0% splátky mobily, notebooky Alza Dny květen

iGET Smart G71 White

Termékkatalógus
iGET Smart G71 White
5 1 értékelés
Tablet - Quad-Core processzor, 7" 1024 x 600 IPS érintőképernyő, 1 GB RAM, 8 GB belső tárhely, kamera: 2 Mpx + 0,3 Mpx, 3G, SIM kártya foglalat, Bluetooth, Android 7.0 operációs rendszer
Kód:  IG2101a1 Termékszám:  G71

iGET Smart G71 White



Az iGET Smart G71 White tablet 7"-os IPS érintőképernyővel rendelkezik. A tablet szíve egy négymagos processzor, amely probléma nélkül kezel minden alkalmazást. A processzort segíti 1 GB rendszermemória is, amely megóvja az operációs rendszert a hibáktól és az akadozástól. A tablet előre telepített Android 7.0 operációs rendszerrel rendelkezik, amelyet a tablethez hangoltak, így a gép azonnal használatra kész.  Az Android 7.0 Nougat számos új funkcióval rendelkezik, mint például a továbbfejlesztett multitasking, illetve az osztott képernyőn egyidejűleg futtatott több alkalmazás, vagyis a Split Screen funkció. Az adatok, alkalmazások és az operációs rendszer számára 8 GB memória áll rendelkezésre, amelyet micro SD kártyával akár 64 GB-ra is növelhetsz.


iGET Smart G71 White


Tablet iGET Smart G71 White
 

iGET Smart G71 White legfontosabb jellemzői

  • 7"-os tablet, 1024 × 600 pixel képernyő felbontással
  • A tablet beépített GPS-modult tartalmaz
  • 3000 mAh akkumulátor az egész napi megfelelő teljesítmény érdekében
  • 4 magos processzor
  • Megnövelt multitasking, és az Android 7.0 rendszer új funkciói
  • Vonzó, fém design
  • 3G hálózati támogatás
  • Google tanúsítvány

Tablet GPS navigációs modullal

A tabletet autós navigációs rendszerként is használhatod, mivel nagy képernyőjének köszönhetően  mindent tisztán és világosan látható rajta. A tablet fő előnye a beépített GPS-modul, így a gyors csatlakoztatás után már el is indulhatsz az autóddal. Csupán tölts le a Google Play áruházból egy navigációs alkalmazást a tabletedre, ezeknek az applikációknak a többsége ingyenes. Vásárolhatsz is ilyen alkalmazást - próbáld ki, mi számodra a legmegfelelőbb.

Tablet iGET Smart G71 White
 


A csomag tartalma:
IGET SMART G71 White tablet
Adapter
MicroUSB / USB kábel
Felhasználói kézikönyv és garancia dokumentáció

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iGET Smart G71 White
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET Smart G71 White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iGET Smart G71 White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET Smart G71 White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET Smart G71 White.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ