Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

i-stay ONYX 15.6"

Termékkatalógus
i-stay ONYX 15.6"
Laptop hátizsák - 15,6"-hoz
Kód:  IST131b11 Termékszám:  is0603 Gyártó honlapja:

i-stay ONYX 15.6"

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

A női i-stay ONYX hátizsákot úgy tervezték, hogy mindenki igényeinek megfeleljen. Az elegáns kialakítás lehetővé teszi, hogy a hátizsákot bármilyen alkalomra viseld , akár a munkába, akár az iskolába, vagy egyszerűen bárhová, ahol szükséged van a notebookra vagy tabletre. A kiváló minőségű párnázás biztosítja a maximális könnyű használatot és különösen az első osztályú védelmet az eszközök számára.

Az i-stay ONYX notebook legfontosabb jellemzői

  • Anti-RFID adatlopás gátló
  • Párnázás a minőség és a kényelem érdekében
  • Sok zseb
  • Külön zárható zseb a notebooknak vagy tabletnek
  • Vízálló i-stay hátizsák
  • Öv
  • A Royal College of Chiropractors for Health Benefits által díjazott termék

Elegendő tárhely az ONYX hátizsákkal

Az ONYX hátizsák nagy méretű, különféle méretű zsebekkel rendelkezik, hogy elférjen minden szükséges tartozékhoz a laptop vagy a tablet számára. Magát a notebookot eg 15,6"-os zsebben tarthatod. A zseb tartalma adatlopás ellen védett, az anti-RFID megoldásnak köszönhetően. Még a tablet számára is találsz dedikált helyet. A legfeljebb 12"-os eszközök különálló zsebben helyezhetők el, amely szintén garantálja a tablet maximális biztonságát. 

Az ONYX hátizsák kényelmes használata

Csak a legjobb anyagokat használták az i-stay ONYX készítésénél. Vízállóságának köszönhetően minden készülék szárazon marad. A csúszásgátló pántokat úgy tervezték, hogy segítsen a hátizsák tömegének elosztásában, és még akkor is könnyednek és kényelmesebben érezheted, amikor televan. A pántok elnyerték a Royal College of Chiropractors for Health Benefits elismerését. A hátsó különleges öv lehetővé teszi az ONYX hátizsákot rögzítsd.

Notebook zseb mérete:
39 × 28 × 3 cm

Tablet zseb méretei:
24 × 28 × 1 cm

Tömeg:
0,6 kg

Paraméterek

Tulajdonságok és felszereltség
Vízálló kivitel Kész!
Laptop képátló
15,6" Kész!
Szín
Fekete, Piros Kész!

Felszerelés

Tulajdonságok és felszereltség
Vízálló kivitel Kész!

Max. méret

Laptop képátló
15,6" Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: i-stay ONYX 15.6" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si i-stay ONYX 15.6". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si i-stay ONYX 15,6". Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte i-stay ONYX 15.6". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte i-stay ONYX 15.6".
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ