A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

i-Stay 15.6” - 12” laptop / tablet hátizsák fekete

Termékkatalógus
i-Stay 15.6” - 12” laptop / tablet hátizsák fekete
Laptop hátizsák - 15,6" laptop, vagy 12" tablet, két cipzáras tároló, külső anyag 100% nylon / belső 100% poliészter, maximum terhelhetőség 12 kg
Kód:  IST130b1 Termékszám:  is0204
i-Stay 15.6” - 12” laptop / tablet hátizsák fekete Megszűnt

i-Stay 15.6” - 12” laptop / tablet hátizsák fekete

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

Kényelmes hátizsákot keresel? Az i-Stay meghallgatta eme imádat. Tökéletes társ, ha 15,6 hüvelykes laptopodat és egyéb kellékeid szeretnéd hordozni, valamint rendelkezik hellyel egy extra 12 hüvelykes iPad vagy tablet számára. 

Legfontosabb jellemzők

  • 15,6 "-es laptopok számára készült hátizsák
  • Kis zseb, cipzáros szervező
  • Nagy fő rekesz, két belső zsebbel
  • Textil által bélelt zseb 12 hüvelykes iPadok avagy tabletek számára
  • Praktikus fogantyúval, két oldalsó hálós zsebbbel
  • Csúszásgátló pántok
  • Minőségi vízálló anyag
  • 12 kg-ig

Hely mindennek, amire csak szükséged lehet

A hátizsákot sokoldalúan lehet használni, legyél nő vagy férfi, iskolás vagy már dolgozó ember. A fő rekeszben tágas zseb található tépőzárral a laptop számára. A másik nagy rész dokumentumok számára lett tervezve, a harmadikban pedig a mobiltelefon, papírok, pénztárca és írószer számára alakítottak ki helyet. Az oldalsó hálós zsebek tökéletesek vizesüvegek számára, vagy egyéb tárgyaknak, amikhez gyors hozzáférhetőséget igényelsz. 

Csontkovácsok által ajánlva

A hátizsák megvédi laptopodat az zord időjárástól és a karcolódástól. A gyártó vízálló alapanyagot használt, így a benne tárolt tárgyak minden körülmény között szárazok maradnak. A saját kényelmedet pedig a szabadalmaztatott, különleges pántrendszer biztosítja. Ennek köszönhetően nem csúszik le a válladról, pontosan illeszkedik, kényelmes, valamint eloszlatja a terhelést. Csontkovácsok szerint ez a termék tökéletes azok számára, akik rendszeresen kell, hogy nehéz laptopokkal mászkáljanak egyik helyről a másikra. 

További információk:

  • Tömeg: 1,13 kg
 

Paraméterek

Mélység
11 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Magasság
44,5 cm Kész!
Zsebek
Laptopzseb Kész!
Laptop képátló
15,6" Kész!

Külső méretek

Mélység
11 cm Kész!
Szélesség
30 cm Kész!
Magasság
44,5 cm Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb Kész!

Max. méret

Laptop képátló
15,6" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: i-Stay 15.6” - 12” laptop / tablet hátizsák fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si i-Stay 15.6” & up to 12” laptop/tablet Rucksack Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si i-Stay 15.6" & up to 12" laptop/tablet Rucksack Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte i-Stay Notebook 15,6 ” & Tablet 12 ” - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte i-Stay Notebook 15,6 ” & Tablet 12 ” - Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ