30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Imetec 7815

Termékkatalógus
Imetec 7815
5 1 értékelés
Kenyérsütő Gluténmentes étrendhez, péksüteményhez, gyúráshoz és tésztához sütéshez, 20 automata program speciális liszthez (gluténmentes, teljes kiőrlésű búza, tönköly, kamut, még hagyományos), 3 üveg különböző formájú (kenyér-nagy konténer, kis kenyér) és kis péksütemények)), késleltetett indítás akár 15 órával, tapadásmentes forma toast kenyérhez, 2 tapadásmentes forma kisebb cipókhoz, 2 tapadásmentes forma 6 kisebb péksüteményhez, olasz szakácskönyv 100 recepttel édes és sós süteményekhez (beleértve 40 gluténmentes receptet is)
Kód:  IMEDP157 Termékszám:  7815

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Imetec 7815

Szeretnél kenyeret és egyéb süteményeket készíteni a saját konyhádban, hogy mindig friss legyen pontosan megfeleljen a saját igényeidnek? Az IMETEC 7815 házi kenyérsütő kifejezetten gluténmentes étrendre van kialakítva, ezért különösen azok számára ajánlott, akik nem fogyaszthatnak hagyományos kenyeret, vagy azok, akik egészségesebbek alternatívákat keresnek. Ez a kenyérsütő képes kezelni a dagasztást, a kelesztést és a sütést. 2 dagasztóval van felszerelve, amelyek gond nélkül kezelik a különböző keverékeket. 20 automata programja van egy bizonyos típusú liszthez, így könnyen elkészítheti a süteményeket. gluténmentes, teljes kiőrlésű búza, tönköly, kamut valamint hagyományos liszttel is. Az IMETEC 7815 házi kenyérsütő 3 állítható sütési szinttel rendelkezik.

Az IMETEC 7815 kenyérsütő fő jellemzői

  • Az IMETEC házi péksége kifejezetten gluténmentes étrendhez készült
  • A kenyérsütővel gyúrhatod, kelesztheted és sütheti a tésztát
  • 20 automata program bizonyos típusú liszthez
  • Az Imetec 7815 3 tartályt tartalmaz kenyér, kisebb kenyér és kis péksütemények számára
  • Emellett a nem tapadó cserélhető anyag biztosítja a könnyű tisztítást és karbantartást
  • Az olasz konyhafüzet 100 sós és édes péksütemény receptet tartalmaz

Az IMETEC 7815 otthoni kenyérsütő fő jellemzői

Ezzel a kenyérsütővel friss, házi készítésű süteményeket készíthetsz, amelyek készen állnak a reggeli elkészítésére, vagy egyszerűen beállíthatják a sütési időt az aktuális igényeknek megfelelően, késleltetett indítással akár 15 óráig. A digitális kijelzőnek köszönhetően az IMETEC 7815 kenyérsütő üzemeltetője áttekintheti az aktuálisan beállított programot és időt. A kijelzőn egyszerűen megjelölt vezérlőgombok találhatók.

Imetec 7815 univerzális kenyérsütő

Az IMETEC 7815 segítségével különböző típusú kenyereket és péksüteményeket süthetsz. 3 különböző konténer áll rendelkezésre a kenyér, a kisebb cipők és a péksütemények számára. Például a tapadásmentes felületekkel rendelkező formák használhatók toast kenyér, ciabatta, bagett, stb készítéséhez. Az IMETEC 7815 gluténmentes kenyérsütő minden felhasználója értékelni fogja a hozzá csomagolt olasz szakácskönyvet, amely 100 receptet tartalmaz sós és édes süteményekhez, köztük 40 gluténmentes recepttel.


Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!
Teljesítményfelvétel
920 W Kész!
Töltet tömege
2 000 g Kész!
Tulajdonságok
Kijelző Kész!
Funkciók
Késleltetett indítás, memória áramszünet esetére Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
920 W Kész!
Töltet tömege
2 000 g Kész!
Tulajdonságok
Kijelző Kész!

Funkciók és programok

Funkciók
Késleltetett indítás, memória áramszünet esetére Kész!
Programok száma
20 Kész!
Különleges programok
Gluténmentes kenyér, Bagett, Zsemle Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Sütőforma, Bagett forma Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérsütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Imetec 7815 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMETEC 7815. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si IMETEC 7815. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Imetec 7815. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Imetec 7815.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ