Shop roku Akvizice ApF HU
Termékkatalógus
Nejlepší Nintendo Switch hry roku 2019; screenshot: cover

Így válassz Garmin okosórát

• Utolsó frissítés:

A piacon megtalálható számtalan okosóra gyártó közül a Garmin kitűnik széles és változatos kínálatával. A vásárló így minden igényét és kívánságát kielégítő modellt szerezhet be. Hogy a döntés könnyebb legyen, készítettünk számodra egy útmutatót, ami elsősorban  alapvető tájékoztatási célokat szolgál. A Garminnal már dolgozunk egy sokoldalú, továbbfejlesztett változaton.

A Garmin okosórák választéka

 1. Garmin Vívomove
 2. Garmin Vívoactive
 3. Garmin Venu
 4. Garmin MARQ
 5. Garmin Fēnix
 6. Garmin Instinct
 7. Garmin Tactix
 8. Garmin Forerunner
 9. Garmin Approach
 10. Garmin Quatix
 11. Garmin Descent
 12. Garmin Legacy
 13. Garmin D2 Delta
okosórák; smartwatch; garmin; hogyan válassz; útmutató;vívomove;

Garmin Vívomove

 • Egyedi kialakítás óramutatóval
 • Rejtett érintőkijelző
 • A mozgás és az egészség nyomon követése
 • Megfizethető és luxus modellek

Olyan intelligens órát keresel, amely stílusos kiegészítő is egyben? Akkor mindenképp nézd meg a teljes Garmin választék egyetlen hibrid okosóráját. A Vívomove termékcsalád az okos funkciók és a hagyományos megjelenés ötvözete, valódi óramutatóval. Nem hiányozhatnak az okos értesítések, a szívritmusfigyelés, az alvásfigyelés, és a fitnesztevékenység követés funkció. Ugyanakkor sport üzemmódokat is be lehet állítani rajta, például  futás, gyaloglás és fitnesz. Az alapinformációk a mutatók mögött láthatók a kijelzőn, így az okostelefon tisztább képet nyújt az adatokról. A Vivomove  Optic és Optic Premium, 3 Sport ,  3S Sport,  3 Style és  3 Luxe kivitelben kapható. Az utóbbi két változat Garmin Pay érintésmentes rendszerrel is rendelkezik.

okosórák; smartwatch; garmin; hogyan válassz; útmutató, Vívoactive

Garmin Vívoactive

 • Univerzális sportóra
 • Transzflektív kijelző
 • GPS
 • Kiváló ár/ teljesítmény arány

Minőségének, tulajdonságainak és barátságos árának köszönhetően a Garmin Vívoactive elnyerte a legnépszerűbb Garmin termékcsalád helyezést. A folyamatos mozgás-, és alváskövetés mellett a Vívoactive- val különféle sportokat űzhetsz, beleértve az úszást. Vízálló, és a GPS modulnak köszönhetően minden útvonalat rögzít. A szívritmus és a töltöttségi szint feltüntetése mellett tulajdonosa transzflexív kijelzőt élvezhet, ami erős napfény mellett is tökéletesen látható. Az okos értesítéseknek hála egyetlen fontos eseményt sem hagysz ki. Külön örömet szerez majd a Garmin Pay, és az, hogy egyetlen feltöltéssel akár 8 napos üzemidőt élvezhetsz.

Az okosórán tárolt zenéidet a Vívoactive 3 Music segítségével játszhatod le. A legújabb negyedik generáció egy modernebb chroma TFT kijelzővel és például WiFi eléréssel is ellátott. A Vívoactive 3 és a Vívoactive 3 Music sorozat univerzális kivitelben kaphatók, a Vívoactive 4 férfiak,  a Vívoactive 4S pedig hölgyek számára készült.

Több információt a Garmin Vívoactive 3 és a Garmin Vívoactive 4 órákról a cikkeinkben találsz.

okosórák; smartwatch; Garmin;

Garmin Venu

 • Lenyűgöző és okos
 • AMOLED kijelző
 • GPS
 • Sport és egészség követés
 • Garmin Pay

A sokoldalúság mellett a nemrégiben bemutatott Garmin Venu termékcsalád AMOLED kijelzővel büszkélkedhet, ami a Garmin okosórák esetében igazi ritkaság. Az AMOLED kijelző élénkebb, gazdagabb színvilágot, és nagyobb felbontást kínál. Energiafelhasználása magasabb, így a kijelző használaton kívül automatikusan kikapcsol.

A Garmin Pay mellett okos értesítések, zenelejátszás és helymeghatározás funkciókat kaptunk GPS, GLONASS és GALILEO segítségével. Különféle fiziológiai adatok nyomon követése is támogatott, beleértve a vér oxigénellátását, a szívritmusmérést, vagy a VO2- t. Ezenkívül a folyamatos  stressz (terhelés) szint mérés és az alvásfigyelés nyomonkövetése a Garmin exkluzív jellemzője. Örülni fogsz annak, hogy ezzel az okosórával szinte minden sport nyomon követhető, 5 ATM nyomás szerint vízálló, és üzemideje akár 5 nap. A modell a gyönyörű külső és az okos funkciók tökéletes ötvözete.

okosórák; smartwatch; Garmin;

Garmin MARQ

 • Luxus és prémium
 • Középpontban a repülés/ vitorlázás/ expedíció/ sport/ taktikai tevékenységek
 • Kivételes funkciók, amelyekkel sehol máshol nem találkozol
 • Magasabb ár

A MARQ a Garmin egyik luxus sorozata. Kizárólag prémium alapanyagokból készül, legyen az titán, zafír vagy bőr. A termék ára ehhez igazodik, hiszen nem tartozik a legolcsóbbak közé, áráért azonban gyakorlatilag az összes elérhető okos és sport funkciót megkapjuk, beleértve a speciális funkciókat, a modell konkrét beállításaitól függően.

A sorozat minden órája valamilyen tevékenységnek szentelt. Ennek megfelelően kapta nevét, külsejét, és legfontosabb tulajdonságait. A Garmin MARQ Driver például képes automatikus köridő mérésre, körriport készítésére, utolsó futam összegzésére, és előre telepített versenypálya adatbázist tartalmaz.  A Driver modellen kívül Aviator (repülés), Athlete (sport), Captain (vitorlázás), Expedition (kiküldetés) és Commander (taktikai) óra szerepel a kínálatban.

okosórák; smartwatch; Garmin;

Garmin Fēnix

 • Középpontban az outdoor
 • Rendkívül ellenálló, 10 ATM- ig vízálló 
 • GPS
 • Térképek
 • Garmin Pay
 • Akár 21 nap üzemidő

A  jól ismert Garmin Fēnix termékcsalád a sport és outdoor funkciók kompromisszumok nélküli kombinációja,     három kiadása szerepel a piacon. A Fēnix 5 figyeli  sporttevékenységeidet, szívritmusodat, mindennnapos tevékenységeidet és alvásodat. A Fēnix 5 emellett rendkívül ellenálló, akár 10 ATM- ig vízálló, WiFi eléréssel és okos értesítés funkcióval,  nagy ellenállóképességgel megáldott, és akár 12 napnyi folyamatos üzemidővel ajándékoz meg. A Fēnix 5 kisebb (Fēnix 5S), és nagyobb (Fēnix 5X) kivitelben kapható, előre telepített Európa térképet tartalmaz, 12 GB belső memóriával és a Garmin Pay funkciókkal felszerelt.

Ezen felül a Fēnix 5 Plus vátozatra zenét tölthetsz le számítógépedről, és nem hiányozhat a   VO2 Max kerékpárosok számára, az automatikus üzenetküldés baleset esetén, vagy a stressz-szint mérés funkció. Erre a modellre jellemző még a MIP (Memory-In-Pixel) kijelző-a színes kroma TFT panel helyett-, és a térkép alapú navigáció. Kisebb (Fēnix 5S Plus), közepes (Fēnix 5 Plus), és nagyobb méretű (Fēnix 5X Plus) kivitelben található meg a piacon. A Fēnix 6, és  a pluszos verziók  Garmin Pay érintésmentes fizetési szolgáltatást is tartalmaznak.

 A Fēnix 6 és a Fēnix 5 Plus hasonló árkategóriában mozognak. Előbbi zenelejátszó, navigáció és térkép funkciókkal ellátott, magasabb üzemidőt garantál, és a vér oxigéntelítettségének mérésére is képes. Három méretben kapható, kissé eltérő felszereltséggel: Fēnix 6S , Fēnix 6 és Fēnix 6X . A Fēnix 6X ugyanakkor úttörőnek számít 40%- kal nagyobb kijelzőjével és beépített, újratölthető líthium akkumulátorával, ami akár 21 nap üzemidőt garantál normál, illetve 80 napot készenléti üzemmódban. A Fēnix 6 - ot részletesebben az alábbi írásban mutattuk be. 

okosórák; smartwatch; Garmin;

Garmin Instinct

 • Alkalmas outdoor tevékenységekhez
 • Rendkívül tartós
 •  10 ATM- ig vízálló
 • Akár 14 nap üzemidő
 • Fekete- fehér kijelző

Extra tartós outdoor okosórát keresel? Akkor megtaláltad. Az Instinct termékcsalád le fog nyűgözni robusztusságával, 10 ATM mélységnyi vízállóságával, ráadásul a MIL-STD-810G katonai szabvány szerint készült. A navigációs funkciók, az iránytű, és a barométer segít a tájékozódásban, és az akkumulátor 14 napos üzemidejének köszönhetően a Garmin Instinct soha nem fog cserben hagyni. Az Instinct sorozat bármilyen sport űzése közben használható fiziológiai funkciók (szívritmus, stressz, fennmaradó energia, alvás) mérésére, vagy értesítéseid olvasására. Ugyanakkor számolni kell azzal, hogy kijelzője fekete-fehér, és nem érintős. Válassz az Instinct és az Instinct Tactical közül.

okosórák; smartwatch; Garmin;

Garmin Tactix

 • Taktikai használatra alkalmas
 • Rendkívül ellenálló
 • GPS
 • Teljes Európa térkép
 • Akár 12 nap üzemidő

A Tactix okosórát nem csak a taktikai kiküldetésen részt vevő katonák fogják értékelni. A szén felületű titán házat zafírkristály egészíti ki, így a szélsőséges körülmények nem fognak problémát jelenteni. A tökéletes navigációt GPS, GLONASS és GALILEO, valamint az Európa térkép és az MGRS koordináták garantálják. A kijelző napfénynél is olvasható, éjszaka pedig jól látható. Az okosóra alap funkciói közé tartozik a szívritmusmérő, a beépített barométer, a 3 tengelyes iránytű és az elképesztő 12 napos üzemidő. Talán egyetlen hátránya a kissé borsosabb ára. Kínálatunkban a Garmin tactix Charlie modellt találod meg. 

smartwatch; okosórák; Garmin;

Garmin Forerunner

 • Első osztályú választás futáshoz
 • Többféle modell
 • A fejlettebb változatok további sportokat, a WiFi és a Garmin Pay szolgáltatásokat is támogatják

Az Forerunner termékcsalád elsősorban a futásra koncentrál. Ebbe a kategóriába nagy mennyiségű termék tartozik, amelyek kialakításukban, funkcionalitásukban és árukban térnek el egymástól. A legolcsóbb modellek közé tartozik a Forerunner 35 Optic okosóra, amely szívritmusmérővel, GPS- szel és négyszögletes fekete-fehér kijelzővel ellátott. A Forerunner 45 és a Forerunner 45S további alapmodellek, amelyek kerek transzflexív MIP (Memory-In-Pixel) kijelzőt és Connect IQ ™ alkalmazással felszereltek.

Forerunner 245 felsőbb kategóriás sorozat figyeli a futásdinamikát, metronómmal, és WiFi csatlakozással ellátott, kompatibilis a Varia termékekkel, az úszást, síelést vagy snowboardozást is képes figyelemmel kísérni. Nem hiányoznak az olyan speciális funkciók, mint a Virtual Racer, a Virtual Partner, az Ultra Tac és az edzési hatás. Az alap verzión kívül elérhető még a zenei változat is, amely zenelejátszóval felszerelt.

A Forerunner 735XT fejlettebb változata nem csak hosszabb üzemidőt garantál, hanem összetettebb dinamikaadatokat is képes figyelemmel követni, mint például a talajérintési időt, lépéshosszt, második generációs lépésdinamika funkciójának köszönhetően. A Forerunner 645 egy még fejlettebb változat, amely baleset esetén automatikus üzeneteket küld, és transzflexív MIP kijelzővel felszerelt, ami tökéletesen olvasható napfényben is. Beépített hőmérséklet- érzékelővel, egyéb sportok figyelemmel követési lehetőségével, WiFi eléréssel és Garmin Pay érintésmentes rendszerrel ellátott. A csúcskategóriás Forerunner 935 és Forerunner 945 további különleges funkciókkal rendelkezik, amilyen például az anti- pace verseny, vihar riasztás, útvonal pontok, Vector teljesítménymérő, Garmin Pay, és az előre telepített térkép, evezős sportok-, sízés-, hegymászás-, túrázás-, és úszáskövetés funkciók.

Garmin; smartwatch; okosórák;

Garmin Approach

 • Golfozáshoz született
 • Prémium modellek kaphatók
 • A magasabb sorozatok támogatják az egyéb sportokat

A Garmin számos okosórát alkotott, különféle árkategóriákban. Az Approach S10 és S20 alapmodellek kör alakúak, fekete-fehér kijelzővel, GPS-szel és a golfpályák világméretű adatbázisával. A golfpályát automatikusan kiválaszthatjuk elhelyezkedésüktől függően, vagy asszerint, hogy milyen messze vannak tőlünk. Az S10 sorozat -az újabb „eshuszasokkal” ellentétben-, csak USB- kábel segítségével csatlakoztatható, és értesítés funkcióval sem rendelkezik.

Az Approach S40 középkategóriás sorozat színes, érintős LCD- kijelzővel ellátott, amely transzflexív kialakításának köszönhetően tökéletesen látható napfényben is. Teljes napi tevékenységfigyelés, okos értesítések funkció is rendelkezésre áll, és az okosóra akár 5 ATM- ig vízálló.

Természetesen a jóval drágább Approach S60 sokkal többet nyűjt, nemcsak golfozás tekintetében. Sokoldalúan összpontosít olyan sportágakra is, mint a futás, a kerékpározás, a síelés vagy az úszás. Az S60 prémium változatban is kapható, karcálló kerámia előlappal. 

Nízké outdoorové boty

Garmin Quatix

 • Ideális vitorlázáshoz
 • GPS
 • WiFi elérés

A Quatix sorozat multisport okosóráit elsősorban a vitorlázás szerelmesei számára fejlesztették ki. Természetesen tartalmaz GPS- t, stoppert, Man Overboard- ot, távoli útpontjelzést, virtuális startvonalat, és bármilyen tengeri vezérléshez csatlakoztatható, az autopilot- ot beleértve. A Garmin Quatix 5 és Quatix 5 Sapphire változatban elérhető. Utóbbi a zafírkristály mellett bónuszként WiFi elérést kínál. 

okosórák; smartwatch; Garmin;

Garmin Descent

 • Búvárkodáshoz alkalmas
 • 100 méterig vízálló 
 • GPS
 • Akár 21 nap üzemidő

A Garmin Descent sorozat az intelligens GPS órák és a búvárkodási funkciók ötvözete. Egy ilyen óra könnyedén bírja az akár 100 méter mélyre merülést is, és segítségével  folyamatos áttekintésed lehet a merüléseddel kapcsolatban. Támogatja az egy és több gázos, szabadtüdős merülést, a készüléken történő merüléstervezéssel. Mélység-, és hőmérséklet érzékelővel ellátott. Természetesen méri a szívritmust, sok más sporttevékenység követéséhez is alkalmas, és rendkívül hosszú üzemidőt biztosít, akár 21 napon át. A különleges sorozat vételára azonban meghaladja a 325 000 Ft- ot.

okosórák; smartwatch; hordható;

Garmin Legacy

 • Rockerek számára
 • Egyszerűen stílusos
 • GPS

A Legacy sorozat célja kifejezetten a tematikus megjelenés, amelyet általában valamilyen film ihlet. Nemrégiben egy Legacy Hero kiadás látott napvilágot a First Avenger- rel és Marvel kapitánnyal, és egy Legacy Saga, amelyet Rey és Darth Vader ihletett a Csillagok háborújából. Ezekhez az okosórákhoz azonban gyakorlatilag kizárólag a hivatalos weboldalon keresztül lehet hozzájutni.

okosórák; smartwatch; Garmin;

Garmin D2 Delta

 • Multisport óra
 • Használható repülés közben 
 • Maps
 • GPS
 • Garmin Pay

A D2 Delta sorozat okosórái multisport órák, repülős funkciókkal, repülőtereket, útvonalakat,  városokat és a vizes területeket feltüntető térképpel. Nem hiányozhat a repüléseket nyilvántartó funkció, időzóna és időjárás információ, GPS / GLONASS / GALILEO és az olyan okos funkciók, mint a szívritmus mérés, a Garmin Pay, a vízállóság 10 ATM- ig, az 500 zeneszámot tárolni képes MP3 lejátszó, okos értesítések és  sporttevékenység követés. Delta S, Delta, és Delta PX változatban kapható. A modellek méretükben és akkumulátor- élettartamukban különböznek egymástól, egy nagyobb modell természetesen hosszabb üzemidőt garantál.  A PX a vér oxigéntelítettségét is képes mérni.

Érdekelhet még

A megfelelő modell kiválasztása időigényes feladat, de megéri, hiszen nagyszerű befektetés. Reméljük, hogy útmutatónk segítségével sikerül rátalálni arra a Garmin okosórára, amellyel teljes mértékben elégedett leszel.

Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ