A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

ILLY Francis X 9 iperEspresso piros

Termékkatalógus
ILLY Francis X 9 iperEspresso piros
Kapszulás kávéfőző - 1250 W, 15 bar, 0,7 l víztartály, a csésze megvílágított, amíg kávé folyik bele, érintéses vezérlés, automatikus kikapcoslás 30 perc inaktivitás után
Kód:  EAN3421k1 Termékszám:  8027785105098

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ILLY Francis X 9 iperEspresso piros

Az elsőosztályú, igazi olasz  ILLY Francis X9 IPERESPRESSO HOME kávéfőző innovatív designnal és tökéletesen kidolgozott részletekkel jeleskedik. Ez az eszpresszó készülék nemcsak a könnyed kávé nagyszerű elkészítésére jó, hanem hála az ellipszis alakú krómozott alumínium váznak, gyönyörű kiegészítőként szolgál, bárhol is legyen elhelyezve. A modern olasz design ötvöződik a csúcsminőségű kivitelezéssel, illetve a minden szempontból való tökéletességgel. Az elülső részén érintéses vezérléssel büszkélkedhet, aminek köszönhetően gyors és egyszerű érintésekkel választhatunk az espresso és az espresso lungo között. Csupán elég megérinteni az egyiket a két gomb közül, és már készül is a kávé, épp olyan, amilyet Te szeretnél.


Kiváló funkció még a csésze megvilágítása, miközben folyik bele a kávé, illetve hogy a víz még akkor is utántölthető, ha a kávéfőző épp dolgozik. A kávéfőző Illy iperEspresso kapszulákhoz lett tervezve, amelyek behelyezése pofonegyszerű, használat után pedig automatikusan bekerülnek a tárolóba. Ezekben a kapszulákban mindig nagyon jó minőségű pörkölt és darált 100% Arabica kávé található. A ILLY Francis X9 IPERESPRESSO HOME kávéfőző ráadásul a kiváló ízlésedről is tanúbizonyságot tesz, ugyanis a mokka igazi szakértőinek és szerelmeseinek ajánlott. A könnyed ízű, kellemes aromájú minőségi kávé elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű.

Legfontosabb jellemzők:

  • Könnyen használható IIly Iperespresso kapszulák
  • Megvilágított csésze, miközben folyik bele a kávé
  • Érintéses vezérlés - két gomb a kávé térfogatának bellításához
  • Használatra kész kevesebb, mint 1 perc alatt
  • Automatikus kikapcsolás funkció (30 perc inaktivitás után)
  • Kivehető 0,7 l térfogatú víztartály
  • A víztartály feltölthető, még akkor is, ha a kávéfőző épp dolgozik
  • A használt kapszulák automatikus kidobása a 10 db kapacitású tárolóba
  • Egyszerű karbantartás

Műszaki adatok:

Nyomás:
15 Bar

Víztartály kapacitása:
0,7 l

Teljesítmény:
1250 W

Feszültség:
230 V, 50 Hz (EU)

Méretek:
12,30 x 26,90 x 26,70 cm

Tömeg:
4 kg

Szín:
piros

Kábelhossz:
1,5 m

 

Paraméterek

Kivitel
Szabadon álló Kész!

Kávéfőző típusa

Kivitel
Szabadon álló Kész!
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ILLY Francis X 9 iperEspresso piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ILLY Francis Francis X 9 iperEspresso červené. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ILLY Francis Francis X 9 iperEspresso červené. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ILLY Francis Francis X 9 iperEspresso Rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ