Shop roku Akvizice ApF HU

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő

Termékkatalógus
Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő
Légtisztító - 130 m3/óra légtisztító teljesítmény, 23 W fogyasztás, max. 16 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 55 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, funkciók: automatikus üzemmód, időzítő, távirányító, érintőpanel, éjszakai mód, allergiások számára, teljesítményszabályozás, légminőség érzékelő és párásító
Kód:  SHYSCV391bun

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő Megszűnt

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő

párásító és légtisztító egyben friss levegőt nyújt főként az asztmás, allergiás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a nagyszerű, hordozható készülék pont megfelel az akár 16 m2 nagyságú szobákba. A eredményességéről a légtisztító kapacitás árul el többet – ez a készülék akár 130 m3/óra levegő tisztítására is képes. A levegőt legelőször megszűri az állatszőrtől, a hajszálaktól, vagyis a nagyobb szennyeződésektől az előszűrő segítségével. A jól ismert Hysure levegőtisztító központi eleme a HEPA szűrő, amely villámgyorsan kiszűri a levegőből az allergének, baktériumok és porszemcsék 99%-át. A bosszantó szagok ártalmatlanításához a szénszűrő a jó választás. A levegő szűrése mellett nedvesít is, így segíti a problémamentes légzést.

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő levegő tisztító fontosabb jellemzői

  • Egyszerre légtisztító és párásító
  • A nagyszerű Hysure légtisztító 16 m2 nagyságú helyiségmérethez javasolt
  • A HEPA szűrő megszűri a baktériumok, az allergének és az apró porszemcsék 99%-át
  • A szén szűrő megfogja a szagokat, a különböző füstöket, gőzöket és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • Az előszűrő segítségével megtisztítja a levegőt a nagyobb szennyeződésektől
  • Maximális zaj: 55 dB(A), min. zajszint: 30 dB(A)
  • A készülék teljesítménye 130 m3/óra

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő légtisztító funkciói

A korszerű Hysure légtisztító mindig feltérképezi a környező klíma állapotát és ez alapján határoz arról, hogy szükséges-e a tisztítás. Ez a csodás légtisztító időzítővel is fel van szerelve, mellyel igényeidnek megfelelően szabályozhatod a működési időt. A teljesítményt egyszerűen megválaszthatjuk, ezzel az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A megbízható Hysure készüléket csendes éjszakai módra is át lehet kapcsolni a zavartalan és pihentető alváshoz. Ezen felül automata üzemmódban is használható, vagyis az eszköz a levegő összetételének kielemzése alapján határozza meg a teljesítmény nagyságát. A termék hasznos kiegészítői közé tartozik az érintőképernyő, amely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést.

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
23 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
130 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
16 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
30 dB(A) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 törlőkendő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Stěr. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Ster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Wischer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier + Airlogy Kit M310 Wischer.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ