Hyundai RC 503 URIP

Termékkatalógus
Hyundai RC 503 URIP
Rádió - CD/MP3 lejátszás, analóg FM/AM tuner, USB port, AUX bemenet, rip, 2x 2.5W RMS teljesítmény
Kód:  JHY455p1 Termékszám:  HYURC503URIP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai RC 503 URIP

A Hyundai RC 503 URIP egy retro lejátszó, amely precízen kidolgozott fa külsejével első látásra rabul ejt. Ideális kiegészítője a házak, lakások berendezésének, különösen is a fa által dominált enteriőröknek. De a retro külső számos modern tulajdonságot rejt. Kedvenc állomásaid beállításához FM és AM tuner áll rendelkezésedre. A CD/DR-R és CD-RW lemezek lejátszása magától értetődően nem okoz problémát. Nemcsak a klasszikus hanglemezekkel, hanem az MP3 és WMA formátumokkal is megbirkózik. Az USB port, amelynek segítségével pendrive-ról is le tud játszani zenei fájlokat, teszi teljessé a készülék felszereltségét. A Hyundai RC 503 URIP maximum 32 GB-os pendrive használatát támogatja. Az LCD kijelzőn a legfontosabb információk láthatók. 

A Hyundai RC 503 URIP rádió főbb jellemzői

  • Fa retro design
  • Analóg FM / AM tuner
  • Manuális állomáskeresés
  • Ripping - MP3 fájlok létrehozása CD / AUX-ról számítógép használata nélkül
  • Távirányító
  • USB és AUX bemenet

Biztosan nagyra fogod értékelni a "ripping" funkciót. Ez lehetővé teszi, hogy CD-ről vagy AUX bemeneten keresztül lejátszott zenei fájlokat MP3-formátumú fájlokká alakíts, amelyeket ezután egy csatlakoztatott pendrive-ra akár azonnal át is helyezhetsz. Az egész folyamat számítógép nélkül, egyszerűen végrehajtható. A retro Hyundai rádió két, összesen 5 W-os kimeneti teljesítményű hangszórójából származó, tiszta és kiemelkedően jó minőségű hangzása garantáltan magával ragad. A csomag egy távirányítót is tartalmaz, a lejátszó tápellátása hálózati kábelen keresztül történik.

 

Paraméterek

Teljesítmény
5 W Kész!

Alapvető paraméterek

Teljesítmény
5 W Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hyundai RC 503 URIP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai RC 503 URIP. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hyundai RC 503 URIP.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ