Rapture Rapture

Icy Box RD3620SU3 Raid Rendszer

Termékkatalógus
Icy Box RD3620SU3 Raid Rendszer
3,3 3 értékelés
Külső merevlemez ház 2x 3,5 "SATA III, USB 3.0, eSATA, RAID 0/1
Kód:  FV252b2 Termékszám:  IB-RD3620SU3

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Icy Box RD3620SU3 Raid Rendszer

RAIDSONIC ismert német cég foglalkozik számítógép tartozék 1999 óta a tapasztalat és ismeri a termék élvezi viszonylag nagy népszerűségnek. Ez a külső doboz két merevlemez y 3.5 "kínál több szép jó. Határozottan kiemelkedik óvatos alumínium design, ami szintén jelentős biztosítja hőérzet behelyezett lemezeket. Mivel az érzékelő által vezérelt ventilátor egy 60 mm átmérőjű. A tiszta előlap emellett tájékoztatást minden fontos.

A megadásával meghajtók korlátlan kapacitást fut elég könnyen és még csak nem is egyetlen csavart. A készülék támogatja a JBOD módban (Spannning / Single) és a hagyományos RAID 0, első Így a teljes felszerelés létrehozására gyors, vagy pedig biztonságos disk tömb. Imádni fogod igazán gyors csatlakozás USB 3.0, a legújabb és ott van még eSATA port. Azt soha nem kell várni türelmetlenül a másoláshoz. Ez egy remek kiegészítő a multimédia-orientált felhasználóknak, akik a saját PC vagy Mac.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Icy Box RD3620SU3 Raid Rendszer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Icy Box RD3620SU3 Raid System. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ICYBOX RD3620SU3 Raid System. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ICYBOX RD3620SU3 RAID-System. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ICYBOX RD3620SU3 RAID-System.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ