AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

IK Multimedia iRig Keys

Termékkatalógus
IK Multimedia iRig Keys
4,5 2 értékelés
MIDI kontroller - egyedülálló mobil mini-billentyűzet iPhone, iPod touch, iPad és a Mac / PC készülékekhez, moduláció és pitch bend, hangerő-szabályozás, oktáv/program beállítások, 4 felhasználói beállítás, USB, SampleTank FREE, iGrand Piano FREE, SampleTank 2L
Kód:  IKM01b4 Termékszám:  iRig Keys Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

IK Multimedia iRig Keys

Az iRig Keys hordozható billentyűzet iPhone, iPod touch, iPad, vagy MAC készülékeidhez csatlakoztatható, 30-tűs csatlakozó vagy USB port használatával. 37 érzékeny billentyűvel rendelkezik, amely 3 teljes oktávot jelent, és egy extra hangot. Kialakítása lehetővé teszi a könnyed átvitelt, és csatlakoztatást ott, és akkor, ahol éppen szükséged van rá. Nagyon kevés energiát használ, így közvetlenül az eszközről működtethető.

Csatlakoztatás után használhatod az alkalmazást, és az irányítógombokat a különböző hangok és effektek kiválasztására, amelyekkel az Apple készülékek kompatibilisek. Ha keverőpulthoz, hangszóróhoz vagy ezek kombinációjához csatlakoztatod a billentyűzetet, egyből élvezheted a kiváló előadásokat, és zenéket.

Az iRig Keys lehetővé teszi a modulációt, és pitch bend-et, illetve hangerőszabályzóval, különböző oktávokkal, és kiválasztható programokkal rendelkezik. A készülék mintegy 4 előre betáplált programot tartalmaz, ezeket egyszerűen váltogathatod. Ráadásul, Apple készülékeken kívül Windows számítógépekhez is csatlakoztathatod a terméket, USB porton keresztül, MIDI támogatással. Lábkapcsoló szintén csatlakoztatható a készülékhez. 

A készülékhez megkapod a SampleTank FREE, iGrand Piano FREE és SampleTank 2L alkalmazásokat is.

A csomag tartalma:
iRig KEYS
30-tűs kábel
Micro USB kábel

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IK Multimedia iRig Keys Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig Keys. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IK Multimedia iRig Keys. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig Keys. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig Keys.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ