A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

iGET HOMEGUARD HGNVK68004

Termékkatalógus
iGET HOMEGUARD HGNVK68004
3,5 2 értékelés
Kamerarendszer - 1920 × 1080 px felbontás, 2,5" és 3,5" formátum, Android, Windows és iOS alkalmazások támogatása, angol nyelvű WiFi, akkumulátor
Kód:  iGET19001 Termékszám:  HGNVK68004

iGET HOMEGUARD HGNVK68004

Vezeték nélküli megfigyelő rendszer intelligens mozgásérzékeléssel

Az iGET HOMEGUARD HGNVK68004 vezeték nélküli kamerarendszer egyszerű megoldást kínál a ház, kunyhó, cég, raktár, üzlet stb. biztonságához. A rendszer egy 6 csatornás NVR felvevőt és 4 kültéri Full HD kamerát kombinál az akkumulátorral. A fejlett funkciók között szerepel a SMART mozgásérzékelés és a csatlakoztatott kamerák képeinek távoli on-line megtekintéséhez történő mobil alkalmazáshoz való csatlakozás lehetősége.


Az iGET HOMEGUARD HGNVK68004 kamerarendszer főbb jellemzői

  • 6 csatornás Full HD NVR felvevő
  • 4 × kültéri színes kamera HGNVK686CAM cserélhető elemmel (8700 mAh)
  • Full HD 1080p képfelbontás, 30 kép / mp
  • H.265 / 264 rekord tömörítés
  • IP66 vízálló éjjellátó kamerák 30 m hatótávolsággal
  • Kétirányú hangátvitel
  • Vezeték nélküli WiFi kommunikáció
  • 1 × 2,5 "-es SATA HDD-rekesz (nem tartozék)
  • 1 × HDMI, 1 × RJ45, 3 × USB 2.0, 1 × tápcsatlakozó
  • Homeguardsafe mobilalkalmazás (iOS, Android)
  • Cseh és szlovák lokalizáció
  • Kábelek, USB egér és figyelmeztető matricák tartoznak

Intelligens mozgásérzékelés

A kamerák innovatív SMART mozgásérzékelővel rendelkeznek, beépített PIR érzékelővel, 115 ° látószöggel és 10 méteres hatótávolsággal. A hagyományos biztonsági kamerákkal ellentétben felismerik a lehulló leveleket, az esőt, a naplementét, a pókhálókat, a rovarok mozgását stb. a téves riasztások elkerülése érdekében. Ezzel szemben pontosan észlelhetik az emberek, autók, nagyobb állatok stb. mozgását.


Kiváló minőségű Full HD felvétel

Az 1 / 2,7 hüvelykes CMOS-érzékelő széles, 140 ° látószöggel és a részletes Full HD felbontással (1920 × 1080 px) biztosítja a képminőséget. A kamerák éjjellátó képességgel rendelkeznek, amelyet IR megvilágító LED-eket biztosítanak 20 m távolságig . A tartós testnek, vízálló szerkezetnek (IP66) és a rögzített tartónak köszönhetően a kamerák beltéren és kültéren is használhatók.


Li-ion akkumulátorokkal működő kamerák

Az iGET HGNVK686CAM vezeték nélküli kamerákat kivehető Li-ion akkumulátorral (8700 mAh, 3,7 V) lehet táplálni, amelyek microUSB kábellel könnyen feltölthetők , a töltő tartozék. Csak vedd ki az akkumulátort, és a töltés után helyezd vissza a kamera tartójába, és húzd be a rögzítő csavart. Az üzemideje a SMART észlelések számától függ, általában egy év.


Homeguardsafe mobilalkalmazás

A mobil hozzáférés beállításához csak olvasd be a QR-kódot, és a kapcsolat másodpercek alatt megtörténik. A mobilalkalmazás lehetővé teszi , hogy élő képeket nézz a kamerákon, böngészhess a korábbi felvételekben, vagy gyanús mozgás esetén biztonsági értesítéseket kapj. Használható mindegyik operációs rendszerrel működő eszközön  (Windows, MacOS) illetve a weben keresztül is elérheted.


Multitasking és rugalmas felvételi lehetőségek

A nagy teljesítményű memóriának köszönhetően az NVR több feladatot is képes kezelni egyszerre. Ez lehetővé teszi a tárolt felvételek lejátszását, mialatt a készülék egy másik videót rögzít, miközben az összes riasztást ellenőrzi. Felvételhez használhatsz egy SATA 2,5 "HDD-t, legfeljebb 2TB kapacitással , vagy  egy microSD kártyát (max. 128 GB) is. Az adatok exportálásához használhatsz külső USB-meghajtót vagy flash-meghajtót.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
WiFi 2,4 GHz Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh Kész!

Videó

Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!
Maximális éjszakai hatótáv
20 m Kész!
Betekintési szög
140 ° Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész
WiFi Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Készülékek száma

Berendezések max. száma
4 Kész!

Kamera tulajdonságai

Kamerák száma
4 Kész!
Videó kompresszió
H.264 Kész!
Maximális felbontás
1920 × 1080 px Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
2 TB Kész!
Fiókok száma
1 db Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
0 db Kész!
Formátum
2.5" és 3.5" Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mekkora központi egység vételi tartománya? Köszi

Kérdések és válaszok: iGET HOMEGUARD HGNVK68004
Kiegészítők: iGET HOMEGUARD HGNVK68004 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET HOMEGUARD HGNVK68004 + 4x kamera FHD 1080p, 6 kanálů NVR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iGET HOMEGUARD HGNVK68004. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET HOMEGUARD HGNVK68004. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET HOMEGUARD HGNVK68004.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ