Shop roku Shop roku

IK Multimedia iRig PRE HD

Termékkatalógus
IK Multimedia iRig PRE HD
Hangszer erősítő - mikrofon iPhone / iPad, Mac és PC, 24bit / 96kHz, XLR mikrofonbemenet, fejhallgató kimenet és kimenet PC, Mac vagy Lightning iPhone / iPad
Kód:  IKM05c Termékszám:  SIKM821 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

IK Multimedia iRig PRE HD

Gyakran rögzítesz hangokat útközben, amit aztán szeretnéd iPhone-ra, iPad-re, Mac-re vagy PC-re átmásolni? A kompakt erősítő lehetővé teszi professzionális mikrofon csatlakoztatását, így profi hangzású stúdió minőségben készítheted el videódat. XLR bemenettel és 24 bites átalakítóval rendelkezik. Az Apple MFI-tanúsítványának köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy az egész kompakt egység kiváló minőségű hangfelvételt készít, bárhol is legyél. Válaszd az IK Multimedia iRig-et és készíts minőségi hangfelvételt bárhol is legyél.

Az IK Multimedia iRig PRE HD erősítő főbb jellemzői

  • Lehetővé teszi professzionális mikrofon csatlakoztatását
  • Kompatibilis és tanúsított az Apple eszközök számára
  • Kiváló minőségű 24bit / 96kHz átalakító
  • Phantom tápegység
  • Stúdió minőségű hangot kapsz
  • 3,5 mm-es fejhallgató / AUX bemenet
  • Maximálisan kompakt kivitelezés

A széles körben elérhető Mic Room szoftver

Tartalmazza foglalja az erőteljes Mic Room szoftver (Mac, PC és iOS). Ezzel a fejlett eszközzel lehetővé válik a zeneszámok kezelése, szerkesztése és létrehozása, így minden készen áll, hogy csúcsminőségű felvételeket készíts. Könnyedén használhatod a legmodernebb mikrofonokat, és olyan technikákon dolgozhat, amelyek egy kicsit kisebbek és sokkal olcsóbbak, mint egy stúdióban. A Mic Room is kompatibilis az Audiobus és az Inter-App Audio eszközökkel, így számtalan kreatív lehetőséggel használható. Az IK Multimedia iRig PRE HD segítségével közvetlenül léphetsz az akcióba. Az erősítő alkalmas újságíróknak, szerkesztőknek, zenészeknek vagy vloggereknek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: IK Multimedia iRig PRE HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig PRE HD. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IK Multimedia iRig PRE HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Verstärker IK Multimedia iRig PRE HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Verstärker IK Multimedia iRig PRE HD.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ