A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Bellissima Imetec 11073N - K5 2000

Termékkatalógus
Bellissima Imetec 11073N - K5 2000
4,9 7 értékelés
Hajszárító - ionizátoros hajszárító, 2200 W teljesítmény, ionizálás és hideg levegő, 2 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, diffúzor és koncentrátor, 2 m-es kábel, szürke
Kód:  IMEFV007 Termékszám:  11073N Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bellissima Imetec 11073N - K5 2000

Hajszárító ionizáló technológiával

A diffúzorral ellátott Bellissima K5 2000 ionizáló hajszárító biztosítja, hogy a hajad csodálatosan rugalmas és ragyogóan fényes legyen a hajszárítást követően. Hajszárítás közben az ionizálás technológia csökkenti az elektrosztatikus hatást és segít megőrizni a haj természetes hidratáltságát, miközben megakadályozza a haj összegubancolódását. A Bellissima hajszárító ideális választás a szögegyenes és a rakoncátlan göndör hajú felhasználóknak egyaránt.


A Bellissima K5 2000 hajszárító legfontosabb jellemzői

  • Ultra Power motor 2200 W teljesítménnyel
  • 8 hőmérséklet és légáramlás beállítás
  • Ionizálás a haj hidratálásáért és revitalizálásáért
  • Diffúzorral
  • Szűkítőfejjel
  • Hideg levegő funkció
  • Kivehető ráccsal
  • 2 méter hosszúságú tápkábellel
  • Akasztófüllel

Gyors és hatékony szárítás

A hajszárító 2000 watt teljesítményű professzionális Ultra Power motorral büszkélkedhet, amely gondoskodik az erőteljes légáramlásról és a készülék hosszú élettartamáról. Emellett a hatékony motor és a különleges kialakítású propeller kombinációja növeli a légáramlás gyorsaságát, amely gyorsabb hajszárítást és könnyebb hajformázást eredményez.



8 hőmérséklet és légáramlás beállítás kombinációja

A hajszárító 8 különböző légáramlás és hőmérséklet beállítást kínál, amelynek köszönhetően könnyedén testreszabhatod a használatát az elkészíteni kívánt frizurához illetve a hajtípusodnak megfelelően. Továbbá elérhető a Cool Shot funkció is, ennek segítségével fixálhatod az elkészített frizurát.


Professzionális diffúzor

A készletben találsz egy szűkítőfejet is a légáramlás egy pontra koncentrálásához illetve egy professzionális diffúzort a hullámos haj könnyebb elkészítéséhez. Az eltávolítható rács megkönnyíti a készülék tisztítását. Az igazán komfortos használatról a Bellissima K5 2000 ionizáló hajszárító két méteres tápkábellel és praktikus akasztófüllel gondoskodik.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bellissima Imetec 11073N - K5 2000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bellissima 11073N K5 2000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bellissima Imetec 11073N – K5 2000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bellissima Imetec 11073N - K5 2000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bellissima Imetec 11073N - K5 2000.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ