30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

iFixit Repair Business Toolkit okostelefonokhoz és táblagépekhez

Termékkatalógus
iFixit Repair Business Toolkit okostelefonokhoz és táblagépekhez
Elektronikai szerszámkészlet - okostelefonok és tablettek szereléséhez, hordtáska csavarhúzóval, digitális multiméterrel, bitekkel és egyéb segédeszközökkel
Kód:  IF100a1 Termékszám:  EU145278-14 Gyártó honlapja:
iFixit Repair Business Toolkit okostelefonokhoz és táblagépekhez Megszűnt

iFixit Repair Business Toolkit okostelefonokhoz és táblagépekhez

Az iFixit Repair Business Toolkit prémium minőségű javítókészlet a kisebb elektronikai cikkekhez, például mobiltelefonokhoz, laptopokhoz és sok más eszközhöz. A készlet egy praktikus táskában rejtőzik, melybe számtalan szerszám és egyéb eszköz került, melyek megkönnyítik a javításokat. Minden része kiváló minőségű és tartós anyagból készült, ez garantálja a tartósságát és a megbízhatóságát. Igazi szakemberévé válhatsz ennek a szettnek a segítségével.  

A iFixit Repair Business Toolkit szerszámkészlet jellemzői

  • Prémium készlet, kisebb műszaki cikkekhez
  • Ideális választás telefonok és tabletek javításához
  • Kiváló anyaghasználat és megmunkálás
  • Mágneses rendezőlapot tartalmaz
  • Minden egy táskában

Digitális multiméter és a szükséges szerszámok

Az iFixit Repair Business Toolkit készletben rengeteg szerszámot találsz, amelyek nélkül lehetetlen a kisebb műszaki cikkek javítása. A sztenderd torx csavarhúzók mellett, a készlet tartalmaz egy multimétert, a szükséges értékek leméréséhez. Azonban az iFixit Repair Business Toolkit ennél is többet nyújt. A csomag tartalmaz műanyagkártyákat a kijelzők könnyű eltávolítása érdekében, tapadókorongokat, antisztatikus kefét, kijelzőtisztítót és mikroszálas kendőt.

iFixit szett a profiknak

Egy másik hasznos eleme és nélkülözhetetlen segítője a készletnek a különleges mágneses rendezőlap, mellyel az eszközök szét- és összeszerelése közben az összes csavar a jól rögzíthető. Nem kell többé attól tartanod, hogy elveszítesz apró alkatrészeket. Tartalmaz még egy egyedi tollat, mellyel az eszközök alkatrészeit jegyezheted fel a táblázatban. Ezek segítségével könnyebb és gyorsabb a végső összeszerelés. Mindez egy praktikus táskában, ahol mindent egy helyen találsz.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iFixit Repair Business Toolkit pro smartphony a tablety. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iFixit Repair Business Toolkit pre smartfóny a tablety.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ