AP+ nový vizuál Shop roku

Hyundai VK760

Termékkatalógus
Hyundai VK760
4,6 52 értékelés
Vízforraló - űrtartalom: 1,5 l, 2200 W teljesítmény, anyaga: rozsdamentes acél, automatikus kikapcsolás, hőmérséklet-szabályozás, teaszűrő, rejtett spirál, hőbiztosíték, vízszint jelző, kábeltartó rekesz és hangjelzés, fehér, világos és szürke
Kód:  HYURK760 Termékszám:  HYUVK760 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hyundai VK760


Ha tetszetős és egyben hatékony vízforralót keresel, remek hírünk van a számodra. A Hyundai VK760 fehér-szürke színben kapható készülék nemcsak elegáns megjelenésével hanem a hőmérséklet-beállítás lehetőségével is büszkélkedhet: a vizet felmelegítheted 60, 70, 80, vagy 90 fokra vagy felforralhatod 100°C-osraTovábbá, minden hőmérsékletnek megvan a maga saját színű háttérvilágítása. A nagy, 2200 W teljesítményfelvételnek köszönhetően a vizet rendkívül gyorsan felmelegíti vagy felforralja. Használhatod hozzá a praktikus teaszűrőt is. A nagy, 1,5 literes vízforraló talpa 360°-ban elforgatható, ennek közepén található a csatlakozó az egyszerű elhelyezés érdekében. A fűtőszál a hővezető aljzat alatt helyezkedik el, így a készülék karbantartása gyors és egyszerű.


A Hyundai VK760 vízforraló legfontosabb jellemzői

  • Hyundai VK760 modern, kifinomult tervezésű vízforraló 
  • Térfogata 1,5 liter
  • Lehetőség a víz hőmérsékletének 60, 70, 80, 90 és 100°C-ra történő beállítására
  • A víz hőmérsékletétől függően a színes megvilágítás is változik
  • A vízforraló praktikus teaszűrőt és levehető fedelet is kapott
  • 360°-ban elforgatható aljzat csatlakozóval az alap közepén
  • Automatikus kikapcsoló rendszer a beállított hőmérséklet elérésekor
  • Hármas biztonsági rendszer
  • A Hyundai VK760 vízforraló kerek formájának köszönhetően könnyen tisztítható

A Hyundai vízforraló lehetővé teszi a kívánt vízhőmérséklet beállítását

Használd a praktikus hőmérséklet-beállítást a kívánt hőmérséklet eléréséhez - 60, 70, 80, 90 a 100°. A különféle teák elkészítése más-más vízhőmérsékletet igényel, hogy az ízük pontosan olyan legyen, amilyennek lennie kell. Éppen ezért a Hyundai VK760 vízforralót ezzel a funkcióval egészítették ki. A víz hőmérsékletétől függően a készülék színes megvilágítása is változik.


Első a biztonság

A VK760 Hyundai vízforraló 360°-ban elforgatható aljzattal rendelkezik, amelynek közepére került a csatlakozó az egyszerű ráhelyezés érdekében. Automatikus kikapcsolórendszer aktiválódik a forráspont vagy a kívánt hőmérséklet elérésekor, továbbá egy hármas biztonsági rendszer is gondoskodik a forraló biztonságos használatáról, ilyen a túlmelegedés elleni és az üres állapotban való elindítás elleni védelem, ill. ha a vízforraló elmozdul az aljzattól. Biztosan értékelni fogod az aljzatban lévő helyet, amelyet a tápkábel tárolására használhatsz, amely egyúttal azt is lehetővé teszi, hogy a kábel hosszát az igényeid szerint állítsd be.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Anyag

Anyag
Üveg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Világos, Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

8 hazsnálat után elpattant az üveg fedele. Hova tudom küldeni, hogy kicseréljék?

Tisztelettel érdeklődöm, hogy a teafű szűrő kivehető-e és működik-e nélküle is vagy muszáj benne hagyni .. köszönöm szépen

Kérdések és válaszok: Hyundai VK760
Kiegészítők: Hyundai VK760 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai VK760 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hyundai VK760. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hyundai VK760. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hyundai VK760.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ