Akvizice ApF HU Shop roku

I-TEC USB-C Slim 60W Univerzális hálózati adapter

Termékkatalógus
I-TEC USB-C Slim 60W Univerzális hálózati adapter
4,3 9 értékelés
Univerzális hálózati adapter - 1x USB-C port - 60 W, 1x USB-A port - 10 W notebookhoz, tabletekhez, okostelefonokhoz, HP, Apple, MacBook, MacBook Pro, Dell, Acer, Asus, Lenovo és egyéb márkákhoz
Kód:  JP912b1 Termékszám:  CHARGER-C60W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

I-TEC USB-C Slim 60W Univerzális hálózati adapter Megszűnt

I-TEC USB-C Slim 60W Univerzális hálózati adapter


A hálózati adapter a sokoldalúságának köszönhetően bármilyen notebookot, okotstelefont, tabletet vagy USB-C csatlakozású készüléket képes árammal ellátni. Továbbá nagy előnye a kisméretű és szimmetrikus formatervezés, amelynek köszönhetően könnyedén és gyorsan csatlakoztatható. Így nem kell arra ügyelnie, hogy megfelelően el van-e fordítva. Az I-TEC USB-C Slim 60 W-os teljesítményt és 5 V – 20 V egyenáramú feszültséget nyújt. Mindezt a berendezés automatikusan kalibrálja a csatlakoztatott készülék igényének megfelelően. Kompatibilis Apple, HP, MacBook, MacBook Pro, Dell, Acer, Asus, Lenovo és további márkák termékekeivel.


Egyszerűbbé teszi az Ön életét

Miért is használna több töltőt, ha elegendő mindössze egy sokoldalú? Az USB-C Slim töltő az I-TEC-től rendkívül vékony (alig 17 mm), így bárhová magával viheti. Az 1,5 m hosszú hálózati, és az 1,2 m hosszú USB-C kábelének köszönhetően készülékeit akár elérhetetlennek tűnő foglalathoz is csatlakoztathatja. Így az adapter praktikus módon hosszabbítóként is használható. Az intelligens védelmi funkció gondoskodik arról, hogy az Ön készülékei ne legyenek kitéve túlzott terhelésnek, erőltetésnek, ne hevüljenek túl és ne okozzon bennük kárt egy esetleges rövidzárlat.

 
Univerzální napájecí adapter I-TEC USB-C Slim
 
 

Univerzální napájecí adapter I-TEC USB-C Slim - design
 
 

Minden egyben

Az adapter automatikusan kalibrálja a feszültséget a csatlakoztatott készülék igényeinek megfelelően. A funkciónak köszönhetően szinte bármilyen USB-C csatlakozású notebookkal, okostelefonnal és tablettel használható, amely csak kapható a piacon. Az I-TEC USB-C Slim alkalmas pl.: Apple MacBook Pro 2016, Apple MacBook 12” (2015), Chromebook Pixel 2015, Acer Switch Alpha 12, Dell XPS 13, HP EliteBook Folio G1, Asus UX390UAK és további készülékekhez. Akár MacBook Pro 15" is tölthető.

Egész biztosan hasznosnak találja majd a csatlakoztatható USB-A portot további tablet, telefon vagy bármilyen USB készülék töltésére.


A csomagolás tartalma

Univerzális I-TEC USB-C Slim 60W hálózati adapter + hálózati kábel (150 cm)

USB-C kábel (120 cm)

Használati útmutató

Univerzální napájecí adapter I-TEC USB-C Slim - obsah balení
 
 
 
  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Maximális teljesítmény
60 W Kész!
Kapcsolatok száma
3 × Kész!
Laptop csatlakozó
USB-C Kész!
Töltő típusa
Hálózati Kész!
Kimenetek száma
1 Kész!

Teljesítmény

Maximális teljesítmény
60 W Kész!

Csatlakozók típusa és száma

Kapcsolatok száma
3 × Kész!
Laptop csatlakozó
USB-C Kész!

Típus

Töltő típusa
Hálózati Kész!

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma
1 Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Gyorstöltés, Kábel a csomagban Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si I-TEC USB-C Slim univerzální napájecí adaptér 60W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si I-TEC USB-C Slim Univerzálny napájací adaptér 60 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C Schlanke 60W Universal Power Adapter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C Schlanke 60W Universal Power Adapter.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ