30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

iGET HOMEGUARD HGNVK48904

Termékkatalógus
iGET HOMEGUARD HGNVK48904
Kamerarendszer - 4 csatornás vezeték nélküli HD NVR rögzítő + 4x HD 960p színes kültéri kamera, Android/iOS kompatibilitás, a rögzítő 1x HDD SATA tartókerettel rendelkezik, konnektorok: LAN, USB, VGA, HDMI, a csomag adaptereket, USB egeret és 5x mini riasztót is tartalmaz
Kód:  NU143 Termékszám:  HGNVK48904

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

iGET HOMEGUARD HGNVK48904

Ez a négy HD 960p kamerát tartalmazó iGET HOMEGUARD HGNVK48904 kamerarendszer beltéri és kültéri megfigyelésre szolgál. A kamerák WIFI segítségével csatlakoznak az NVR rögzítőhöz. Az online megtekintés funkciónak köszönhetően a HOMEGUARD kamerák által rögzített felvételek akár számítógépen, akár tableten vagy mobiltelefonon is megtekinthetők. Így bármikor megbizonyosodhatsz a megfigyelt területen történő eseményekről. A LED-es megvilágításból adódóan a kamerák éjjeli megfigyelésre is alkalmasak, akár 30 m-es hatótávolsággal. A HOMEGUARD a következő rendszereket támogatja: Android, iOS, Windows és MacOS rendszerek. Az iGET HOMEGUARD kamerák stabil rögzítéséről az erős tartóelemek gondoskodnak, amelyek kemény és ellenálló anyagból készültek. A rendszer beállítását a használati útmutató könnyíti meg.

iGET HOMEGUARD HGNVK48904 kamerarendszer - legfontosabb jellemzők

  • Ideális beltéri és kültéri megfigyelésre
  • Számítógéphez, tablethez, illetve okostelefonhoz csatlakoztatható
  • Az NVR rögzítő 4 TB-ig támogatja a SATA illesztőfelülettel való csatlakoztatást 
  • Kiváló minőségű, HD 960p felvételek H.264 tömörítéssel
  • 25 rendelkezésre álló nyelv
  • A rögzítő és a kamerák vezeték nélkül csatlakoznak
  • Éjjeli megfigyelés akár 30 méteres hatótávolsággal
  • Riasztási módok

Kiváló képminőség az iGET HOMEGUARD HGNVK48904 kamerák segítségével

Az iGET HOMEGUARD HGNVK48904 kamerák kitűnő képminőségre képesek. A 1/3" CMOS érzékelő 1280×960 felbontással kristálytiszta képet eredményez. A HOMEGUARD kamerák H.264 kódolást használva másodpercenként 18 képkocka rögzítésére képesek. Így a HOMEGUARD kamerák ideális és egyben megbízható megoldást jelentenek részletgazdag felvételek készítése, valamint nagy felbontásban történő térmegfigyelés céljából.

Az iGET HOMEGUARD HGNVK48904 csomag tartalma

Az iGET HOMEGUARD HGNVK48904 kamerarendszer az adott terület optimális bebiztosítása érdekében teljes felszereltséggel szolgál. Tartalma a következő: 4 darab HD 960p kamera, NVR rögzítő, amelyekhez 5 mini riasztó társul. Az NVR rögzítő 4 TB-ig támogatja a nagy sebességű, SATA illesztőfelülettel rendelkező meghajtók csatlakoztatását, illetve az egyes HOMEGUARD kamerák csatlakoztatása WiFi segítségével valósul meg. A mini riasztók a következők: 2× mágneses ajtó érzékelő, 2× rezgésérzékelő és 1× PIR mozgásérzékelő. A csomag egyaránt tartalmaz adaptereket és USB egeret is.

Paraméterek

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Maximális felbontás
1280 × 960 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
30 m Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!
Interfész
RJ-45 LAN, WiFi Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!

Videó

Maximális felbontás
1280 × 960 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
30 m Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
RJ-45 LAN, WiFi Kész!

Méretek

Szélesség
188 mm Kész!
Magasság
67 mm Kész!
Mélység
67 mm Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iGET HOMEGUARD HGNVK48904 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET HOMEGUARD HGNVK48904. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iGET HOMEGUARD HGNVK48904. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET HOMEGUARD HGNVK48904. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET HOMEGUARD HGNVK48904.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ