Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition

Termékkatalógus
HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition
3,7 4 értékelés
Fej-/fülhallgató - gamer verzió, zárt, 50mm-es átalakítók, levehető mikrofon, 3,5mm jack
Kód:  DS992e1a Termékszám:  HX-HSCRXGW-RD

HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition

Kényeztesse magát és kap egy fülhallgatót a témája a kedvenc játékok Gears of War. Kényeztesse magát egy reprodukció, mint még soha, és a hihetetlenül széles és mély, hogy világosan tudd, hogy találkoznak nem akármilyen fejhallgató. Segítségükkel megtalálni ellenfelek előtt közeledik akkor könnyedén küldeni őket nebíčka. Nově vyladěné zvukové profily vytvářejí rozsáhlejší zvukovou scénu, která se perfektně hodí pro FPS a hraní v otevřeném světě, stejně jako pro koncertní zážitek při poslechu hudby. Oneszerű kapcsolatok biztosítják, hogy minden Xbox One, PlayStation 4 és Wii U, PC és a mobil telefonok és a tabletta.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi fejhallgató a téma a játék Gears of War
  • TeamSpeak találkozik tanúsítás és viszály
  • 50 mm-es prémium konverterek kiváló dinamika
  • Nagyon tartós acélváz növeli az élettartamot
  • HyperX memória hab komfort
  • Igazán széles cross-platform használata

Rögzítése a hangja a legjobb minőségű

Ve výbavě samozřejmě nestojí stranou ani flexibilně nastavitelný a odnímatelný mikrofon s funkcemi eliminace okolního šumu a navýšení srozumitelnosti hlasu pro snazší komunikaci ve hře. A minősége más hívások és tanúsító TeamSpeak, hanem kiterjedt a használhatóság, hogy szinte minden kommunikációs programok. Legyen szó például Viszály, Skype, Ventrilo, Mumble vagy RaidCall.

Német mérnöki precizitás

A fülhallgató tervezték rámenős és részletesen megszállott német mérnökök, és ennek megfelelően is néz ki feldolgozás. Základem je odolný ocelový rám, jejž doplňují uzavřené koženkové mušle s polstrováním signovanou a extra hustou paměťovou pěnou HyperX. Ezzel kapsz maximális kényelmet biztosít hosszú ideig a hadviselés, amíg a kora reggeli órákban. Csatlakozó kábel 1,3 méter hosszú, és tartalmaz egy szabványos 4-tűs csatlakozó (CTIA). De ez könnyen kiterjeszthető további két méter irányítani hangdoboz és egy pár szabványos 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó és a mikrofon csatlakozó, amely megtalálható az összes közös hangkártyát.

 

Paraméterek

Szín
Piros Kész!
Platform
PlayStation 4, Xbox One Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!

Platform

Platform
PlayStation 4, Xbox One Kész!
Megjegyzés:
  » Ha stílusos, de megbízható konzolt keresel, válassz a PS4 Slim kínálatból!
» Emeld magasabb szintre a játékélményt az Xbox One X segítségével!
» Kisebb méret mellett is megszokott teljesítmény – az Xbox One S konzol nem okoz csalódást!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv. Az lenne a kérdésem hogy ez a színén kívül miben tér el a sima fekete változattól ? Ehhez is jár e a hossza bitó kábel valamint miért xbox dobozos különbözik a pc től?

Kérdések és válaszok: HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition
Kiegészítők: HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HyperX Cloud Revolver Gears of War Edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HyperX Wolke Revolver Gears of War Ausgabe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HyperX Wolke Revolver Gears of War Ausgabe.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ