Shop roku Shop roku

iBaby Monitor IB-A1 bébiőrző

Termékkatalógus
iBaby Monitor IB-A1 bébiőrző
Bébiőr - iOS vagy Android eszközökhöz, levegő ionizátor
Kód:  EAIB010d Termékszám:  IB-A1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iBaby Monitor IB-A1 bébiőrző

Az iBaby Monitor Air IB-A1 bébiőrző lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje a baba életét nappal és éjjel. A Wi-Fi vagy az internetes kapcsolaton keresztül nem csak a mobilkészülékhez csatlakoztathatja, de a kétirányú hangátvitel lehetővé teszi, hogy hallhassa gyermekét, beszélgessen vele, vagy altatót énekeljen neki. Automatikusan figyelmezteti Önt, ha bármilyen mozgást vagy gyereksírást érzékel. A legnagyobb értéke azonban, hogy folyamatosan ellenőrzi a körülményeket és a levegő hőmérsékletét a szobában, ahol a baba alszik vagy játszik. A beépített ionizátor úgy állítja be a levegőt, hogy az legjobban megfeleljen a kisgyermek egészségének. A különleges, modern forma akármilyen környezetbe illik és magával viheti a készüléket bárhová.

Fontosabb jellemzők

  • Wi-fi babaőr, sok funkcióval
  • Kétirányú audio kapcsolat
  • A levegőminőség, a páratartalom és a hőmérséklet ellenőrzése
  • Az ionizátor szabályozza a levegő minőségét
  • Ingyenes alkalmazás az iOS (8.0 verziótól) vagy Android (4.0) eszközökön
  • Helyi és távoli hozzáférés (Wi-Fi, 4G, 3G)
  • Részletes légminőségérzékelők - figyelemmel kíséri az allergének, toxinok és az illékony szerves vegyületek (VOC) előfordulását
  • Hőmérséklet és páratartalom érzékelő
  • Értesítés az intelligens eszköz kijelzőjén
  • Hang- és fényjelzés a fokozott szennyezőanyag koncentrációnál
  • Automatikus légtisztítás negatív ionokkal
  • Éjszakai fényként működik
  • Kétoldalú hangrendszer a gyermekkel való kommunikációhoz
  • Használható vezeték nélküli hangszóróként, hogy készülékéről vagy könyvtárából zenét hallgathassaon
  • Elegáns, diszkrét kialakítás
  • Korlátlan számú felhasználó és készülék használhatja

A légminőség figyelése

Nem feltétlenül van így, de a legtöbb morend technikával felszerelt háztartásban gyakran előfordulnak káros anyagok, mint például a különböző vegyi anyagok, allergének, toxinok, illékony szerves vegyületek (VOC), mint például a szén-monoxid, metán vagy az alkohol. Az iBaby Air Baby Monitor pontosan meg tudja mérni ezeket a veszélyes anyagokat a levegőben, és azonnal elkezdi lebontani a negatív ionok kisütésével.  Nem igényel semmilyen extra szűrőt, amit cserélni vagy tisztítani kéne. MRendszeresen ellenőrzi a környezeti hőmérsékletet és a páratartalmat is.

LED-es világítás

Az iBaby Air az összes mért értékről tájékoztatja Önt nemcsak a mobil eszközökön, hanem az intelligens LED-es kijelzőn. Megváltoztatja a színét a levegő minősége szerint.  Ön ízlésének megfelelően állíthatja a színeket.át ízlésének megfelelően. A  LED gyűrű is nagyon jó szolgálatot tesz, mint egy éjszakai fény.

Kétirányú hangtovábbítás

Az iBaby Air azonnal értesíti Önt, ha bármilyen mozgás vagy hang van gyermeke közelében, így tökéletes képet kaphat arról, hogy mi történik a szobában. Az alkalmazás a mobiltelefonján értesíti, ha gyermekének szüksége van Önre. A kétirányú hangátvitel lehetővé teszi, hogy beszélhessen gyermekével, hangjával megnyugtathassa, vagy altatódalt, esetleg gyermeke kedvenc dalát lejátszhassa.

A csomag tartalma:

  • iBaby Air készülék
  • Hálózati adapter
 

Paraméterek

Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!
Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Nedvességérzékelő, Ionizátor, Duplex átvitel, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!

Tulajdonságok

Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Intelligens bébiőr (Android vagy iOS alkalmazáshoz), WiFi csatlakozás, Hőmérséklet érzékelő, Nedvességérzékelő, Ionizátor, Duplex átvitel, Éjjellátás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iBaby Monitor IB-A1 bébiőrző Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iBaby Monitor IB-A1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iBaby Monitor IB-A1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iBaby Monitor IB-A1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iBaby Monitor IB-A1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ