Shop roku AP+ plus nový vizuál

IK Multimedia iKlip Xpand

Termékkatalógus
IK Multimedia iKlip Xpand
5 3 értékelés
Univerzális tartó - mikrofon állványra szerelhető tablet tartó, széles tabletekkel is kompatibilis
Kód:  IKM01d2 Termékszám:  iKlip Xpand Gyártó honlapja:

IK Multimedia iKlip Xpand

Az univerzális tartó négy állítható karral rendelkezik, melyek segítségével személyre szabhatod a tartókeret szélességét. A gömbcsukló segítségével tetszés szerint állíthatod a belehelyezett tablet szögét, ami nagyban megkönnyítheti egy fénykép elkészítését. A tartó kompatibilis valamennyi iPad, iPad mini, iPad Air modellel, valamint 12.1" kijelzőátmérőig minden más tablettel. A tartókeret szélessége 153,5-től 220,8 milliméterig állítható. 

Nem takarja el a belehelyezett tablet gombjait és portjait. Könnyedén ráerősíthető egy mikrofon állványra vagy egy 30 milliméter átmerőjű oszlopra (legyen az függőlegesen vagy vízszintesen). Az állítható karok csak gumival fedett részeken érintkeznek a tablettel, így nem tesznek kárt a felületében. A tartó a népszerű Iklip Stage alkalmazással kapható, ami megkönnyíti az üzenetek és a megnyitott ablakok kezelését. 
 

Paraméterek

Készülék min. szélessége
17,78 cm Kész!
Készülék max. szélessége
30,73 cm Kész!

Kompatibilitás

Készülék min. szélessége
17,78 cm Kész!
Készülék max. szélessége
30,73 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iKlip Xpand. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IK Multimedia iKlip Xpand. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iKlip Xpand. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iKlip Xpand.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ