AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

IK Multimedia IRIG MIDI 2

Termékkatalógus
IK Multimedia IRIG MIDI 2
5 1 értékelés
MIDI kontroller - Lightning /USB, párosítható iPhone, iPod Touch, iPad és a Mac/PC, zsebméretű, levehető kábelek a zökkenőmentes univerzális csatlakoztatáshoz, MIDI IN/OUT/ THRU portok, a tápellátást a fogadó eszköz biztosítja
38 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  IKM01b1 Termékszám:  iRig MIDI 2 Gyártó honlapja:

IK Multimedia IRIG MIDI 2

Az iRig MIDI kontroller 2 tökéletesíti az előző verziót, támogatja az iOS eszközök valamennyi generációját, valamint a Mac és PC eszközöket is. Minden MIDI interfész csatlakoztatható iPhonnal, iPod touch-csal, iPaddel, Mac-kel vagy PC-vel. Három port segítségével (IN/OUT/THRU) minijackkel (2,5 mm) csatlakoztatható billentyűzet, dobgép, pedál vagy más MIDI konrollert támogató eszköz. A telepített alkalmazásokkal a jelet felveheti, módosíthatja, és további effektusokkal gazdagíthatja. Egyszerűen szólva, ez a tökéletes MIDI megoldás az úton lévő zenészek számára.

Tartozékok és szoftver

 

A vezérlő nem igényel saját áramforrást, mivel az energiát a fogadó készülékből veszi. A kontrollerrel együtt a csomagolás része egy iOS Lightning csatlakozó kábel és egy USB interfész kábel, mindkettő 60 cm hosszú. Az iRig MIDI kontrollerhez egy ingyenes IK Multimedia alkalmazás is jár.

Kompatibilitás:

 

iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S *, iPhone 4 *, iPod touch (5. * ss 4. generáció), iPad Air, iPad 4. generáció, iPad 3. generáció *, iPad 2 *, iPad * iPad mini Retina kijelző és iPad mini. Működtetéséhez  iOS 5.1 vagy újabb operációs rendszer szükséges.(*30tűs Mini-DIN is szükséges, a kábelt a csomagolás nem tartalmazza)

Mac: Mac OS X 10.6 vagy újabb. Egy szabad USB port.

A Windows: Windows XP (SP3) / Vista (SP1) / 7/8 Egy szabad USB port.

Paraméterek

Összehasonlít

MIDI

MIDI
DIN Kész!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out, MIDI Thru Kész!

Méretek

Szélesség
78 mm Kész!
Mélység
50 mm Kész!
Magasság
30 mm Kész!
Tömeg
0,06 kg Kész!

Tulajdonságok

Mellékelt szoftver
igen Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IK Multimedia IRIG MIDI 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig MIDI 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IK Multimedia iRig MIDI 2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia IRIG MIDI 2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia IRIG MIDI 2.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ