A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

i-Stay Black 15.6" Laptop 12" Tablet Messenger Bag

Termékkatalógus
i-Stay Black 15.6" Laptop 12" Tablet Messenger Bag
4,7 3 értékelés
Laptoptáska - Laptop rekesz 15,6"-ig + tablet zseb 12"-ig
Kód:  IST120u2 Termékszám:  is0302
i-Stay Black 15.6" Laptop 12" Tablet Messenger Bag Megszűnt

i-Stay Black 15.6" Laptop 12" Tablet Messenger Bag

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

A stílusos luxus laptop táskát az egyszerűség szellemében tervezték, mégis meglepően sokszínű felszereléssel készült el. A táska belsejében rengeteg helyet talál laptopjának, tabletjének, dokumentumainak és azon dolgainak, melyekre szüksége van nap mint nap. Erős és kifinomult kialakításával garantálja a maximális kényelmet és védelmet a benne elhelyezett tárgyaknak. Köszönhetően a szabadalmaztatott vállpántjának, egy pillanatig sem kell aggódnia, hogy táskája lecsúszik.

Legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas maximum 15,6"-es laptopokhoz és 12"-es tabletekhez
  • Bőséges tárhely a dokumentumoknak
  • Nagy belső rendezett tér
  • Vállpánt a zsák biztosítására
  • Levehető pánt
  • Elegendő hely A4-es papírok számára

Minőség és elegancia

A táska kiváló minőségű anyagokból készült. A külső része nylon, így vízálló, ezért ne féljen készülékeit a táskában hordani akár eső esetén sem. A szíj 100% poliészterből készült és hála a különleges konstrukciójának, teljesen csúszásmentes. A párnázott belső elegáns piros színt visel, ezzel megnyugtat mindenkit, hogy egyszerre figyel a stílusra és minőségre egyaránt.

 

Paraméterek

Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
41 cm Kész!
Magasság
5,5 cm Kész!
Laptop képátló
15,6" Kész!
Szín
Fekete Kész!

Külső méretek

Mélység
28 cm Kész!
Szélesség
41 cm Kész!
Magasság
5,5 cm Kész!

Max. méret

Laptop képátló
15,6" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: i-Stay Black 15.6" Laptop 12" Tablet Messenger Bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si i-Stay Black 15.6" & Up to 12" Laptop / Tablet Messenger Bag. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si i-Stay Black 15.6" & Up to 12" Laptop/Tablet Messenger Bag. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte i-Stay Black 15.6" & Up to 12" Laptop / Tablet Messenger Bag. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte i-Stay Black 15.6" & Up to 12" Laptop / Tablet Messenger Bag.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ