A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

iGET Smart S100 White

Termékkatalógus
iGET Smart S100 White
4,2 27 értékelés
Tablet - ARM Cortex-A7 Quad Core 1,3 GHz, érintőképernyő: 10.1" 1024x600 TN EWV, 1 GB RAM, 8 GB belső memória, akár 32 GB microSD, WiFi, 2.0 Mpx-es hátsó + 0.3 Mpx-es elülső kamera, microUSB, 5000 mAh akkumulátor, Google Android 5.1
Kód:  IG1110a1 Termékszám:  S100

iGET Smart S100 White

Az új sorozatú és 10"-os kijelzővel ellátott iGet Smart tablet lenyűgözi Önt a megfizethetőségével és a hatékonyságával, amely bőven elegendő az általános játékokhoz és az interneten való böngészéshez. Az egyértelmű előnyei közé tartozik a modern és tökéletesen optimalizált Google Android 5.1-es operációs rendszer, amelynek köszönhetően számos hasznos funkciót és zavartalan szórakozást élvezhet.

le
iGET Smart S100
 

Készen áll bármilyen tevékenységre

A 10 colos kijelző a szélesvásznú képarányával, az 1024 × 600 pixeles felbontásával és a dupla EWV rétegével nagyon jó látószögeket és élesebb megjelenítést kínál a hagyományos kijelzőkhöz képest. A tablet kényelmesen tartható a kézben és könnyen elfér a poggyászban is, tehát boldogan magával viheti az útra is. Ezáltal bármikor élvezheti az internetes oldalakon való böngészést, a videózást, az online vásárlást, a játékokat vagy akár a könyvek olvasását is.

  1. Innovatív Android 5.1 operációs rendszer
  2. Szolíd felszereltség
  3. Teljesen elegendő teljesítmény a kényelmes működéshez
  4. Ideális méret
  5. Két kamera
le
iGET Smart S100

Praktikus tok billentyűzettel (nem része a csomagolásnak)


Végtelen szórakozás

Az olyan alkalmazások, mint a YouTube, a webböngésző és a több ezer egyéb alkalmazás, letölthetőek a feneketlen Google Play áruházból, amely szinte végtelen szórakozást kínál. Örömmel készít videofelvételeket, fényképeket a környezetéről vagy szelfi fotókat? Akkor biztosan hasznát veszi majd a két kamerának, emellett az alkalmazások és a felvételek egy 8GB-os tárhelyre kerülnek elmentésre. Ez kibővíthető akár 32GB-os memóriakártyával is.

Univerzális teljesítmény

Az iGET Smart S100 tablet rendkívül modern, azaz Google Android 5.1-es operációs rendszerrel van ellátva, amely a korábbi verziókhoz képest nagyobb sebességet, stabilitást, egyszerűséget és áttekinthetőséget kínál. Ezáltal könnyedén kezelni tudja még egy általános iskolai tanuló és az idősebb generáció is. A teljesen elegendő teljesítményről a négymagos processzor gondoskodik, amely együttműködik a MALI-400 grafikus gyorsítóval és az 1 GB-os rendszermemóriával.

A csomagolás tartalma:
1 × iGET SMART S100 tablet
1 × Töltő
1 × USB - microUSB adapter
1 × Kis, cseh nyelvű felhasználói kézikönyv
1 × Garancialevél

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iGET Smart S100 White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET Smart S100 White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IGET Smart S100 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IGET Smart-S100 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IGET Smart-S100 Weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ