Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

I-TEC USB-C Thunderbolt 3 - GLAN

Termékkatalógus
I-TEC USB-C Thunderbolt 3 - GLAN
4,0 5 értékelés
Átalakító - (USB-C RJ45-re), kompatibilis a Thunderbolt 3-mal
Kód:  JP910b3 Termékszám:  C31GLAN Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

I-TEC USB-C Thunderbolt 3 - GLAN

A WiFi-hez való csatlakozás valóban nagyszerű dolog, de százszor jobb stabil internetkapcsolattal rendelkezni és mindezt vezetékes kapcsolat segítségével a Gigabit Ethernet porton keresztül. Ez azonban néhány modern készülékből hiányzik, ezért nincs más teendője, mint vásárolni egy külső i-tec adaptert. Ez ugyanis gondoskodik arról, hogy kibővíti a notebookját, a tabletjét vagy a számítógépét új USB-C vagy Thunderbolt 3 csatlakozóval a Gigabit Ethernet porthoz, és ezzel így könnyű hozzáférést biztosít Önnek a 10/100/1000 Mbps-os hálózathoz. Mindezt bármiféle áramellátás nélkül. Az adapter alkalmas az Apple MacBook 2015, Chromebook Pixel 2015, Acer Switch Alpha 12, a Dell XPS 13, a HP EliteBook Folio G1 és más USB-C csatlakozóval rendelkező eszközökhöz. Biztosan megkedveli a kis méretének és a tömegének köszönhetően.


Legfontosabb jellemzők

  • Adapter USB-C csatlakozóról RJ-45 csatlakozóra
  • Kibővíti a notebookját, a tabletjét vagy a számítógépét egy Gigabit Ethernet porttal
  • Az adapter alkalmas az Apple MacBook 2015, Chromebook Pixel 2015, Acer Switch Alpha 12, a Dell XPS 13, a HP EliteBook Folio G1 és más USB-C csatlakozóval rendelkező eszközökhöz
  • USB buszról történő tápellátás - nincs szükség külső tápegységre
  • Támogatja a Wake on LAN, a Jumbo Frame és az IEEE 802.3az funkciókat

Paraméterek és méretek:

  • A következő operációs rendszerekkel kompatibilis: Windows 7 32/64 bit, Windows 8 32/64 bit, Windows 8.1 32/64 bit, Windows 10 32/64 bit, Mac OS, Linux, Android
  • A termék méretei: 66 × 20 × 15 mm
  • A termék tömege: 19 g
 

Paraméterek

Típus
Átalakító Kész!

Használat

Típus
Átalakító Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si I-TEC USB-C Thunderbolt 3 - GLAN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si I-TEC USB-C 3.1 - GLAN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C Thunderbolt 3 - GLAN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C Thunderbolt 3 - GLAN.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ