Shop roku Akvizice ApF HU

Hyundai Xerxes HUCT9e fekete

Termékkatalógus
Hyundai Xerxes HUCT9e fekete
2,5 2 értékelés
Tablet Érintsd 9 "1024x600 TFT LCD Google Android 4.2.2 RAM 1 GB belső memória 8 GB MicroSD akár 32GB 2x beépített kamerával, mozgásérzékelő, WiFi, 3G internet modem USB-n keresztül, microUSB foglalat, 4500 mAh Li-Ion
Kód:  HYN001k Termékszám:  TABHY09000 Gyártó honlapja:

Hyundai Xerxes HUCT9e fekete

Tablet Hyundai Xerxes HUCT9e hogy megalkuvás nélkül alacsony áron ad mindent, amit van, hogy egy modern tablettát. A berendezés elegendő a mindennapi feladatok, mint például a szörfözés az interneten, fotókat, videókat nézi, vagy játszik videojátékok. Mivel az operációs rendszer adatai jól bevált és optimalizált Android 4.2-es verzióra2 Play áruház, ahol megtalálható több ezer alkalmazás.

Legfontosabb jellemzők

  • 9 "érintőképernyő
  • A kétmagos processzor elegendő a zökkenőmentes
  • Bevált rendszer Android 2.42
  • Első és hátsó kamera
  • Support Micro SD kártya 32GB

Tablet elérhető mindennapi használatra

Az érintőképernyő egy elég finom felbontása 1024 × 600 pixel. Mérete 9 "tökéletes nézni kívánt tartalmat, de nem a tabletta túl nagy, és így könnyen magával viheti bárhová.Van hátsó 2 megapixeles kamera képek és az elülső kamera segítségével alkalmas video chat. Az interneten, akkor keresztül csatlakozik a WiFi és a Micro USB 3G modemet. Beépített tároló 8GB tovább növelhető Micro SD kártyával akár további 32 GB

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hyundai Xerxes HUCT9e fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai Xerxes HUCT9e černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hyundai Xerxes HUCT9e čierny.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ