30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

IK Multimedia iKlip Studio

Termékkatalógus
IK Multimedia iKlip Studio
4,2 5 értékelés
Asztali állvány - ultrakönnyű, iPad-hez és más 10"-es tabletekhez, termoplasztikus alkatrészek, csúszásmentes gumitalp, függőleges és vízszintes állás, tanuláshoz, munkához vagy utazáshoz
Kód:  IKM01e1 Termékszám:  iKlip Studio Gyártó honlapja:
IK Multimedia iKlip Studio Megszűnt

IK Multimedia iKlip Studio

Egyedi állvány Apple iPad és más, 10"-es tabletekhez az iKlip Studiotól, kifejezetten zenészek számára tervezve. Remekül használható emellett tanuláshoz, munkához és utazáskor. Az állvány biztosan tartja a tabletet, így könnyen tudod használni az alkalmazásokat. Könnyen használhatod majd vele a szintetizátorokat, párnákat és egyéb eszközöket anélkül, hogy bármilyen mozgástól tartanod kellene. A rugalmas billenő lehetővé teszi, hogy számodra optimális helyzetbe, nagyon alacsony szögbe, vagy akár majdnem függőleges helyzetbe állítsd az iPad-et. Az állvány nagyon könnyű, termoplasztikus anyagból készült, aminek köszönhetően ütésálló és rendkívül tartós. Gumírozott talpa maximális tapadást biztosít, így nem fog csúszkálni az asztalon.
 
Műszaki adatok:
 
Kompatibilis tabletek:
Apple iPad
10"-es tabletek
 
Jellemzők:
Stabil asztali állvány
Ideális zenészeknek
Könnyű, hőre lágyuló műanyag
Könnyű és tartós
Gumírozott talpával nem tud elcsúszni
Rugalmas billenő az optimális dőlésszögért

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iKlip Studio. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IK Multimedia iKlip Studio. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iKlip Studio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iKlip Studio.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ