53 mm-es meghajtók részletekre hangolt, dinamikus hangzást biztosítanak fokozott basszusokkal, hogy elmerülhess a játékban. A gyakorlatban is értékelni fogod a térhatású hangzás nagyszerű használatát a 7.1-es konfigurációban. Mindennek köszönhetően a HyperX Cloud III fülhallgató még jobbá teszi a játékélményt.

HyperX NGENUITY vezérlőszoftver

A HyperX NGENUITY egy hatékony és intuitív szoftver, amely lehetővé teszi a kompatibilis HyperX termékek testreszabását. Állítsd be a világítást vagy figyeld az akkumulátor töltöttségi szintjét. A HyperX NGENUITY annyi irányítást biztosít, amennyit csak szeretnél.

A HyperX Cloud III Wireless fejhallgató minősített mikrofonnal rendelkezik

Egy nagyszerű teljesítményt nyújtó, levehető zajszűrő mikrofon garantálja a zökkenőmentes kommunikációt a csapattal. A HyperX Cloud III vezeték nélküli fejhallgatót különböző platformokhoz tervezték, tehát kompatibilis PC-vel, illetve PlayStation játékkonzolokkal is. A megfelelő működéshez a mellékelt 2,4 GHz-es jeladónak csatlakoztatva kell lennie. A tökéletes kompatibilitás érdekébenUSB-C-USB-A adapter is rendelkezésedre áll.

Az akkumulátor üzemideje akár 120 óra is lehet

Senki sem szereti, ha ki kell húzni a töltőkábelt amikor a játék javában zajlik. A 120 órás akkumulátor-üzemidő azonban teljesen meghaladja a versenytársak átlagát. A HyperX Cloud III vezeték nélküli fejhallgató így nem korlátozza a játékélményt.

A piros HyperX Cloud III Wireless vezeték nélküli fejhallgató főbb jellemzői

  • Kiváló gamer headset vezeték nélküli kivitelben
  • Az akkumulátor üzemideje akár 120 óra is lehet
  • Kivehető 10 mm-es mikrofon zajszűréssel
  • 7.1 térhatású hangzás
  • Gyors és megbízható 2,4 GHz-es kapcsolat
  • USB-C-USB-A adapter
  • A HyperX Cloud III Core fejhallgató kompatibilis PC-vel, Switch-csel vagy PlayStationnel
  • Maximális felhasználói kényelem a prémium vörös memóriahab használatával

Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
10 Hz Kész!
Max. frekvencia
21 000 Hz Kész!
Érzékenység
111,94 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
53 mm Kész!
Impedancia
64 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
120 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!

Tömeg

Tömeg
330 g Kész!

Platform

Platform
PC, PlayStation 5 Kész!

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás
Háttérvilágítás nélkül Kész!

Fejhallgatók típusa

Fejhallgatók száma
2 (stereo) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.

További változatok HyperX Cloud III Wireless - Red termékhez:

HyperX Cloud III Wireless - Black

Gamer fejhallgató - vezeték nélküli, mikrofonos, True Wireless fülre, fülre illeszkedő (on-ear), zárt kialakítás, rádiófrekvenciás kapcsolat, USB-C, PC, PlayStation 5 és Nintendo Switch konzolhoz, hangerőszabályzás, 10-21000 Hz frekvenciatartomány, 111,94 dB/mW érzékenység, 64 Ohm impedancia, 53 mm-es hangszóró, levehető 0,5 m -es kábel, 120 óra akkumulátor üzemidő
Kosárba
63 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kedves Alza! Érdeklődni szeretnék, hogy HyperX Cloud 2-ről szeretnék váltani Cloud 3 Wireless-re. Többnyire Fps játékkal (COD Warzone) játszom PS5-ön. Kicsit tartok attól, hogy a vezeték nélkülinek van egy kics hang késése a vezetékeshez képest. Kérdésem az lenne , hogy teljesen értelmetlen amire gondolok , hogy késik a hang valamennyit a vezetékeshez képest? https://www.alza.hu/hyperx-cloud-iii-wireless-black-d7872498.htm?kampan=arukereso_hu_audio-video_sluchatka_bezdratova-herni_ds993l5&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_audio-video_sluchatka_bezdratova-herni_ds993l5 Köszönettel : L.Dávid

Kérdések és válaszok: HyperX Cloud III Wireless - Red
Kiegészítők: HyperX Cloud III Wireless - Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud III Wireless - Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HyperX Cloud III Wireless – Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Cloud III Wireless - Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Cloud III Wireless - Red.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ