Shop roku Shop roku

I-TEC USB-C 3-port HUB - Power Delivery

Termékkatalógus
I-TEC USB-C 3-port HUB - Power Delivery
3,5 2 értékelés
USB Hub - 3x USB 3.0 port, 1x USB-C port, Power Delivery (kompatibilis Thunderbolt 3-al), Windows, MacOS, Android, Chrome rendszerekhez
Kód:  JP910n10a Termékszám:  C31DTPDHUB3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

I-TEC USB-C 3-port HUB - Power Delivery

USB HUB, USB 3.0 portokkal és USB-C csatlakozással, amellyel töltheted a laptopodat, tabletedet, vagy okostelefonodat. Alkosd meg a munkatered, a saját igényeidnek megfelelően. Kösd össze a tableted, okostelefonod vagy laptopod az új USB-C vagy Thunderbolt 3-al a kedvenc eszközeidhez. Ehhez az USB HUB-hoz csatlakoztathatsz egy gyártói, vagy univerzális AC adaptert, amely kompatibilis az USB-C-vel, és így akár töltheted is kedvenc eszközeidet, miközben használod a notebookod, okostelefonod, vagy tableted. Az USB HUB az adatátvitelt is támogatja, így bármilyen USB-C támogató eszközt rácsatlakoztathatsz (pl. Ethernet adapter, USB pendrive, stb...), azonban videóbemenetnek nem minősül. 

Legfontosabb jellemzők

  • Gyors adatátvitel
  • Könnyen hordozható, a kis méretének köszönhetően
  • A legújabb, és egyben a legszéleskörűbb csatlakoztatási lehetőség (USB-C, Thunderbolt 3)

Szimmetrikus kialakítás, kompatibilis a legfejlettebb eszközökkel

Az USB HUB használható MacBook Pro 2016-al, MacBook 2015-el, Chromebook Pixel 2015-el, Acer Switch Alpha 12-el, Dell XPS 13-al, HP EliteBook Folio G1-el, ASUS UX390UAK-al, és még sok más eszközzel amelyek támogatják az USB-C szabványt. A HUB-nak rengeteg előnye van, többek között a szimmetrikus kialakítása is, amelynek köszönhetően egyszerűen csatlakoztathatsz több eszközt anélkül hogy a csatlakozók egymáshoz feszülnének, vagy a kábelek megsérülnének.
Az adapteren található:

  • 3 x USB 3.0 port
  • 1 × C-USB port (notebook, tablet, okostelefon töltéséhez)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: I-TEC USB-C 3-port HUB - Power Delivery Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si I-TEC USB-C 3-portový HUB s funkcí Power Delivery. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si I-TEC USB-C 3-portový HUB s funkciou Power Delivery. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C 3-Port-Hub Power Delivery. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C 3-Port-Hub Power Delivery.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ