30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

iHealth CLEAR BPM1

Termékkatalógus
iHealth CLEAR BPM1
5 1 értékelés
Vérnyomásmérő - felkaros, automatikus kikapcsolás, osztott tárhely két felhasználó számára, aritmiaérzékelő, led kijelző, oszcillometrikus mérési módszer, memória, mért adatok megosztása okostelefonnal és hangasszisztens, 42 cm-es mandzsetta, +/- 5 % pulzusmérési pontosság, +/- 3 mmHg vérnyomás mérési pontosság, USB és wiFi csatlakozás, Android kompatibilis
Kód:  EAIHs1 Termékszám:  IH-BPM1

iHealth CLEAR BPM1

Az iHealth CLEAR BMP1 vérnyomásmérő mindenki számára ideális, aki ellenőrzés alatt szeretné tartani a vérnyomását. A készülék előnye, hogy Wi-Fi-hez csatlakoztatható, a mért értékeket pedig átküldi az okostelefonodra. A vérnyomásmérőt az Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal (FDA) hagyta jóvá. Használata gyors és egyszerű. A gomb megnyomásával a mérés megkezdődik, az értékek pedig a 4,3"-es színes HD LED kijelzőn jelennek meg. Az eredménytől függően a LED kijelző színe zöldre vagy pirosra vált. A készüléket akár két felhasználó is használhatja, egyenként akár 1000 mérésig.



Az iHealth CLEAR BPM1 felkaros vérnyomásmérő legfőbb jellemzői 

  • Lehetőség Wi-Fi csatlakozásra
  • A mért értékeket elküldi az okostelefonra
  • A vérnyomásmérő használata egyszerű és gyors
  • A készüléket akár két felhasználó is használhatja
  • A méréseket fekve is végezheted
  • Megjeleníti a szívgörbét
  • Egyetlen töltéssel akár 180 mérést képes elvégezni
  • A kijelző színe az eredménytől függően változik
  • Ingyenes elérhető iHealth MyVitals 
  • Figyelmeztet a hőmérséklet-ingadozásokra
  • Az iHealth CLEAR BPM1 lehetővé teszik emlékeztetők beállítását a rendszeres méréshez
  • Megtervezheted személyes céljaidat vagy konkrét tevékenységeidet
  • Egészségügyi adatok egy alkalmazásban


Könnyű mérés

Az iHealth CLEAR BPM1 használata egyszerű és gyors. A pontos méréshez a mandzsettának szorosan kell lennie a karodon, 1-2 cm-rel a könyök fölött, ahogy a rajta szereplő rajz is mutatja. A mandzsettás karodat támaszd alá úgy, hogy a szíveddel egy magasságban legyen. Szükség esetén a mérés fekve is elvégezhető. A nyomás enyhítése érdekében fontos, hogy nyugodtan ülj és ellazulj, majd nyomd meg a gombot a mérés megkezdéséhez. A mérés során a mandzsetta felpumpálja majd fokozatosan leengedi magát. A kijelzőn megjelenik a diasztolés és szisztolés vérnyomási érték, valamint a pulzusszám is. 


Megjeleníti a szívgörbét

Az iHealth CLEAR BPM1 méri a pulzusszámot és felismeri a szívritmuszavart. Fontos azonban, hogy a mért eredményeket megbeszéld az orvosoddal is, ne vedd félvállról! A vérnyomásmérő a mellékelt microUSB kábel segítségével tölthető. Egyetlen töltéssel akár 180 mérést is elvégezhetsz.

LED háttérvilágítás a kijelzőn

Az eredmény súlyosságát az iHealth CLEAR BPM1 színváltoztató képernyője jelzi. A zöld a normál értéket, míg a sárga a kissé emelkedett vérnyomást jelenti. A narancssárga az elsődleges hipertónia, a piros pedig a másodlagos hipertónia megfelelője.


IHealth MyVitals alkalmazás

Ha figyelned kell a mért értékeid hosszú távú változását, használd az ingyenesen elérhető iHealth MyVitals alkalmazást. Telepítsd Wi-Fi-vel rendelkező iOS-es vagy Androidos okostelefonodra vagy tabletedre. A párosítás után a mért értékek automatikusan továbbítódnak az alkalmazásba, ahol grafikonként vagy táblázatban összesítve jelennek meg. Az adatokat szerkesztheted, vagy akár meg is oszthatod a családtagjaiddal vagy az orvosoddal.


Figyelmeztet a hőmérséklet-ingadozásokra

Ha leválasztod a mandzsettát a vérnyomásmérőről és bekapcsolod az iHealth CLEAR BPM1-et, láthatod a külső és belső hőmérsékletet. Habár haszontalan információnak tűnhet, nem az. A vérnyomást számos tényező befolyásolhatja, amelyek közül a hőmérséklet változása az egyik. A vérnyomásmérő minden hőmérséklet-ingadozás esetén figyelmeztet, amelyről az orvosoddal is konzultálhatsz.


Rendszeres mérés

Az iHealth CLEAR BPM1 alkalmazás segítségével a rendszeres mérés érdekében emlékeztetőt állíthatsz be. A vérnyomásmérőt a "3 Szabály" szerint is beállíthatod: 3 mérés reggel, 3 mérés este 3 napon át, a legfontosabb eredmények érdekében.

Teljesítsd személyes céljaidat

Nem csak a vérnyomásodra, de olyan egészségügyi dolgokra is oda kell figyelned, mint a fizikai aktivitást és az energiabevitel? Az iHealth vérnyomásmérővel ez is lehetséges! Megtervezheted személyes céljaidat vagy bizonyos tevékenységeket. Ugyanakkor arra is figyelhetsz, hogy megfelelően teljesíted-e ezeket.

Csatlakozz a tárhelyedhez

Online felhasználó fiók létrehozásával az iHealth gyártó weboldalán és a mobileszközöddel történő bejelentkezéssel biztosíthatod, hogy a mért értékek automatikusan átkerüljenek a készülékedről az online fiókodba. Így adataid akkor is megmaradnak, ha a készüléked elveszne vagy megsérülne.

Egészségügyi adatok egy alkalmazásban

Kövesd nyomon más iHealth készülékekről származó egészségügyi adataidat egyetlen alkalmazásban. Az iHealth vérnyomásmérők, iHealth mérlegek, iHealth napi aktivitásmérők és alvásérzékelők, iHealth pulzusmérők stb. adatai mind feltölthetők az applikációba.

A csomag tartalma:

iHealth CLEAR BPM1 okos vérnyomásmérő
1 mandzsetta
1 × microUSB töltőkábel
Használati utasítás


Paraméterek

Mandzsetta max. kerülete
42 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
5 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Tulajdonságok

Mandzsetta max. kerülete
42 cm Kész!
Pulzus mérési pontosság
5 % Kész!
Vérnyomás mérési pontosság
3 mmHg Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Kompatibilis operációs rendszerek
Android Kész!

Interfész

Interfész
USB, WiFi Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iHealth CLEAR BPM1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iHealth CLEAR BPM1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iHealth CLEAR BPM1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iHealth CLEAR BPM1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ