Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Icy Box 3620U3

Termékkatalógus
Icy Box 3620U3
4,6 48 értékelés
Adattároló -
Kód:  FV252b1 Termékszám:  IB-3620U3

Icy Box 3620U3

Az ismert gyártó, a német Raidsonic 1999 óta foglalkozik számítógépalkatrészek gyártásával. Tapasztalatuknak köszönhetően termékeik igen népszerűek. A két 3,5"-os külső meghajtó számára készült ház számos remek funkcióval büszkélkedhet. Mindenképpen említésre méltó alumínium kivitele, amely a belehelyezett lemezek hőmérsékletének szabályozásában is szerepet játszik, épp úgy, ahogy a 60 mm-es ventilátor is. Az átlátszó elülső panelen keresztül minden fontos eseményt szemmel tarthatsz.


A korlátlan kapacitású merevlemezek behelyezése egyszerű, még csak csavarokra sem lesz szükséged. Single módban csak a JBOD módot támogatja. Az igazán gyors USB 3.0 csatlakozással nem kell majd türelmetlenül várakoznod a fájlok másolására. Ez a kiegészítő kiváló a PC-t vagy Macet használó multimédia-orientált fehasználók számára.
 

A csomag tartalma:
1 × berendezés
1 × külső tápegység, tápkábel
1 x USB kábel
1 x eSATA kábel (RAID változat)
2 × fogantyú
1 x csavarkészlet
1 x szerelési útmutató

Paraméterek

Csatlakozók
USB-A Kész!
Szabványok
USB 3.2 Gen 1 Kész!

Csatlakozók

Csatlakozók
USB-A Kész!
Szabványok
USB 3.2 Gen 1 Kész!
Megjegyzés:
» Összes külső merevlemez ház
» Összes HDD és SSD beépítő keret
» Összes HDD

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Icy Box 3620U3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Icy Box 3620U3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ICYBOX 3620U3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Icy Box 3620U3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Icy Box 3620U3.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ