Rapture Rapture

i-tec USB-C Travel Dock 4K HDMI, VGA

Termékkatalógus
i-tec USB-C Travel Dock 4K HDMI, VGA
4,6 13 értékelés
Dokkoló állomás 1x HDMI 4K Ultra HD vagy 1x VGA, 1x Gigabit Ethernet, 2x USB 3.0 port, 1x USB-C tápegység/adatport, kompatibilis a Thunderbolt 3-mal, Windows, Mac OS, Android, Chrome számára. A hálózati adapter nem tartozék.
Kód:  JP911a2 Termékszám:  C31TRAVELDOCKPD

i-tec USB-C Travel Dock 4K HDMI, VGA

Nem kell korlátoznia a notebookját, a tabletjét, az okostelefonját vagy a számítógépét az integrált portokra. Az I-TEC olyan megoldással jön, amely lehetővé teszi a készülékek teljes kihasználását. Az univerzális dokkoló állomáson keresztül csatlakoztathatja a kedvenc tartozékait egyetlen USB-C kábel segítségével. Az állomás könnyű, kompakt méretű és elsősorban számos porttal van ellátva, amelyek különböző célokra használhatóak.

Az I-TEC USB-C 4K Travel dokkoló állomás főbb jellemzői

  • Az I-TEC USB-C 4K Travel univerzális az USB-C porttal ellátott notebookokhoz
  • Ethernet bemenettel is el van látva - a hálózati kapcsolathoz
  • USB 3.0 - csatlakoztathat billentyűzetet, egeret, külső meghajtót, nyomtatót stb.
  • Az I-TEC USB-C 4K Travel utazáshoz is alkalmas
  • Kompakt méretek
  • Alacsony tömeg
  • Kompatibilis Windows, Mac OS, Android, Chrome operációs rendszerekkel
  • Nincs szükség külső tápegységre

Villámgyors internet az I-TEC USB-C 4K Travel-lel

Még ha nagyon kényelmes is a Wi-Fi hálózati csatlakozás, ha a kompromisszumok nélküli legjobb teljesítményt szeretné elérni, akkor válassza a vezetékes kapcsolatot a Gigabit Ethernet porton keresztül. Sajnos ez a modern készülékekről gyakran hiányzik. A Dual Advance dokkoló állomás segítségével könnyen elérhetővé válik a 10/100/1000 Mbps-os hálózat. Így mindig támaszkodhat a nagysebességű internetes kapcsolatra, mégpedig mindenféle nemkívánatos megszakítások nélkül. A kialakított formatervezésnek köszönhetően az I-TEC USB 3.0 Dual Advance dokkoló állomást közvetlenül elhelyezheti a notebookja alatt. Ezáltal helyet takarít meg a munkaasztalon és mindenekelőtt jobb légáramlást biztosít. Ezzel optimalizálja a készüléke működési hőmérsékletét.

Az I-TEC USB-C 4K Travel segítségével könnyen és gyorsan csatlakoztathatja a monitort

A HDMI porton keresztül olyan külső monitort, televíziót vagy projektort is csatlakoztathat, amely támogatja a 4K felbontást. A Gigabit Ethernet port segítségével csatlakoztathatja az internetes modemet a LAN Ethernet hálózathoz a gyorsabb adatátvitel érdekében. Ez a replikátor kompatibilis a Thunderbolt 3-mal. A felhasználók biztosan örömmel fogadják majd, hogy egy VGA porttal is el van látva, amelynek a max. felbontása Full HD, azaz 1920 × 1200 px.

A csomagolás tartalma

  • i-TEC USB-C Travel dokkoló állomás, kábellel (10 cm)
  • Utazási tok
  • Kézikönyv

Hardware követelmények:
Notebook, tablet, PC vagy okostelefon Windows, Mac vagy Google operációs rendszerrel, szabad USB-C porttal, "DisplayPort Alternate Mode" és "Power Delivery" támogatással vagy Thunderbolt 3 porttal

További információk:

A termék méretei:
129 × 69 × 17 mm

A termék tömege:
92 g

A csomagolás méretei:
145 × 100 × 25 mm

A csomagolás tömege:
145 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: i-tec USB-C Travel Dock 4K HDMI, VGA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si i-tec USB-C Travel Dock 4K HDMI, VGA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si I-TEC USB-C 4K Travel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C 4K Travel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C 4K Travel.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ