AlzaBoxy Q1 Shop roku

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier

Termékkatalógus
Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier
3,5 14 értékelés
Légtisztító - 130 m3/óra légtisztító teljesítmény, 23 W fogyasztás, max. 16 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 55 dB(A) maximális zajszint, 30 dB(A) minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, párásító, éjszakai mód, automatikus üzemmód, allergiások számára és érintőpanel
Kód:  SHYSCV391 Termékszám:  HSR-KILOPRO

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier

Légtisztító Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier Képernyő

légtisztító és párásító egyben friss levegőt garantál főleg az asztmás, allergiás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a fantasztikus, hordozható készülék tökéletesen megfelel az akár 16 m2 nagyságú lakásokba és irodákba. A megbízhatóságáról a légtisztító teljesítmény mond el többet – ez a légtisztító akár 130 m3/óra levegő szűrésére is képes. A levegőt első lépésként megszűri az állatszőrtől, a hajszálaktól, azaz a nagyobb szennyeződésektől az előszűrő segítségével. A neves Hysure levegőtisztító elsődleges eleme a HEPA szűrő, mely gyorsan megfogja a pollenek, porrészecskék és baktériumok mintegy 100%-át. A különböző szagok és a konyhában keletkező pára eltüntetéséhez a szénszűrő szolgál. A levegő megszűrése mellett párásít is, így segíti a problémamentes légzést.

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier levegőtisztító fő tulajdonságai

  • Párásító és légtisztító egyben
  • A minőségi Hysure légtisztító 16 m2 helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA filter megszűri a baktériumok, az allergének és az apró porszemcsék 99%-át
  • A szén szűrő megszűri a különböző füstöket, gőzöket, a járművek által kibocsátott káros anyagokat és a kellemetlen szagokat
  • Az előszűrő segítségével megszűri a levegőt minden nagyobb szennyeződéstől
  • Max. zajszint: 55 dB(A), min. zajszint: 30 dB(A)
  • Légtisztító teljesítmény: 130 m3/óra
Légtisztító Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier Jellemzők/technológia
Légtisztító Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier Jellemzők/technológia

Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier légtisztító komoly előnyei

Az intelligens Hysure légtisztító mindig felméri környezetének klímáját és annak alapján határoz arról, hogy kell-e javítani rajta. Ez a nem mindennapi légtisztító időzítő funkcióval is bír, azaz igényeidnek megfelelően válaszhatod meg a működési időt. A teljesítményt könnyedén szabályozhatjuk, ezzel az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A közismert Hysure készüléket csendes módra is át lehet állítani a zavartalan és pihentető alváshoz. Mindemellett automata üzemmódra is képes, vagyis a készülék maga a klíma állapotának felmérése alapján határozza meg a teljesítmény nagyságát. A termék további hasznos kiegészítői közé tartozik az érintőképernyő, mely egyszerűvé és átláthatóvá teszi a kezelést.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
23 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
130 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
16 m2 Kész!
Maximális zajszint
55 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás, Párásító Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

A szűrőket (HEPA, Szén, Előszűrő) is szeretnék rendelni, de Alza honlpaján nem találtam.

Kérdések és válaszok: Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier
Kiegészítők: Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hysure Kilo Pro Air Purifier & Humidifier.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ