Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

IK Multimedia IRIG UA

Termékkatalógus
IK Multimedia IRIG UA
Hajtókar - Gitár effektprocesszor és konverter Android-os készülékekhez
Kód:  IKM02b8 Termékszám:  iRig UA Gyártó honlapja:

IK Multimedia IRIG UA

Effektprocesszor Android-hoz

Készülj fel egy új korszakra! Itt az iRIG UA, az első digitális effektprocesszor minden Android-os eszközre (4.0 és újabb operációs rendszerrel), amely támogatja az USB OTG csatlakozók használatát. Most valós időben élvezheti a gitár- és basszuseffekteket, függetlenül attól, Samsung, Sony, Motorola, LG, HTC, Xiaomi vagy más népszerű gyártók termékével használja a készüléket.

Az iRig UA a legmodernebb DSP jelfeldolgozó processzorral rendelkezik, amely kiküszöböli a különböző gyártók Androidos operációs rendszereinek töredezettségi problémáját azáltal, hogy a jelfeldolgozást egy külső eszközre viszi át. A személyre szabható DSP tökéletesen együttműködik a AmpliTube UA alkalmazással, melynek felhasználófelületén testre szabhatja gitárarzenálját, valamint mentheti és betöltheti kedvenc beállításait.

A sokoldalú iRig UA digitális felvevőként is használható, amennyiben a Samsung Professional Audio alkalmazást támogató, Android 5 operációs rendszerrel ellátott eszközhöz csatlakoztatja.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
AmpliTube UA

AmpliTube UA

Plug and play az Android operációs rendszerrel

Csak csomagolja ki, és csatlakoztassa iRig UA készülékét a mellékelt OTG kábellel, amely azonnal használhatra kész! A készülék 32 bites digitális jelfeldolgozó processzorral és 24 bites, 44,1 / 48 kHz mintavételi sebességgel dolgozó A/D konverterrel rendelkezik. Az alacsony zajszintet biztosító előerősítő pedig kristálytiszta hangot garantál.

 

Az iRig UA beépített DSP jelprocesszora tökéletesen együttműködik az AmpliTube UA alkalmazással, amely egy speciális kiadása a gitár és basszusgitár multieffekt processzornak. Mivel minden jelfeldolgozási feladatot az iRig UA lát el, nem pedig az Androidos készülék végzi, a folyamatos, késleltetés nélküli teljesítmény garantált. 

Legfontosabb jellemzői

  • Minden Android 4.0 vagy annál újabb operációs rendszerű eszközzel működik, Host Mode/USB OTG csatlakozással
  • Digitális FX feldolgozás közel nulla késleltetéssel
  • Digitális audio felvétel Samsung Professional Audio alkalmazással vagy Android 5.0 operációs rendszerrel rendelkező eszközökön
  • 32 bites digitális jelfeldolgozó processzor
  • 24 bites konverter 44,1 / 48 kHz mintavételi sebességgel
  • Nagy felbontású és alacsony zajszintű előerősítő
  • AmpliTube UA alkalmazással
  • Analóg AUX bemenet zenéléshez és gyakorláshoz
  • Fejhallgató kimenet és hangerőszabályzó.

 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
iRig UA
 
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
AmpliTube UA

AmpliTube UA

AmpliTube UA alkalmazással

Az iRig UA AmpliTube UA szoftverrel, egy teljes körű gitár és basszus multieffekt alkalmazással van ellátva, amely játék közben képes megváltoztatni a zenét.

Az AmpliTube UA a zenetörténet legkeresettebb berendezéseinek teljes mértékben testreszabható modelljeit kínálja nagyszerű és kiterjedt könyvtárában. Lehetővé teszi, hogy létrehozzon és szerkessze gitár- vagy basszusgitár hangjait három stompbox-szal, egy erősítővel, eg keverővel, egy mikrofonnal és egy tunerrel. 

Széles körű csatlakoztatási lehetőségek

Az iRig UA és az AmpliTube UA tökéletes megoldást jelentenek, ha út közben szeretne játszani. Az iRig UA rendelkezik egy 6,3 mm-es bemenettel gitárhoz, basszusgitárhoz, vagy bármilyen vonalszintű hangszerhez, egy Micro USB <-> OTG kábelen keresztül bármilyen Androidos készülékhez csatlakoztathatja, valamint egy 3,5 mm-es fejhallgató kimenettel is ellátták, illetve egy 3,5 mm-es bemenettel, amely lehetővé teszi egy másik külső hangforrás csatlakoztatását, így kedvenc hangjait az AmpliTube UA használata közben is rögzítheti. 

Műszaki adatok:

Alapadatok:
Maximális bemeneti szint: 330 mVpp - 7 Vpp
Bemeneti zajszint: -97 dB RMS
Torzítás (THD): 0,005%
Frekvencia tartomány: 20 Hz - 20 kHz (+/- 0,2 dB)
DSP: 32bit
Átalakító: 24bit A / D
Mintavételi frekvencia: 44,1 kHz és 48 KHz

Interfészt, és vezérlés:
6,3 mm-es hangszerbemenet
3,5 mm-es AUX bemenet
3,5 mm-es fejhallgató kimenet
Micro USB porttal rendelkezik a telefon / tablet csatlakoztatásához
Fejhallgató hangerőszabályzóval
Többszínű LED-es világítás

Támogatott eszközök:
Androidos készülékek, Android 4.0 vagy annál újabb operációs rendszerrel

Kivitel:
Méretek: 51 x 99 x 21 mm
Súly: 80 g

Alaptartozékok:
OTG csatlakozókábel (60 cm)

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig UA. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IK Multimedia iRig UA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia IRIG UA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia IRIG UA.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ