Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

IK Multimedia IRIG KEYS PRO Bag

Termékkatalógus
IK Multimedia IRIG KEYS PRO Bag
Táska - az IRIG KEYS PRO mobil billentyűzet szállításához
Kód:  IKM01t2 Termékszám:  iRig KEYS PRO Bag Gyártó honlapja:
IK Multimedia IRIG KEYS PRO Bag Megszűnt

IK Multimedia IRIG KEYS PRO Bag

Az IRIG KEYS PRO egy sokoldalú MIDI billentyűzet Apple eszközökhöz. Vékony kialakításának és számos hasznos funkciójának köszönhetően nagyon népszerű hordozható billentyűzetté vált a felhasználók körében. Most végre elérhetővé vált egy kimagasló védelmet nyújtó táska is a kiváló IRIG KEYS billentyűzet szállításához. A táska nagyon strapabíró, megakadályozza a kellemetlen karcolásokat, vagy egyéb sérüléseket, melyek szállítás közben érhetik a billentyűzetet. A táska természetesen állítható pántokkal is rendelkezik, valamint egy cipzáras zsebbel, ha apróbb kiegészítőket is szeretne magával vinni.

Műszaki adatok:

Méretek:
63,5 x 23 x 9 cm (szélesség x magasság x mélység)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig KEYS PRO Bag. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IK Multimedia iRig KEYS PRO Bag. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig KEYS PRO Bag. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig KEYS PRO Bag.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ