Shop roku Shop roku

iEAST M30 SoundStream Pro

Termékkatalógus
iEAST M30 SoundStream Pro
Hálózati lejátszó - WiFi, Multiroom, AirPlay, Spotify, DLNA, DA konverter, ébresztőórával, 3,5 milliméteres csatlakozóval, digitális kimenettel, 2x USB bemenet, Ethernet, távirányítóval
Kód:  IEA001e Termékszám:  M30

iEAST M30 SoundStream Pro

Szeretnél zenét hallgatni az okostelefonról vagy tabletről vezeték nélküli kapcsolattal? Töltsd le az iEAST-t Android-, iPhone-, iPad- vagy Mac-játékra a Google Playen vagy az App Store-on, csatlakoztasd az iEAST M30 SoundStream Pro-t az aktív hangszóróhoz és a Wifi-hálózathoz, és irányítsd a zenét a telefonról vagy a táblagépről. A rendszer telepítése egyszerű, az iEAST Play végigvezet a telefon képernyőjén megjelenő egyszerű szövegen és a hangutasításokon. Az iEAST M30 SoundStream Pro segítségével zenét játszhatsz le a telefon memóriájából, otthoni NAS hálózatából, webes zenei szolgáltatásokból vagy külső meghajtóról. Ha több hangszóró csatlakozik az iEAST M30-hoz, akkor csoportosíthatod azokat a Multiroom iEAST M30 készülékkel, hogy egy zeneszámot több helyiségben lejátsszon, vagy különböző zeneszámokat hallgathass több hangszóróval több helyiségben.

A M30 SoundStream Pro legfontosabb jellemzői

  • Az iEAST M30 SoundStream Pro hangrendszer vezérli a táblagép, a telefon vagy a külső meghajtó zenéit
  • Csatlakoztasd az Audiocast M5-t a hangszóróhoz, a Wifi hálózathoz vagy az Ethernet-hez
  • Vezeték nélküli adatfolyam a meglévő aktív hangszórókhoz
  • Az iEAST Playhez Android vagy iPhone telefonokkal is használható
  • A Multiroom használatával különböző helyiségekben több hangszórót is használhatsz
  • Távirányító hasznos funkciókkal telefonos vezérlés nélkül
  • Elalváskapcsoló és ébresztőóra

További berendezések a M30 SoundStream Pro számára

Az iEAST M30 SoundStream Pro olyan időzítővel van ellátva, amely lehetővé teszi a kikapcsolási idő beállítását. Állítsd be az ébresztési időt és ébredj fel kedvenc zeneszámodra vagy rádióállomásodra. Csatlakoztasd az M30 SoundStream Pro- t egy hálózathoz WiFi vagy 10 / 100Mbps Ethernet porton keresztül. A Pro modellben van egy második USB port külső merevlemez vagy flash meghajtó csatlakoztatásához . A távoli csatlakoztatással kikapcsolhatod / bejaocsolhatod a készüléket, beállíthatod a hangerőt, és további funkciókat használhatsz, például előre beállított lejátszási listákat vagy rádióállomásokat. A készüléket a telefon bekapcsolása nélkül lehet működtetni. FLAC, WAV, AAC-LC, HE-AAC, MP3, WMA formátumok támogatottak. A készüléket áramellátását egy csatlakoztatott USB-kábel biztosítja.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iEAST M30 SoundStream Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iEAST M30 SoundStream Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iEAST M30 SoundStream Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IEAST M30 SoundStream Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IEAST M30 SoundStream Pro.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ