Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Hysure Fillo Air Purifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő

Termékkatalógus
Hysure Fillo Air Purifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő
Légtisztító - 90 m3/óra légtisztító teljesítmény, 35 W fogyasztás, max. 11 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 50 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, funkciók: időzítő, érintőpanel, levegő ionizálás, éjszakai mód, allergiások számára és teljesítményszabályozás, méretei: 195 × 402 × 195 mm (szé×ma×mé)
Kód:  SHYSCV469bun

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hysure Fillo Air Purifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő Megszűnt

Hysure Fillo Air Purifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő

A népszerű Hysure légtisztító kellemes levegőt hoz létre főleg az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a szenzációs, hordozható berendezés a legjobb a max. 11 m2 nagyságú lakásokba és irodákba. A megbízhatóságáról a légtisztító teljesítmény árulkodik – ez a készülék akár 90 m3/óra sebességre is képes. A levegőt első lépésben megtisztítja a hajszálaktól, az állatszőrtől, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az előszűrőnek köszönhetően. A neves Hysure levegőtisztító kulcsfontosságú eleme a HEPA szűrő, amely pillanatok alatt megszűri a pollenek, porrészecskék és baktériumok majdnem 100%-át. A különböző kellemetlen szagok ártalmatlanításához a szénszűrő a jó választás. Utolsó lépésként a gép negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, így olyan friss lesz, akár vihar után. Az alábbi méretekkel rendelkezik: 195 × 402 × 195 mm.

Hysure Fillo Air Purifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő légtisztító főbb tulajdonságai

  • A népszerű Hysure légtisztító 11 m2 nagyságú helyiségmérethez javasolt
  • A HEPA filter kiszűri a levegőből a szennyeződések 99%-át
  • A szén szűrő megszűri a kellemetlen szagokat, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a konyhai gőzöket
  • Az előszűrő megszűri a levegőt a nagyobb szennyeződésektől, mint például a hajszálak, vagy az állatszőr
  • Max. zajszint: 50 dB(A), min. zaj: 30 dB(A)
  • Légtisztító teljesítmény: 90 m3/óra
  • Hysure levegőtisztítójának méretei: 195 × 402 × 195 mm

Hysure Fillo Air Purifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő légtisztító komoly előnyei

Ez a nem mindennapi légtisztító időzítéssel is képes működni, amelynek segítségével igényeidnek megfelelően állíthatod be a működési időt. A teljesítményt egyszerűen állíthatjuk, vagyis az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A minőségi Hysure légtisztítót csendes módra is át lehet állítani, ha a hálószobában használnánk a készüléket. A termék további hasznos kiegészítői közé tartozik az érintőképernyő, mely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
35 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
90 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
11 m2 Kész!
Maximális zajszint
50 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Méret & súly

Szélesség
19,5 cm Kész!
Mélység
19,5 cm Kész!
Magasság
40,2 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hysure Fillo Air Purifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hysure Fillo Air Purifier + Airlogy Kit M310 Stěr. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hysure Fillo Air Purifier + Airlogy Kit M310 Ster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hysure Fillo Air Purifier + Airlogy Kit M310 Wischer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hysure Fillo Air Purifier + Airlogy Kit M310 Wischer.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ